Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή έχω μπερδευτεί ελπίζω στην βοήθεια σας

ανταλλάσω ενα xiaomi redmi note 3 pro 3/32 εσείς με τι θα το ανταλλάζατε ?

Huawei ascent G8 dual 3/32

Huawei mate 7 2/16

LG g3 titan 3/32 (αυτο με αρέσει αρκετά  εμφανισιακά )

one plus x (και καποια διαφορα απο μεέρους μου)

Ή κράτα αυτό που έχεις, ή αντάλλαξε το με LG G3.

Δημοσ.

Πολυ παλιο,οσο καλο και αν ηταν μιλαμε για 7ετια. Ισως καποιος που το θελει για δευτερο μηχανημα ,κανενα 30αρι το πολυ.

Θα το βαλω 20 τοτε :) thanks !

• Like 1
Δημοσ.

Θα το βαλω 20 τοτε :) thanks !

20 το χαρίζεις και θα σου στέλνουν μηνύματα για ανταλαγή με ένα κουλούρι και μισή σοκολάτα. Βάλε το καλύτερα 30 ;)

• Like 6
Δημοσ.

20 το χαρίζεις και θα σου στέλνουν μηνύματα για ανταλαγή με ένα κουλούρι και μισή σοκολάτα. Βάλε το καλύτερα 30 ;)

Λολ, οκ τοτε. Ειναι παλιο, δεν εχω κουτι αποδειξεις κλπ γι'αυτο ειπα να το βαλω τοσο  :)

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα iPhone 4s black 16gb με τα εξής προβλήματα έχει θέμα με το wifi και πρέπει να είσαι στο ίδιο χώρο με το modem για να πιάσει και έχει και θέμα με τo antenna δηλαδή όταν είμαι έξω μιλάω μια χαρά αλλά όταν είμαι σε μέρος που το 5σ πιάνει μια γραμμή το 4ς δεν πιάνει καθόλου και εξωτερικά δεν έχει τίποτα εκτός από μια έντονη γαρτζουνια στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης που έχει μήκος σαν μια μύτη μολυβιού και πάχος τρίχας το βράδυ και όταν χρησιμοποιήσεις το κινητό δεν γίνεται αντιληπτή αλλά όταν είναι κλειστή η οθόνη και είσαι κάτω από τον ήλιο φενεται μαζί με το κινητό θα δώσο κουτί και φωρτιστη σε τέλεια κατάσταση ποσό να το βάλω;

Δημοσ.

Κανα 100άρι? Ίσως και 85-90 αν σκεφτείς ότι με 120-130 βρίσκεις άριστα.

BTW το iphone 5 με τα 130 ευρώ δεν είναι λίγο ύποπτο?

• Like 1
Δημοσ.

Κανα 100άρι? Ίσως και 85-90 αν σκεφτείς ότι με 120-130 βρίσκεις άριστα.

BTW το iphone 5 με τα 130 ευρώ δεν είναι λίγο ύποπτο?

85-90; Εγώ σκεφτόμουν να το βάλει 45 γιατί εντάξει δεν είναι και πολύ πρόσφατο μοντέλο

Σπάνια βλέπεις το 5αρι στο insomnia 130 εγώ πέτυχα 2 και όταν τους μίλησα μου είπα ότι το κινητό είναι περιμετρικά πόλη τακειπωριμενο

Δημοσ.

Δεν παύει να είναι Iphone. Πολλοί το έχουν άχτι. 45 θα φύγει πολύ γρήγορα. Ας το αρχίσει απο 70 ξέρω ’γω και αν χρειαστεί (που αμφιβάλω) κατεβαίνει.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απάντησης σας η αληθεία είναι ότι τα iCloud lock δίνονται 50 ωραία από βδομάδα θα το ανεβάσω με αρχική τιμή 70€

Δημοσ.

Και θα ήθελα να κάνω άλλη μια ερώτηση έχω μια οθόνη γνήσια 4s άσπρη την πήρα από το παλιό μου 4ς που του έβγαλε πρόβλημα η μητρική και το μόνο που κράτησα ήταν η οθόνη και το πίσω καπάκι αυτά πιάνουν τίποτα;

Δημοσ.

Και θα ήθελα να κάνω άλλη μια ερώτηση έχω μια οθόνη γνήσια 4s άσπρη την πήρα από το παλιό μου 4ς που του έβγαλε πρόβλημα η μητρική και το μόνο που κράτησα ήταν η οθόνη και το πίσω καπάκι αυτά πιάνουν τίποτα;

Εγω θα ελεγα το iphone 60€ + 20€ η οθονη +5€ το καπακι. Οποτε ολα μαζι πακετακι 85-90€. Ειπαμε iphone ναι αλλα πολυ παλιο με τα ιδια χρηματα τωρα παιρνεις αξιολογο moto ή κινεζικο.
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...