Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφόσον γράφει για αμάξι δεκαετίας, τότε θα εννοεί wrangler δεύτερης γενιάς(1997-2006). Αυτό έβγαινε και με 2,4 και με 2,5L.

Λίγο αντιφατικό αυτό...

οντως,ειναι 2,4 2,5 και 4,0.

αλλα και υγραεριο να βαλεις παλι θα πληρωνεις τα κερατα σου.

και τι μου πρωτεινεις σε 4χ4 φυσικα εκτος απο το suzuki jimny....το οποιο δεν μου αρεσει καθολου...
Δημοσ.

To sx4 είναι αυτοκίνητο με καλές δυνατοτητες εκτός απόσο έχω διαβάσει. Και είναι αυτοκίνητο για τα πάντα. Kia sportage επίσης.

Βασικά εδώ που τα λέμε, αυτοκίνητο, καλή εταιρεία, καλό εκτός δρόμου, καλό εντός, καλό και σε τιμή, και για μια ζωή, είναι μόνο το sx4. Το έχει βέβαια και η κουτσή μαρία. 

Δημοσ.

και τι μου πρωτεινεις σε 4χ4 φυσικα εκτος απο το suzuki jimny....το οποιο δεν μου αρεσει καθολου...

ποσο budget εχεις?

Δημοσ.

Αν πάντως, τον t.s. τον εξυπηρετεί ένα αυτοκίνητο τής κατηγορίας μεγέθους τού jimny, μια καλή εναλλακτική πρόταση, επίσης με αξιόλογες εκτός δρόμου ικανότητες, είναι και το terios τής daihatsu. Δεν είναι τόσο «κατσίκι» όσο το jimny - αυτό είναι το απόλυτο off road σε μινιατούρα... - αλλά ο μη τρελαμένος off-roader, δύσκολα θα εξαντλήσει τα περιθώριά του. Για πολλούς δε, είναι και πιο «πολιτισμένο» για χρήση σε άσφαλτο.

Το jimny το είχε ο αδελφός μου και το έζησα από κοντά. Πάει στην κυριολεξία όπου θέλεις, περνάει από σημεία που μεγαλύτερα «τζιποειδή» δυσκολεύονται λόγω όγκου και βάρους, αλλά σε ασφάλτινες διαδρομές σε ανοιχτό δρόμο - ταξίδια με δυο λόγια - απαιτεί διάθεση για μεγάλες υποχωρήσεις, τόσο σε άνεση και χώρους (ειδικά αποσκευών, όπου είναι αστείο αν δε ρίξεις τα πίσω καθίσματα), όσο και σε μέση ωριαία ταχύτητα.

Δημοσ.

Niva ρε!

Πάει όπου θες.

Όντως, άλλο κατσίκι κι αυτό! Αν συμβιβαστείς με τη σχετικά παρωχημένη αισθητική του, το ...«έτσι κι έτσι» φινίρισμα τού εσωτερικού και θέτεις ως προτεραιότητα την κίνηση εκτός δρόμου, έχεις όχημα που πολύ δύσκολα θα κωλώσει κάπου. Λέγεται βέβαια - δεν ξέρω αν αληθεύει σε τέτοιο βαθμό - ότι είναι βενζινοφαγάνα.

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω πως είναι οικονομικά ο TS, πιστεύω θα την μετανιώσει την αγορά wrangler για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

+1 πάντως με τις προτάσεις Jimny και SX4

Δημοσ.

εχεις εισοδημα της προκοπης ?εισαι σε ενοικιο?σπιτια χωραφια εχεις?εταιρεια?κτλ

αν ναι βρες λογιστη να σου εξηγησει τι φορο θα πληρωνεις ή οχι

ολα τα αυτοκ.10ετιας+ εχουν καπου 40% λιγοτερα τεκμηρια.

http://www.fpress.gr/forologia/item/10121-idoy-ola-ta-fetina-tekmiria-kai-pos-amfisvitoyntai

αν και νομιζω το 2014 θα υπαρχει περιουσιολογιο και οχι τεκμηρια...θα δειξει..

κυκλοφορει και σε πετρελαιο...

μαλιστα τα τελευταια χρονια οι κινητηρες δεν καινε τοσο..ειναι mercedes ή οπελ ή (νομιζω)μιτσουβισι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...