Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού κάνω βόλτα από όλα τα σκουπιδοblog ( defencenet, olympia κτλ) τρεις είναι οι ιστοτοποι που με τραβάνε

Ναυτεμπορικη, καθώς παρουσιάζει είδησης χωρίς σχολιασμό

Lifo.gr πολύ καλά και επώνυμα άρθρα, λίγο lifestyle

Reuters, δεν χρειάζεται σχολιασμό

Καμιά φορά τα headlines σε πολύ το news.Google.gr

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, του κορκολή. Ανήκω στο κόμμα των παιδεραστών,

Δεν υπαρχει τετοιο εχει κομμα, φιλε.

Εγω ενημερωνομαι μονο απο εγκυρες και αξιοπιστες πηγες οπως MEGA και SKAI  :mrgreen:

Λογικο ακουγεται, αλλωστε το MEGA εχει τη μεγαλυτερη ακροαματικοτητα στα δελτια ειδησεων.

Δημοσ.

Διαφορα τοπικα site(το πρωτο πραγμα που θα κανω μολις ανοιξω τον υπολογιστη)

enikos.gr

capital.gr

koutipandoras.gr

rt.com

Και αμα βρω χρονο:

reddit.com/r/worldnews

Latest Headlines(browser)

gazzetta.gr

και ορισμενα φορουμ ή αλλες σελιδες αμα ψαχνω κατι συγκεκριμενο.

Ενημερωση απο blogs την αποφευγω.

Δημοσ.

Καθημερινη, Capital, euro2day, Τα Νεα, BBC, DW στην ελληνικη γλωσσα.

Πες μου τι διαβαζεις, να σου πω τι εισαι!

Δημοσ.

Καλά εμπιστεύεσαι τον ταρζάν?

Όπως όλοι μας,φαντάζομαι,προσπαθώ να φιλτράρω όσα διαβάζω και να ξεχωρίζω το ''κίτρινο'' από την είδηση.Δε νομίζω πως ο Μάκης είναι χειρότερος από διάφορους άλλους Porsche-δάτους μεγαλοδημοσιογράφους αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα και στα μικρότερης εμβέλειας/δυναμικής ειδησεογραφικά sites,δεν μπορεί κανείς να ξέρει τι κρύβεται από πίσω.Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι από όσους προτιμάμε να ενημερωνόμαστε μέσω pc,τείνουμε να διαβάζουμε πάνω από 3-4 διαφορετικά sites για να έχουμε πιο σφαιρική(λέμε τώρα!)ενημέρωση.Η ουσία πάντως είναι ότι με ενδιαφέρει η είδηση,όχι τόσο το σχόλιο...για παράδειγμα στο γεγονός της δολοφονίας του παλικαριού εδώ κοντά στη γειτονιά μου,έμαθα τι συνέβη,μαθαίνω ποιοι συλλαμβάνονται και πώς κινείται η έρευνα αλλά τα σχόλια ποικίλουν τόσο πολύ από το ένα Μέσο στο άλλο που είναι πραγματικά να απορείς.

Και κάτι ακόμα:νομίζω πως καλό είναι να μη δίνουμε σημασία μόνο σε αυτό που προβάλλεται/πλασάρεται αλλά και σε αυτό που επιμελημένα αποκρύπτεται ή υποβαθμίζεται...με την τεράστια ποικιλία που υπάρχει πλέον στη διαδικτυακή ενημέρωση,έχουμε αυτή τη δυνατότητα πράγμα που δε συμβαίνει  με την TV όπου τα κουκιά είναι πιο μετρημένα.

Δημοσ.

Τα τελευταία χρόνια, μέχρι πριν λίγο καιρό, διάβαζα φανατικα το newsbeast.gr.

Συνήθως κανει repost από άλλα site, χωρίς ιδιαίτερο σχολιασμό.

Αυτό που με τράβηξε είναι το φιλτράρισμα στη σημαντικότητα των άρθρων. Καλύπτει ότι μπορεί να έχει ενδιαφέρον ακόμα και σε τοπικό επίπεδο, χωρίς ωστόσο να γίνεται φλύαρο. Και φυσικά, η σφαγή στα σχόλια των αναγνωστών. :rolleyes:

Βέβαια, κάποια στιγμή κατάλαβα ότι το να διαβάζεις κάθε μέρα για ληστείες, δολοφονίες, τροχαία κλπ, δεν κάνει καλό στην ψυχολογία μου, οπότε το ελάττωσα. Τώρα αναμένω την εκπομπή αυτού του τύπου:

menios_h_300_182.jpg

Δημοσ.

ΒΤW το hot doc εχει ενα ενδιαφερον αρθρο για τον θεμο στο επομενο τευχος για το θεμο, ο οποιος εδειξε ποσο δημοκρατης ειναι ζητοντας την απαγορευση του περιοδικου....

Δημοσ.

Σιχαίνομαι τα ΜΜΕ γενικώς, είτε πρόκειται για τα παραδοσιακά (τηλεόραση-ραδιόφωνο-εφημερίδες/περιοδικά), είτε για τα νεότερα (blogs, ειδησεογραφικά sites κλπ). Προτιμώ να οργανώνω/εκτελώ τις δικές μου παρακολουθήσεις/stalking sessions.

Άμα θες να κάνεις καλά μια δουλειά, να την κάνεις μόνος σου.

Τι εννοείς ακριβώς; 

• Super Moderators
Δημοσ.

Το πρωί, με το περπάτημα, ΒΗΜΑ FM (εκπομπή 06.00-08.00). Αν προλάβω πριν φύγω από το σπίτι, Λυριτζής-Οικονόμου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ανάλογα πού βρίσκομαι: 

- ραδιόφωνο: ΣΚΑΙ, ΒΗΜΑ FM

- internet: www.nooz.gr, www.parapolitiki.gr, www.naftemporiki.gr, www.reuters.com, news.bbc.co.uk

Εβδομαδιαία: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Μηνιαία: The Books Journal, Athens Review of Books.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...