Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια, Ποσο μπορω να δωσω το Samsung Galaxy S III mini Value Edition I8200N αγορασμενο 23/11/2015 σε καλη κατασταση με κουτι & αποδειξη χωρις φορτιστη γιατι μου χαλασε.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Μια οθόνη από HP DV6000 πόσο πιάνει;

Είναι μεν λειτουργική αλλά έχει μια οριζόντια γραμμή στο κάτω μέρος.

Επίσης περιέχει και το καπάκι της οθόνης. (εκεί που γράφει το λογότυπο δηλαδή)

Υπάρχει περίπτωση να δοθεί στα 10€;

Δημοσ.

Mια βοήθεια.

Εχω ήδη ένα νετμπουκ toshiba t110-10z, το οποίο έχω αφήσει πλέον στα χέρια της μάνας μου.

Χρειάζομαι λοιπόν ένα αντίστοιχο για τα μετρήματα στο πεδίο.

Επειδή ομως είμαι τελείως άσχετος με την αγορά των λαπτοπς-νετμπουκς, ας με κατευθύνει όποιος μπορεί σύμφωνα με τα κάτωθι:

α) 11ρι ή 13ρι το μέγιστο

β) επεξ, δε με πολυενδιαφέρει, θα δουλευει μονο autocad 2D κι αυτό και μερικά λεπτά.

γ) ssd

Εννοείται οτι ψάχνω μεταχειρισμένο, μαξ 200ε.

Εχει κάποιος στο μυαλό του κάποια μάρκα, μοντέλο; διοτι μπηκα στις αγγελιες και χάθηκα. Το 80% δεν αναγράφει στο τιτλο ιντσες και βαρεθηκα να μπαινω στη καθε μια.

Υ.Γ. βρηκα ενα Dell XPS κατι, αλλα ηταν στα 300ε (αλλα με Ι5,ssd κτλ)

Δημοσ.

Οκ ευχαριστω. Θα τον δωσω 80ευρω διοτι ειναι σε αψογη κατασταση

Αν βρεις καλώς γτ είναι επεξεργαστής και αυτό δεν αποδεικνύεται  :-)

Δημοσ.

Καλημέρα.Πόσο μπορώ να δώσω τον i5-4670k με υπόλοιπο εγγύησης 6 μήνες από Ελληνικό κατάστημα στο κουτί του και αχρησιμοποίητη την ψύκτρα του;Και πόσο περίπου κοστολογούνται οι i7-4790k μεταχειρισμένοι;

Δημοσ.

καλημερα .Συμφερει η αγορα υπολογιστη με cpu q9650 και ram 4gb χωρις καρτα γραφικων στα 90 ευρω.

ο υπολογιστης ειναι μαρκας hp γραφειου. λεω να του βαλω μια μητρικη g41 m combo poy εχω και να δωσω αυτον

με εναν q6600 που εχω στα 80 ευρω.

Δημοσ.

καλημερα .Συμφερει η αγορα υπολογιστη με cpu q9650 και ram 4gb χωρις καρτα γραφικων στα 90 ευρω.

ο υπολογιστης ειναι μαρκας hp γραφειου. λεω να του βαλω μια μητρικη g41 m combo poy εχω και να δωσω αυτον

με εναν q6600 που εχω στα 80 ευρω.

Σίγουρα συμφέρει,το πόσο πολύ εξαρτάται από το υπόλοιπο σύστημα.

Οι μητρικες που εχουν αυτα τα HP ειναι λιγο περιεργες μπορει να μην ταιριαξει η αλλη που θελεις να βαλεις.

Αυτό ισχύει!Πάντως και ασυμβατότητες να έχεις αν τα δώσεις φθηνά σε κομμάτια πάλι σε συμφέρει

Δημοσ.

Σίγουρα συμφέρει,το πόσο πολύ εξαρτάται από το υπόλοιπο σύστημα.

Αυτό ισχύει!Πάντως και ασυμβατότητες να έχεις αν τα δώσεις φθηνά σε κομμάτια πάλι σε συμφέρει

ευχαριστω για τις απαντισεις στο hp θα βαλω εναν δυπλοπυρινο e7400 που εχω και λεω να τον δωσω κανενα 60 ευρω για απλες εργασιες αν  το παρει καποιος σε αυτη την τιμη.  Τον q9650 θα τον βαλω με μια μητρικη g41 combo me 8 ram.

λεω αν αξιζε η αγορα του απο μαγαζι μ εγγηηση πωλειται!!

Δημοσ.

Καλησπέρα 
Πόσο να δώσω το shadow of the colossus χάρτινη έκδοση σε υπέρ τέλεια κατάσταση και με όλες τις κάρτες ! 
Γενικά δεν με ενδιαφέρει να φύγει αμέσως ούτε να το σκοτώσω ! απλά να έχω μια ιδέα περίπου ! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...