Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω και εγώ ένα z5 αλλά το James bond edition, με εγγύηση ως 12.2017 με τα ακουστικά, φορτιστή και Bluetooth ηχείο σφραγισμένα. Πόσο λέτε να πιάνει?

Άριστη κατάσταση εννοείται.

Δημοσ.

Ποσο να αγοράσω Xperia Z5, και Xperia Z5 compact; Ποια είναι μία καλή τιμή ξεχωριστά;

μην το πάρεις λόγω snap 810 δες για κάνα xperia x ή x compact καλύτερά...

τεσπα πάνω από 190-200€ μην δώσεις

Δημοσ.

μην το πάρεις λόγω snap 810 δες για κάνα xperia x ή x compact καλύτερά

Δεν είναι όλα τα κινητά με sd810 τα ίδια.

Τα z5 series δεν έχουν θέματα.

Δημοσ.

Αφού είδα 8350 στα 190 ευρώ μεταχειρισμένο περισσότερο δηλαδή από καινούριο σχεδόν κοντινή τιμή με ryzen τα έχω δει όλα στις αγγελίες....

Δημοσ.

Δεν είναι όλα τα κινητά με sd810 τα ίδια.

Τα z5 series δεν έχουν θέματα.

ότι πεις ... μήπως ούτε ζεσταίνετε υπερβολικά κατά την έγγραφή 4Κ βίντεο & σε gaming  και από μπαταρία τα πάει εξαιρετικά το Ζ5?

Αφού είδα 8350 στα 190 ευρώ μεταχειρισμένο περισσότερο δηλαδή από καινούριο σχεδόν κοντινή τιμή με ryzen τα έχω δει όλα στις αγγελίες....

στις μισές αγγελίες οι τιμές είναι πάνω απ ότι παίζουν στο σκρουτζ

Δημοσ.

Επειδή κατα καιρούς διαβάζω διάφορα (όχι σε τούτο το thread).

Θα εκφράσω μια προσωπική μου άποψη , με την οποία βλέπω ότι συμφωνεί η αγορά.

Πολύ παλιά σπανιότατα κομμάτια , τα πουλάνε οι πωλητές όσο θέλουν . Είναι ανεκτίμητα.

Για παράδειγμα amiga A4000  , voodoo1 , voodoo2,  ακριβές crt. Πολλοί  τώρα, δεν γνωρίζουν ότι μία 24" EIZO crt

έκανε 1500 ευρώ το 2005. Και ότι δεν είναι το ιδιο με τις 14άρες ... viewpoint που παίζαν με συστήματα προσφορές του 1996 !

Βλέπω οι φθηνότερες voodoo1 στο ebay , έχουν 60 ευρώ και 20 μεταφορικά.

Δημοσ.

μην το πάρεις λόγω snap 810 δες για κάνα xperia x ή x compact καλύτερά...

τεσπα πάνω από 190-200€ μην δώσεις

Μαλιστα ευχαριστω. Τωρα θα ψαξω οποτε θα ξερω τι να κοιταω!

• Like 1
Δημοσ.

Μαλιστα ευχαριστω. Τωρα θα ψαξω οποτε θα ξερω τι να κοιταω!

kai ena allo p θα σε διξει το ποσο καλο τηλεφωνο ειναι μπες sto youtube γραψε το μοντελο του κινητου και διπλα antutu benchamark kai απο το σκορ π θα βγαλει θα καταλαβεις  την αξια του 

Δημοσ.

kai ena allo p θα σε διξει το ποσο καλο τηλεφωνο ειναι μπες sto youtube γραψε το μοντελο του κινητου και διπλα antutu benchamark kai απο το σκορ π θα βγαλει θα καταλαβεις την αξια του

Χρόνια το κάνω αυτό, αλλά θενκς ;)
Δημοσ.

Την 980Τι της υπογραφης,ποσο λετε?

Σεπτεμβρη τη πηρα και εχει αλλα 2,5 χρονια εγγυηση.Ασε που εχει δουλεψει πιο πολυ με κλειστους ανεμιστηρες,αφου δεν επαιξα και πολυ λογω χρονου  :P

Δημοσ.

390Χ "συλλεκτική" μόνο 320€...

Εχω και μια 7950 θα κοτσαρω το συλλεκτικη και θα τη βαλω κανα 230e...Εκει που λεω τα εχουμε δει ολα στις αγγελιες παντα καποιος με εκπλησσει

• Like 3
Δημοσ.

Την 980Τι της υπογραφης,ποσο λετε?

Σεπτεμβρη τη πηρα και εχει αλλα 2,5 χρονια εγγυηση.Ασε που εχει δουλεψει πιο πολυ με κλειστους ανεμιστηρες,αφου δεν επαιξα και πολυ λογω χρονου  :P

Στην πραγματικότητα θα έλεγα ότι σωστή τιμή είναι κάνα 300άρι με τα τωρινά δεδομένα, αλλά εσύ βάλτην 350, πιστεύω και πάλι θα πωληθεί.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω και μια 7950 θα κοτσαρω το συλλεκτικη και θα τη βαλω κανα 230e...Εκει που λεω τα εχουμε δει ολα στις αγγελιες παντα καποιος με εκπλησσει

Άσε άσε...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...