Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως σε απλη χρηση τι 3258 τι 5820κ, διαφορα δε βλεπω. Μια απο τα ιδια και ο 920 που ειχα.

Απλα ο 3258 ειναι λιιιιγο πιο snappy απο τον 920 ακομη και σε απλα πραγματα.

Δημοσ.

καλησπερα συμφορουμιτες εχω το παρακατω συστημα χωρις GPU και σκεφτομαι να το δωσω

διπλα σε καθε κομματι γραφω τη σημερινη αξια του υλικου απο σκρουτζ και κατω την συνολικη. θα ηθελα απλα τη γνωμη σας για μια σωστη τιμη πωλησης  

CPU:                   Intel Core i5-6500 Box cpu 200,00

MOBO:                  Asus Z170I Pro Gaming (mini-itx) 154,20

RAM:                   Geil Dragon 16GB (2x8) DDR4-3000MHz 69,00

CPU COOLER:            CoolerMaster Nepton 240M  106,38

PC CASE:               Phanteks Enthoo Evolv ITX (Window) 75,89

PSU:                   Thermaltake Toughpower 750W GOLD 106,69

MONITOR:               ASUS VE248HR 24 DVI + HDMI LED FULL HD BLACK 1ms  171,13

ΣΚΛΗΡΟΣ:               seagate 1tb hybrid sshd 90.00

CASE EXHAUST FAN:      Cryorig XT140 13.00

986.29
Δημοσ.

870-900 το πολύ. προσωπική εκτίμηση φυσικά.

Αν επιτρέπεται, γιατί το πουλάς, είναι καλό σύστημα και ισορροπημένο. Δεν σε καλύπτει κάπου.

Αναγκαστικά για να φύγει θα χάσεις αρκετά, για αυτό το λέω.

• Like 1
Δημοσ.

ηταν στημενο για gaming μιας ομως και δεν παιζω ειναι overkill για μενα οποτε σκεφτηκα να το πουλησω ωστε να καλυψω αλλες μου αναγκες. νομιζω οτι τα 900 που προτεινεις ειναι καλη τιμη μιας και ακομα δεν εχει κλεισει χρονο το συστημα και εχω τις αποδειξεις και τα κουτια απο τα παντα 

Δημοσ.

μηπως θα ηταν καλυτερο να το δωσω σε κομματια , νομιζω οτι καποια πραγματα θα φυγουν πιο γρηγορα απο καποια αλλα 

Δημοσ.

μηπως θα ηταν καλυτερο να το δωσω σε κομματια , νομιζω οτι καποια πραγματα θα φυγουν πιο γρηγορα απο καποια αλλα 

Αν το δώσεις σε κομμάτια και έχεις κατασταλάξει σε τιμές για τη cpu,

στείλε μου pm.

Δημοσ.

Αν το δώσεις σε κομμάτια και έχεις κατασταλάξει σε τιμές για τη cpu,

στείλε μου pm.

οκ φιλε αν ομως σπασει σε κομματια μαλλον θα παει τουλαχιστον mobo ,cpu ram πακετακι  

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος απο τις τιμές που έγραψες βγαίνει γύρω στα 980-1000 (πάνω-κάτω). Θεωρώ πολύ δύσκολο κάποιος σ'αυτά τα νούμερα να πάει σε μεταχειρισμένο για 80-100 ευρώ διαφορά, όσο καλοδιατηρημένο και να είναι. Προτείνω να μην το σκοτώσεις και αν τελικά πρέπει να το δώσεις...θα το σκοτώσεις.

Όπως είπε ο Sheogorath παραπάνω, ο κόσμος δεν έχει λεφτά γενικότερα. Και όσοι έχουν να διαθέσουν 1000, θα πάνε σε καινούριο.

Ειδικότερα, επειδή έχω ενδιαφερόμενο που μέσα στο μήνα θα φτιάξει σύστημα κοντά στα 1000 ευρώ, του έδειξα την σύνθεσή σου και δεν ασχολήθηκε πάνω απο 2 λεπτά, λόγω της τιμής. Ακόμη και άδικο να έχει, στο λέω απλά για να καταλάβεις το σκεπτικό του υποψήφιου αγοραστή. 

Βάλε την αγγελία σου εσύ και δεν χάνεις τίποτα στην τελική.

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...