seftynw Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Sony Κονσόλα PS4 500GB C Chassis & PES EURO 2016 Cup Ολοκαινουργιο δεν το εχω ανοιξει καν το κερδισα σε διαγωνισμο.Ποσο να το δωσω??
stefant24 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Sony Κονσόλα PS4 500GB C Chassis & PES EURO 2016 Cup Ολοκαινουργιο δεν το εχω ανοιξει καν το κερδισα σε διαγωνισμο.Ποσο να το δωσω?? Καλύπτεται από εγγύηση? Ρωτάω γιατί κάποιοι δώρα διαγωνισμών δίνουν και εγγύηση από όσο ξέρω .
CoinUp Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, πόσο πιάνουν πακέτο τα παρακάτω: AMD Phenom II X6 1100 Gigabyte 990FXA-UD3 Corsair Vengeance 2x4Gb 1600Mhz Corsair H60 Σε εγγύηση μόνο οι μνήμες (lifetime) Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2016 από CoinUp
benign Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Παιδια water coolers που εχει ληξει η εγγυηση τους δεν πρεπει κανονικα να πουλιουνται γιατι μετα την περιοδο εγγυησης τους αυξανεται ο κινδυνος διαρροης και δεν υπαρχει καμμια καλυψη προφανως αν σου καψει hardware.Περιστατικα διαρροης υπαρχουν πολλα στο internet.
CoinUp Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μάλλον σε εμένα αναφέρεσαι, η Η60 έχει 5 χρόνια εγγύηση και έχει περίπου 4.5 χρόνια που έχει κυκλοφορήσει (την έχω γύρω στα 3.5). Δυστυχώς δεν έχω την απόδειξη.
benign Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μάλλον σε εμένα αναφέρεσαι, η Η60 έχει 5 χρόνια εγγύηση και έχει περίπου 4.5 χρόνια που έχει κυκλοφορήσει (την έχω γύρω στα 3.5). Δυστυχώς δεν έχω την απόδειξη. Προφανως σε εσενα αναφερομαι αλλα εγραψα ''παιδια'' γιατι αρκετα ατομα βαζουν τετοια προιοντα χωρις αποδειξη η με 5+ χρονια λειτουργιας σε πωληση στις αγγελιες. Δυστυχως αυτο δεν αλλαζει τιποτε γιατι στατιστικα και εργοστασιακα οι closed-loop liquid coolers σαν και αυτη εχουν περιπου 5 χρονια ζωης που σημαινει οτι μετα απο αυτο το διαστημα η απλα σταματανε να λειτoυργουνε, οποτε ειναι αχρηστες γιατι δεν ψυχουν τον επεξεργαστη, η ακομη χειροτερα μπορει να εχουν διαρροη και να καταστρεψουν υλικο. Οποτε εκανα αυτη την επησημανση για να καταλαβεις οτι δεν συμφερει κανεναν να αγορασει τετοιο προιον εκτος και αν ειναι αδαης ενω αν ξερει ο πωλητης και ψαχνει για ασχετο,ειναι ανεντιμος. Θα ειχε νοημα αν ειχες φυσικα την αποδειξη/εγγυηση και ειχε ακομη τουλαχιστον 2 χρονια και βεβαια στην αναλογη τιμη. Οποτε για αυτο σου λεω κανονικα αυτο δεν πουλιεται. Για τα αλλα σαν συνολο θα ελεγα γυρω στα 160 ευρω το πολυ. 2
alexkoukou Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 ποσο μπορω να πουλησω ενα HTC Desire 620G dual sim λευκο με σπασμενη οθονη? εχω εγγυηση κουτι ακουστικα και ολα τα υπολοιπα εκτος απο τον φορτιστη του κουτιου του..αγορασμενο εδω και 5-6 μηνες Το μονο προβλημα που εχει ειναι το σπασμενο του digitizer αλλα η οθονη του δεν εχει κανενα θεμα
GeorgeSony Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 ποσο να βαλω το παλιο μου κινητο samsung galaxy s3 i9300 16gb ασπρο η οθονη και το καπακι ειναι αροστα περιμετρικα ειναι ξεβαμενο και θα δωσο και αλλο ενα που δεν λειτουργει η οθονη του (δεν σκεφτομαι να το χρεωσ επιπλεον απλα τι να το κανω μετα; απο το να το πεταξω)
livornian7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 παιδια θελω εκτιμησεις για SONY VAIO VGN-AW31MH Samsung 355E5C-S01GR (E1-1200/4GB/500GB)
stefant24 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 ποσο μπορω να πουλησω ενα HTC Desire 620G dual sim λευκο με σπασμενη οθονη? εχω εγγυηση κουτι ακουστικα και ολα τα υπολοιπα εκτος απο τον φορτιστη του κουτιου του..αγορασμενο εδω και 5-6 μηνες Το μονο προβλημα που εχει ειναι το σπασμενο του digitizer αλλα η οθονη του δεν εχει κανενα θεμα Nομίζω 90 ποσο να βαλω το παλιο μου κινητο samsung galaxy s3 i9300 16gb ασπρο η οθονη και το καπακι ειναι αροστα περιμετρικα ειναι ξεβαμενο και θα δωσο και αλλο ενα που δεν λειτουργει η οθονη του (δεν σκεφτομαι να το χρεωσ επιπλεον απλα τι να το κανω μετα; απο το να το πεταξω) Με κάθε επιφύλαξη στα 110 όλα πακέτο διαφορετικά θα χρειαστεί να κατεβάσεις την τιμή κάτω. 1
antonypas7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Καλημερα σας. Καθώς έψαχνα στο πατρικό μου κάτι συρτάρια βρέθηκε απο το πουθενά ένα πολύ παλιό Pc game Ms-dos το "BAAL" σε δισκέτες 5,25 σε άριστη κατάσταση. Θέλω να μάθω την αξία του. Έψαξα στο ebay αλλά τίποτα. Ξέρει κανένας να βοηθήσει? Το παιχνίδι είναι σπάνιο.
stefant24 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Καλημερα σας. Καθώς έψαχνα στο πατρικό μου κάτι συρτάρια βρέθηκε απο το πουθενά ένα πολύ παλιό Pc game Ms-dos το "BAAL" σε δισκέτες 5,25 σε άριστη κατάσταση. Θέλω να μάθω την αξία του. Έψαξα στο ebay αλλά τίποτα. Ξέρει κανένας να βοηθήσει? Το παιχνίδι είναι σπάνιο. Mόλις βρήκες την λύση στο πρόβλημα σου. Βάλ'το στο ebay και όποιος σου κάνει την καλύτερη-μεγαλύτερη προσφορά το πουλάς . 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Ποσο να δωσω μια Sony A6000 με δευτερη μπαταρια και tempered στην οθονη με φακο Sony 35/1.8 στα κουτια τους με αποδειξεις αγορας. Εγγυηση εχει μονο το σωμα ως 13/6/17 Μαζι με μια μνημουλα Samsung EVO SDXC 64gb
Chocobo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Καλα εχω παθει την πλακα μου με τις αγγελιες κινητα.Ειπα να παρω ενα xiaomi(ενα εκ των mi4 , mi4c , redmi 3s , redmi 3 note pro) τα οποια banggood ειναι 110-140... Εβαλα αγγελια ζητησης και λεω , δινω οσα χρηματα οσο κανουν νεα banggood... Οι προτασεις που εχω δεχτει ειναι μεχρι +40 απο οσο εχει νεο..!!!! μεταχειρησμενο 40 ευρω πανω αποσο κανει νεο επειδη στην περιπτωση του νεου θα εχει αναμονη 3 βδομαδες.... Εμποριο κανουν μερικοι εδω μεσα τι διαολο...γιατι βλεπω και μερικες αγγελιες με ενα καρο κινεζικα σφραγισμενα +50 ευρω αποσο κανουν νεα... 1
benign Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Καλα εχω παθει την πλακα μου με τις αγγελιες κινητα.Ειπα να παρω ενα xiaomi(ενα εκ των mi4 , mi4c , redmi 3s , redmi 3 note pro) τα οποια banggood ειναι 110-140... Εβαλα αγγελια ζητησης και λεω , δινω οσα χρηματα οσο κανουν νεα banggood... Οι προτασεις που εχω δεχτει ειναι μεχρι +40 απο οσο εχει νεο..!!!! μεταχειρησμενο 40 ευρω πανω αποσο κανει νεο επειδη στην περιπτωση του νεου θα εχει αναμονη 3 βδομαδες.... Εμποριο κανουν μερικοι εδω μεσα τι διαολο...γιατι βλεπω και μερικες αγγελιες με ενα καρο κινεζικα σφραγισμενα +50 ευρω αποσο κανουν νεα... Ασφαλως υπαρχουν μερικοι που κανουν εμποριο οχι μονο στα κινητα αλλα και στο hardware. Δεν προσεξες οτι φερνουν καινουργιες καρτες γραφικων σφραγισμενες και με αποδειξη Ελληνικου η ξενου σοβαρου on line μαγαζιου 100 ευρω κατω απο τιμες Ελλαδας? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις