Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Αυτό (δηλαδή ένα LG G Pad 7.0'' (8GB)) δεν ξέρω.

Παρακαλώ όμως μην βαριέστε, γράψτε μια περιγραφή.

copy paste ειναι, έλεος...

• Like 2
Δημοσ.

Το δίνεις 60 με 70€ και είσαι οκ.

(Γράφετε περιγραφές παιδιά όντως μην βαριετέ μερικά πλήκτρα είναι )

Μην κοιτάς πόσο έχει τώρα τσεκαρε απλά τα χαρακτηριστικά του και πόσο πωλούνται παρόμοιων χαρακτηριστικών

• Like 1
Δημοσ.

ποσο να πουλησω 

1)κουτι coolermaster k380 2,5 χρονων σε καλη κατασταση ;

2) crucial mx100 256gb με υπολοιπο εγγυησης 10 μηνων ;

1)κανενα 20ρικο, αντε 25 περιπου

2) στα 70 θα φυγει ευκολα

Κατι ψιλοασχετο, φιλαρακι χτες πηρε ενα fan απο eshop, τελικα δεν του εκανε, μπορει να το επιστρεψει, σωστα? Λιγο στην συσκευασια εκανε μια μικρη γρατζουνια, αλλα τιποτα αλλο. Δεν πιστευω να του πουν τιποτα για αυτο.

Δημοσ.

1)κανενα 20ρικο, αντε 25 περιπου

2) στα 70 θα φυγει ευκολα

Κατι ψιλοασχετο, φιλαρακι χτες πηρε ενα fan απο eshop, τελικα δεν του εκανε, μπορει να το επιστρεψει, σωστα? Λιγο στην συσκευασια εκανε μια μικρη γρατζουνια, αλλα τιποτα αλλο. Δεν πιστευω να του πουν τιποτα για αυτο.

Τι εννοεις δεν του εκανε?Οχι φυσικα εφοσον το γρατζουνισε δεν μπορει να το επιστρεψει,εκεινος θα το αγοραζε ετσι? :)

Δημοσ.

H gtx 780ti είναι στα ίδια με την gtx 970 που με την σειρά της παίζουν στα επίπεδα μίας 1060 3gb.....

Δεν ιισχύει σε benchmarks παιχνιδιών. Η 1050ti , έιναι λίγο πιο πάνω από μια 960 και η διαφορά της από την 780ti είναι αστεία.

Και με κάρτα 3+ ετών .... υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ξαφνικά πάνω σε ένα game ... να μείνεις χωρίς κάρτα.

Οπότε για πιθανό αβαντάζ 2% στις επιδόσεις υπέρ της 780ti , δεν δίνεις 20 ευρώ παραπάνω από μια καινούργια 1050ti 4gb .

Οπότε τέτοιες τιμές απλώς είναι γελοίες και ψάχνουν να βρουν κάποιον άσχετο.

Επειδή οι άσχετοι σπανίζουν πλέον ..... οι 780ti στις αγγελίες , είναι οι ίδιες και οι ίδιες από αρχές του ... 2016 .......

Στα 150 ευρώ βέβαια, βλέπουμε και gtx 770 .

Δεν το σχολιάζω , γιατί θα είναι αντιδεοντολογικό το σχόλιο.

170€ ταβάνι και εγώ αυτό πιστεύω, δυστυχώς τις 7χχ τις έθαψαν με τους drivers,εαν κάποιος παίξει με παλιούς (με ότι συνεπάγεται) έχει καλύτερες επιδόσεις από 970 με τους νέους όμως είναι αρκετά κατώτερη.

Εάν εγώ ειμουν τώρα σε φάση ανάμεσα στις δύο θα πήγαινα σε 970, βέβαια κανείς δεν λέει ότι δεν θα κάνουν το ίδιο με με αυτή την σειρά.

Αξέχαστο θα μου μείνει ένα bench που είχα δει σε κάποιο site ή 960 να είναι μπροστά από την Titan της προηγούμενης γενιάς.

Ανεπανάληπτες εμπειρίες ;)

Με τις τωρινές τιμές, στα 175 ευρώ η 1050ti , στα 235 ευρώ η 1060 3gb και στα ίδια λεφτά η gtx 970 , με τη gtx 960 4gb στα 220 ευρώ,

οι gtx 970 & gtx 960 είναι άθλιες αγορές, αφού η 1060 υπερτερεί όλων .

• Like 1
Δημοσ.

Ποσα περιπου πρεπει να κανει ενα μεταχειρισμενο samsung s5 σε καλη κατασταση(αριστη οθονη), χωρις κουτι/φορτιστη/εγγυηση και με καινουρια μπαταρια για να θεωρειται πολυ καλη η τιμη του; (θα το παρω απο φιλο) 

Σκεφτομαι να του φλασαρω καποια custom rom, στυλ cyanogen mod  αλλα δεν εχω και πολυ εμπειρα (μονο να rootαρω ξερω), θα δω μεγαλη διαφορα στις επιδοσεις;

Δημοσ.

Τι εννοεις δεν του εκανε?Οχι φυσικα εφοσον το γρατζουνισε δεν μπορει να το επιστρεψει,εκεινος θα το αγοραζε ετσι? :)

Δεν εχω ιδεα τι εννοουσε, θα δω σε τι κατασταση εχει το κουτι αυριο, γιατι θεωριτικα μπορει να το επιστρεψει βαση νομοθεσιας ΕΕ εντος 14 ημερων.

Δημοσ.

Ποσα περιπου πρεπει να κανει ενα μεταχειρισμενο samsung s5 σε καλη κατασταση(αριστη οθονη), χωρις κουτι/φορτιστη/εγγυηση και με καινουρια μπαταρια για να θεωρειται πολυ καλη η τιμη του; (θα το παρω απο φιλο) 

Σκεφτομαι να του φλασαρω καποια custom rom, στυλ cyanogen mod  αλλα δεν εχω και πολυ εμπειρα (μονο να rootαρω ξερω), θα δω μεγαλη διαφορα στις επιδοσεις;

Αν μπορει καποιος να κανει μια εκτιμηση θα το εκτιμουσα πολυ, θελω να ξερω το συντομοτερο.

Ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ιισχύει σε benchmarks παιχνιδιών. Η 1050ti........ αφού η 1060 υπερτερεί όλων .

Που βλέπεις εσύ το 2% φίλε μου....τσέκαρε μία την 970 που είναι ισοδύναμη με την 780ti (άντε ελάχιστα υποδεέστερη).....Που βρίσκεται η 1050ti και που η gtx 970?

https://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GTX_1050_Ti_Strix_OC/29.html

post-303984-0-74132800-1481059069_thumb.png

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...