Arthur_Zen Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Η νέα μου προσπάθεια στονερ λογοτεχνίας! Ελπίζω και πιστεύω πως είναι καλύτερη δουλειά απ' το Χουίτη, μα αυτό θα το κρίνετε εσείςΗ πρώτη ιστορία:http://kosxoyitis.wordpress.com/2013/10/05/o-kyrios-tzivanas/Αφήστε γνώμες 2
leftermann Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 ο Χουίτης ήταν πιο ντεκαντάνς φάση, αυτός φαίνεται πιο κυριλέ. Προς το παρόν τουλάχιστον. Από άποψη γραφής λέω, όχι σαν χαρακτήρες. I like
pinwkolwnies Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Τι παίχτηκε ρε κολλητέ κι άργησες;Σε δέσανε; 3
The_Colonel Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 <<«Μήπως να βάλω γυαλιά; Μήπως είναι πολύ κόκκινα τα μάτια μου; Ναι, θα βάλω… Βέβαια ντάξει, τι πειράζει κι αν είναι κόκκινα; Ε ναι όμως, μη με περάσει και για κανα χασικλή τελευταίο η γκόμενα. Θα βάλω. Που τα άφησα; Βέβαια έχει συννεφιά σήμερα… Ε ντάξει, θα βάλω, μπορεί να βγάλει και ήλιο αργότερα...............>>Εγώ μέχρι εκεί περιπου διάβασα... και αυτό γιατί πιστεύω ότι αυτές οι ιστορίες πρέπει να δείχνουν και λίγο ψαγμένες με την έννοια ότι γράφτηκαν από κάποιον insiderπου εχει ως συνέπεια οι σκέψεις του ήρωα να μην είναι στερεότυπες αλλα πιο κοντά σε αυτές ενός ατόμου της πραγματικής ζωής που ακολουθεί αυτό το lifestyle..είναι ας πούμε σαν να διαβάζω μια ιστορία μιας νυμφομανούς (με την έννοια ότι της αρέσει το sex έχει περάσει και ζει καθημερινά τέτοιες περιπέτειες όχι με την έννοια του ψυχολογικού προβλήματος )και να ξεκινάει... χμμμ αιστάνομαι πολύ υγρή τι ωραίος που ήταν ο.. που έφαγα χτες λες να πρέπει να να κάνω kegel να μου σφίξει λίγο για το σημερινό ραντεβού μην με περάσει και για ξεχειλωμένη? Όπως και να έχει σίγουρα δεν θα ξυριστώ εντελώς στην περιοχή το κάνουν όλες τώρα τελευταία...κατάλαβες που το πάω? η εμμονη στο να δηλώνεις στερεότυπες σκέψεις του γενικού κοινού για αυτά τα άτομα για να τους δείξεις (μιας και απευθύνεσαι σε γενικό κοινό) πως αυτό που έχουν ακουστά και νομίζουν πως είναι αληθινό όντος ειναι για εμενα είναι λάθος και πέρα από αυτό η εμμονη σε δευτερεύουσες λεπτομέρειες πχ τα κόκκινα ματια είναι κουραστική και πιστεύω πως γενικά φαίνεται στον αναγνώστη πως δεν έχεις άμεση επαφή με το αντικείμενο και απλά σε γοητεύει το lifestyle και θες να γράψεις για αυτό. (αυτό στο λέω ως αναγνώστης για να βελτιωθείς αν θεωρείς ότι πρέπει να λάβεις υπόψιν σου την άποψη μου.. σε καμια περίπτωση δεν θέλω να σου επιτεθώ) 1
pinwkolwnies Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Τόχει πει ρε συ κι ο Κέρουακ,τα "μόριά" τους προσανατολίζονται στη μαστούρα σαν τα ρινίσματα σιδήρου στο μαγνήτη.
Arthur_Zen Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ για τα σχόλια παιδιά, το εκτιμώ. Κολονελ, έχεις ένα μεγάλο δίκιο, αλλά απλά θεώρησα ότι είναι μια σκέψη που ταίριαζε στις συνθήκες. Εξ' άλλου όσο κλισέ κι αν είναι, δεν υπάρχει χασικλής που να μην την έχει κάνει. Πάρε όμως και ένα απόσπασμα από μια άλλη ιστορία για να καταλάβω αν είμαι πιο κοντά σ' αυτό που λές: "Σκέψου οι αρχαίοι Έλληνες που φτιάχνανε σανδάλια να ξέρανε πώς να χρησιμοποιήσουνε το κριτς κρατς… Άμα ήταν έτσι δε θα φτιάχνανε σανδάλια όμως, θα φτιάχνανε πέδιλα. Μα πώς να το ξέρουνε το κριτς κρατς τότε; Άραγε από τι είναι φτιαγμένο το κριτς κρατς; Τι υλικό;"
alex_000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Εγώ διαφωνώ με τον πιο πάνω φίλο. Το απόσπασμα που αναφέρεται είναι η πρώτη παράγραφος της πρώτης σελίδας της πρώτης ιστορίας. Χρειάζεται κάτι δυνατό για να δείξει στον αναγνώστη περί τίνος πρόκειται, τυπικές στερεότυπες σκέψεις που προϊδεάζουν για το τον χαρακτήρα του πρωταγωνιστή, για το τι θα διαβάσεις πιο κάτω και τι να περιμένεις, είναι κατά την γνώμη μου κατάλληλες. Αν μιλούσαμε για άλλο σημείο της ιστορίας , η άλλο σημείο άλλης ιστορίας μπορεί και να συμφωνούσα. @Zen φίλε είχα διαβάσει τον χουίτη , αν και το όνομα του τύπου ήταν ηλίθιο (γιατί το διαλεξες γαμώτο και γιατί κύριος????? ) και φυσικά δεν επρόκειτο για αριστούργημα της ελληνικής λογοτεχνίας , ήταν αρκετό για να διαβάσω όλες τις ιστορίες που έγραφες και να μην χαλιέμαι καθόλου. Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σου Π.Σ μου αρέσει πολύ που κάνεις spin off με χαρακτήρα που έχει παρουσιαστεί στις προηγούμενες ιστορίες και αναφέρεις και τους προηγούμενους χαρακτήρες , δίνοντας έτσι μια αίσθηση καινούριου αλλά ταυτόχρονα γνώριμου αναγνώσματος. 1
The_Colonel Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγώ διαφωνώ με τον πιο πάνω φίλο. Το απόσπασμα που αναφέρεται είναι η πρώτη παράγραφος της πρώτης σελίδας της πρώτης ιστορίας. Χρειάζεται κάτι δυνατό για να δείξει στον αναγνώστη περί τίνος πρόκειται, τυπικές στερεότυπες σκέψεις που προϊδεάζουν για το τον χαρακτήρα του πρωταγωνιστή, για το τι θα διαβάσεις πιο κάτω και τι να περιμένεις, είναι κατά την γνώμη μου κατάλληλες. Αν μιλούσαμε για άλλο σημείο της ιστορίας , η άλλο σημείο άλλης ιστορίας μπορεί και να συμφωνούσα. @Zen φίλε είχα διαβάσει τον χουίτη , αν και το όνομα του τύπου ήταν ηλίθιο (γιατί το διαλεξες γαμώτο και γιατί κύριος????? ) και φυσικά δεν επρόκειτο για αριστούργημα της ελληνικής λογοτεχνίας , ήταν αρκετό για να διαβάσω όλες τις ιστορίες που έγραφες και να μην χαλιέμαι καθόλου. Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σου Π.Σ μου αρέσει πολύ που κάνεις spin off με χαρακτήρα που έχει παρουσιαστεί στις προηγούμενες ιστορίες και αναφέρεις και τους προηγούμενους χαρακτήρες , δίνοντας έτσι μια αίσθηση καινούριου αλλά ταυτόχρονα γνώριμου αναγνώσματος. Μπορείς να προϊδεάσεις τον αναγνώστη και με άλλους τρόπους (αυτό έχει να κάνει βεβαια και με το επίπεδο του αναγνώστη και με την σχέση του όσο αφορά το θέμα της ιστορίας) μπορείς για παράδειγμα σε μια κωμωδία να ξεκινήσεις να κλάνεις και να λες ανέκδοτα από τα πρώτα λεπτά της παράστασης οι καλές κωμωδίες όμως έχουν πλοκή και τα κωμικά στοιχεια τους διαφαίνονται μέσα από αλλα πράματα που τα βλέπεις ενώ εξελίσσεται η ιστορία. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2013 από The_Colonel
nicoc89 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 το διάβασα κάτι με θυμίζει αλλα δεν μπορώ να θυμηθώ τι
michael92 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ίσως το 2060 να τα διδάσκουν στα νεονεοελληνικά κείμενα στα σχολεία
Arthur_Zen Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 H δεύτερη ιστορία:http://kosxoyitis.wordpress.com/2013/10/12/συμπαραστέκοντας-στον-τάκη/
Arthur_Zen Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Η τρίτη ιστορία:http://kosxoyitis.wordpress.com/2013/10/19/sto-bar/ 1
Silverage Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Οχι ρε φίλε πάει ο Χουίτης;Πλάκα πλάκα το πέρναγα μια στα γρήγορα όταν έβλεπα να ποστάρεις.Τώρα αυτός δεν λέει και πολλά.Ο Χουίτης ήταν το ρεμάλι αυτός είναι ιμιτασιον ρεμάλι.Και μου άρεσαν πιο πολύ οι ιστορίες του.Ήταν πιο εμπνευσμένες.
Arthur_Zen Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Οχι ρε φίλε πάει ο Χουίτης;Πλάκα πλάκα το πέρναγα μια στα γρήγορα όταν έβλεπα να ποστάρεις.Τώρα αυτός δεν λέει και πολλά.Ο Χουίτης ήταν το ρεμάλι αυτός είναι ιμιτασιον ρεμάλι.Και μου άρεσαν πιο πολύ οι ιστορίες του.Ήταν πιο εμπνευσμένες. Απλά ήθελα να φτιάξω έναν πιο πραγματικό χαρακτήρα αυτή τη φορά, ο Χουίτης ήταν υπερβολικά μονοδιάστατο ρεμάλι πιστεύω. Πάντως θα κάνει ένα κάμεο στην επόμενη ιστορία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα