gatokoritso Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 επιτελους!!!!!!ενα θεμα με ψωμι! το λοιπον φιλε μην τολμήσεις να τη παρεις σπιτι σου.αν οντως θες να τη βοηθησεις καταγγειλε στις αρχες τα περιστατικα και βοηθησε τη να μετακομισει σε κανα συγγενη ποιο νορμαλ.και οταν λες ειναι ωριμη τι εννοεις?γιατι το 14χρονο που το σκαει τα βραδια με το boyfriend ώριμο δεν το βλεπω.ρε γκομενο ψαχνει για να φυγει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!ξυπνα αννιτα δεν βλεπεις?
Salonikios933 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Σπόνσορες ψάχνει Αιντε Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
panos2171 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Χαλαρώστε λίγο... Το κοριτσάκι από την πίεση θέλει να κάνει πολλά από αντίδραση και σίγουρα ένα από αυτά είναι να βρει γκόμενο. Αυτό έχει μεγάλες πιθανότητες όταν καταφέρει να φύγει από το σπίτι του να γίνει από τα μεγαλύτερα πορνίδια. Δυστυχώς κάπως έτσι καταλήγουν κοριτσάκια με προβληματικούς γονείς. 1
Salonikios933 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 <p>Χαλαρώστε λίγο...</p> <p>Το κοριτσάκι από την πίεση θέλει να κάνει πολλά από αντίδραση και σίγουρα ένα από αυτά είναι να βρει γκόμενο. Αυτό έχει μεγάλες πιθανότητες όταν καταφέρει να φύγει από το σπίτι του να γίνει από τα μεγαλύτερα πορνίδια. Δυστυχώς κάπως έτσι καταλήγουν κοριτσάκια με προβληματικούς γονείς.</p> Σωστό. Πρέπει να υπάρχουν κ αυτές όμως. Συγνώμη κιόλας. .. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
The_Colonel Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Lets talk about the truth... Μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια... καπου στις αρχες του καλοκαιριου ειχα παει σαμο για διακοπες με κατι φιλους.. σε μια παραλια οπως ημασταν για μπανιο,γνωρισα μια κοπελα κ ξεκινησαμε να μιλαμε..σιγα σιγα η συζητηση μας εφερε ολο κ πιο κοντα με αποτελεσμα να ξεκινησει να γεννιεται μια πολυ ομορφη γνωριμια..η οποια συνεχιστηκε κ για ολη τη βδομαδα που θα καθομουν κ την τελευταια μερα δωσαμε ενα υπεροχο φιλι..Έτσι όπως καθόμουν στην παραλια είδα ένα μικρό κα....κι είπα εδώ είμαστε θα της την πέσω μικρή είναι μάλλον την έχω άνετα Τελικά όντως ήταν πιο εύκολη απότι περίμενα αλλα δεν έπαιζε τελικά να την πη....ξω την ίδια μέρα εγω πάντως προσπάθησα ξεκινώντας τα φασοματα. την εβλεπα μονο τα απογευματα που κατεβαινε για μπανιο παντα με τη μητερα της κ την αδερφη της για το πολυ 2μιση ωρες.μεσα στις συζητησεις που καναμε μου ειχε πει οτι ηταν 18..δεν ειχε καμια σημασια ομως αυτο γιατι ετσι κ αλλιως την εκανα κ πανω απο 20 κ απο πλευρας εμφανισης αλλα πολυ περισσοτερο απο πλευρας σοβαροτητας,ωριμοτητας.. Τα ήθελε και αυτηνής ο κώλ.... της είμαι σίγουρος πως έβαζε την μάνα της να πηγαίνουν στην ίδια παραλια για να την δω... είμαι σίγουρος ότι είναι ανήλικο αλλα με τέτοια κω...ρά και β....αρες στα @@ μου εγώ θα το ρίξω αυτό το γκομενάκι και θα ισχυριστώ πως είναι 18 αν κάτι γίνει εξάλλου πολύ έξυπνα τα λέει μου δείχνει πως γουστάρει αλλα δεν το βγάζει και στο πιάτο.. έχει ψήσει αγοράκια αυτή... δεν θα έχω και τύψεις! αν όχι εγώ τότε σίγουρα κάποιος άλλος! εγω ξαναγυρισα αθηνα..μεσα σε ενα κλιμα του να μιλαμε για ωρες καθε μερα κ το δεσιμο να γινεται ολο κ πιο δυνατο..μεχρι που πριν απο ενα μηνα περιπου καθως μιλαγαμε μου ειπε οτι ειναι 16..ομολογω οτι σοκαριστηκα..τα χασα....παρ'ολα αυτα δεν σκεφτηκα ουτε στιγμη να την αφησω κ να χαθω..καταλαβα πολυ καλα οτι μου το κρυψε για να μη με χασει.. κ παμε στα σοβαροτερα.. Γυρνάω αθηνα με το .... στο χέρι... δεν ξέρω ίσως δεν είμαι πια σε φόρμα.. δεν έχασα ελπίδα πάντως είπα να κρατήσω καβάντζα και της έστελνα μήνυμα με το τι ωραία ματια έχει κτλ και μόλις τσιμπούσε της έλεγα και τι θα ήθελα να της κάνω και αυτή μου απαντούσε με φατσούλες που κλείνανε το μάτι και αφήνανε υπονοούμενα... μετά μου είπε και αυτό που είχα ήδη καταλάβει για να τσεκάρει αν όντως δεν μασάω πουθενά.. και σιγά μην μασούσα!! έχει όμως ζουμί η υπόθεση συνεχίστε να διαβάζετε ο πατερας της ειναι οσο πιο ευγενικα να το περιγραψω ο πατερας που δεν θα θελε καμια κοπελα να εχει.. ειναι κυριολεκτικα λιγο να πω οτι την εχει φυλακισμενη..θα προσπαθησω να σας το περιγραψω μεσα απο καποια χαρακτηριστηκα παραδειγματα.. ξεκιναω απο τα πιο απλα οπου για καφε με φιλες της δεν την αφηνει ποτε..μονο το πολυ καμια φορα το μηνα κ αυτο με τη μανα της την αδερφη της κ καμια φορα κ τον αδερφο της.. ακομα κ για φιλες της σε γειτονικα σπιτια πολυ σπανια θα την αφησει για κανα 2ωρο το πολυ. Ο πατέρας της είναι ο κλασικός έλληνας μα...κας τσομπάνης που δένει το γατάκι μην του πέσει η υπόληψη δεν καταλαβαίνει όμως ότι έτσι που κάνει θα αρχίσουν να μπαίνουν τα τρένα.... αυτό μου την έσπαγε γιατί γιαυτο τον λόγο δεν σκόραρα νωρίτερα στην σάμο δεν βρίσκαμε μέρος και χρόνο! αλλα γουστάρω γιατί τώρα έχει τόσο μπερδεμένη ψυχοσύνθεση που από ανασφάλεια και στρές μονο θα τον πιει! μετα θα του στείλω και φωτό να την καβαλάω να δει ο μα....κας με ποιον έχει να κάνει νομίζει ότι εγώ μασάω ε? κ τωρα στα ακραια.. μια σχεση ειχε ολη κ ολη για 2 χρονια κ τον εβλεπε φευγοντας τα βραδια κρυφα απ'το σπιτι οταν κοιμοντουσαν οι δικοι της..οσπου ενα βραδυ εγινε το αναμενομενο..ξυπνησε ο πατερας της ειδε οτι δεν ειναι σπιτι κ την περιμενε ολο το βραδυ κ οταν την ειδε να πλησιαζει πρως το σπιτι με το αγορι της που την εφερνε κατεβηκε κατω αρχισε να τον χτυπαει παρα πολυ ασχημα με μπουνιες κ κλωτσιες μεχρι που βγαζει ενα μαχαιρι που ειχε παρει απ'την κουζινα κ για λιγα μολις εκατοστα δεν καταφερε να τον μαχαιρωσει μιας κ επεσαν πανω του εκεινη με τη μανα της.. το παιδι προλαβε κ εφυγε κ μετα αρχιζει να χτυπαει ακομα πιο βιαια την κορη του με μπουνιες κ κλωτσιες σε κοιλια ποδια κεφαλι κ πλευρα με αποκωρυφομα να ξαναβγαζει το μαχαιρι κ να τον σταματαει την τελευταια στιγμη η μανα της.. παρομοιο σκηνικο ειχε γινει κ οταν εμαθε οτι εχει κινητο..τη χτυπησε ακριβως με τον ιδιο τροπο που αυτη τη φορα την εστειλε στο κεντρο υγειας.. κ πολλα αλλα που θα θελα πολλες σελιδες να τα γραψω.. οπως καταλαβαινετε,θελει να φυγει απ'το σπιτι κ να ρθει σε μενα..θα μου πειτε γιατι δεν παει στην αστυνομια να τον καταγγειλει....γιατι πολυ απλα ειναι αδυνατον να φανταστουμε ολοι μας μεχρι που μπορει να φτασει αυτος ο "ανθρωπος" αν του κανει κατι τετοιο.. Παρότι τον ήπιε από καμια 3 με 4 άτομα εμενα μου είπε ότι είχε μια σχέση μάλλον αυτός θα ήταν ο τακτικός γιαυτο... και γουστάρω πολύ γιατί την καταπιέζει τόσο και την φέρνει σε τέτοιο σημείο αγανάκτησης που σίγουρα εμενα θα μου κάτσει ψάχνει άλλον μπαμπά!! whos your daddy babe? yea! εγω φυσικα δεν εχω κανενα προβλημα να ερθει σε μενα ισα ισα το θελω κ γω οσο τιποτα να μπει ενα τελος σε ολο αυτο..αλλωστε πιος θα θελε να υποκειται η κοπελα του σε τετοιες βιαιοτητες. αν ερθει σε μενα,το μοναδικο που φοβαμαι ειναι οτι αυτος σιγουρα θα το καταγγειλει στην αστυνομια κ αυτη με τη σειρα της λογικα θα κανει αρση του απορητου κ θα με εντοπισει απο τις κλησεις που εχουμε κανει..δεν φοβαμαι ομως τοσο την αστυνομια οσο αυτον που μπορει να προχωρησει κ στην πιο ακραια πραξη γιατι λογικα θα του πουν οτι βρηκαν καποιον που ειχε πολυ συχνη τηλεφωνικη δραστηριοτητα η κορη του κ ακομα κ αν του πουν οτι ηρθαν σπιτι κ δεν την βρηκαν εγω πιστευω οτι κ παλι θα ερθει σπιτι μου με οτι αυτο συνεπαγεται.. Αυτό που φοβάμαι τώρα είναι ντάξ.. το μωρό θα το γαμ.. αλλα μετά τι γίνετε?? θα με κυνηγάνε αστυνομίες και τέτοια? από την άλλη που θα βρω στα χαλια μου τέτοιο πιπινάκη ξανά που να θέλει να μου κάτσει επειδή έχει ψυχολογικά με τον πατέρα της?? λέτε από την πολύ την κα....λα που έχω για το μωρό να γίνω και ρεζίλι στην γειτονιά και στην οικογένεια όταν πάρει αυτό προεκτάσεις? και καλά αυτό αλλα και φυλακή?? γιατί ρε γαμώτο να είμαι τόσο γκαντέμης? πραγματικα δεν ξερω τι να κανω..Κάνα τρόπο να πη...ξω χωρίς συνέπειες ξέρετε να μου πείτε? Fixzzzddd 15
sphinxgr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Αν την δέρνει συστηματικά, κανονίζεις να τον σαπίσει κάποιος στο ξύλο και μάλιστα μπροστά της. Ο λόγος? Να δει οτι υπάρχει δράση / αντίδραση και τιμωρία για όλους. Αν τη έδειρε μόνο εκείνη την φορά. It's OK. Να την πάρεις στο σπίτι, απλά δεν γίνεται. Σε βλέπει για πατέρα που δεν είχε και όχι για σχέση. Epic Fail όλα τα υπόλοιπα. Οπότε βάλε τις προτεραιότητες σου και αν μπορείς να δημιουργήσεις μια λογική σειρά βοηθάς την κοπέλα, χωρίς προσωπικό όφελος και φυσικά χωρις να έρθει σπίτι σου. Διαφορετικά απλά κάνεις το παγόνι και συνεχίζεις τη ζωή σου. Όσον αφορά τις κοινωνικές υπηρεσίες κλπ, δεν θέλω να τις απαξιώσω, αλλά δύσκολο βλέπω να ενδιαφερθεί κάποιος πραγματικά και να έχει αποτέλεσμα. Στο μυαλό μου δυστυχώς στην Ελλάδα έχω σαν πρώτη επιλογή το νόμο της ζούγκλας μιας και ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων είναι προϊστορικά ζώα και δεν υπάρχει ελπίδα για συμμόρφωση με μικρό κόστος. Μεγάλο κόστος δεν είναι κανείς διατεθειμένος να αφιερώσει για αυτούς
gatokoritso Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Lets talk about the truth... Μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια... Fixzzzddd 3
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Έχω μια απλή λύση. Περιμένεις να γίνει 18 και εσύ 36 . Μέχρι τότε μπορεί να βάλεις μυαλό. Αν έχει προβλήματα στο σπίτι , δεν περιμένει από σένα που τη γνώρισες στη Σάμο να τα λύσεις. Έχει σόι, μάνα, αδερφούς , δεν ξέρω τι άλλο. Ξεκόλλα και τράβα παρακάτω, 34 χρονών μαντράχαλος ασχολείσαι με τις παπαριές του 16χρονου. Καλά τα λέει ο colonel (εδώ). Άιντε ξύπνα , στα λέει και συνομήλικος.
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Γι' αρχή πούλα το σενάριο στις Οικογενειακές Ιστορίες. Αν μάλιστα παίξετε οι ίδιοι, βλέπω το επεισόδιο να περνάει το 9.0 στο IMDb. 13
SilkyN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 1ον, είναι 16. Είσαι 34. Η διαφορά σας είναι μια 18χρονη. Τι κοινό έχετε; 2ον, είμαστε σίγουροι πως είναι όντως έτσι ο πατέρας της; Γιατί ο τρόπος γνωριμίας σας και το ότι μιλάτε με τις ώρες κάθε μέρα, δε μου δείχνει μπαμπά κέρβερο. 3ον, αν είναι όντως κέρβερος και υπάρχει ενδοοικογενειακή βία, τότε άσε κατά μέρος τις απαγωγές και πάρε τηλέφωνο στην αστυνομία και στο χαμόγελο του παιδιού.
georgegeorge2 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 συγνωμη αλλα θα απαντησω μονο σε σοβαρες ερωτησεις κ οχι φυσικα σε οσους την ειδαν ηθικα στοιχεια κ κριτες των παντων εδω μεσα κ ξεκινησαν ηδη να δικαζουν την υποθεση με εισαγγελεις-δικηγορους κ προερδους. απο επειχειρηματα εχω παρα πολλα να παραθεσω,δεν θα το κανω ομως γιατι ο σκοπος του θεματος ειναι μια ουσιωδη ανταλαγη αποψεων κ οχι τα υπολοιπα που προανεφερα,γι'αυτο κ οσοι επιθυμουν να εκφρασουν τετοιες αποψεις θα τους παρακαλουσα να τις κρατησουν για τον εαυτο τους. σχετικα με καποιες ερωτησεις λοιπον.. ειναι πραγματι εξακριβωμενο οτι ειναι ετσι ο πατερας της..για παραδειγμα μιλαγαμε στο skype κ μπηκε στο δωματιο της κ την ειδε κ της εριξε μπουνια στο στομα κ της ανοιξε τα χειλια. για το αν μπορουν να τη βοηθησουν τα αδερφια της η απαντηση ειναι φυσικα οχι γιατι απλα το ιδιο ξυλο τρωνε κ οι υπολοιποι. σχετικα με το πως μπορουμε κ μιλαμε καποιες ωρες,λογω του οτι εχει μεγαλο σπιτι κ για να τη δει θα πρεπει ουσιαστικα να την ψαξει κ πολλες φορες γυρναει κατα τις 9 απο τη δουλεια. το να ερθει σε μενα το γνωριζω καλα σε τι μπλεξιμο μπορει να με βαλει γι'αυτο κ το εχω σαν τελευταια λυση.. σκεφτομαι κ γω αν μπορει να γινει κατι μεσω καποιου εμπιστου συγγενη της..
gigisoni Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 συγνωμη αλλα θα απαντησω μονο σε σοβαρες ερωτησεις κ οχι φυσικα σε οσους την ειδαν ηθικα στοιχεια κ κριτες των παντων εδω μεσα κ ξεκινησαν ηδη να δικαζουν την υποθεση με εισαγγελεις-δικηγορους κ προερδους. απο επειχειρηματα εχω παρα πολλα να παραθεσω,δεν θα το κανω ομως γιατι ο σκοπος του θεματος ειναι μια ουσιωδη ανταλαγη αποψεων κ οχι τα υπολοιπα που προανεφερα,γι'αυτο κ οσοι επιθυμουν να εκφρασουν τετοιες αποψεις θα τους παρακαλουσα να τις κρατησουν για τον εαυτο τους. σχετικα με καποιες ερωτησεις λοιπον.. ειναι πραγματι εξακριβωμενο οτι ειναι ετσι ο πατερας της..για παραδειγμα μιλαγαμε στο skype κ μπηκε στο δωματιο της κ την ειδε κ της εριξε μπουνια στο στομα κ της ανοιξε τα χειλια. για το αν μπορουν να τη βοηθησουν τα αδερφια της η απαντηση ειναι φυσικα οχι γιατι απλα το ιδιο ξυλο τρωνε κ οι υπολοιποι. σχετικα με το πως μπορουμε κ μιλαμε καποιες ωρες,λογω του οτι εχει μεγαλο σπιτι κ για να τη δει θα πρεπει ουσιαστικα να την ψαξει κ πολλες φορες γυρναει κατα τις 9 απο τη δουλεια. το να ερθει σε μενα το γνωριζω καλα σε τι μπλεξιμο μπορει να με βαλει γι'αυτο κ το εχω σαν τελευταια λυση.. σκεφτομαι κ γω αν μπορει να γινει κατι μεσω καποιου εμπιστου συγγενη της.. Έχεις κέφια για τρολάρισμα, έτσι; Έχει τόσο αυστηρό πατέρα, αλλά της έχει και σύνδεση στο ίντερνετ, και υπολογιστή να σερφάρει....και μάλιστα στο δωμάτιό της μέσα. Μου φαίνεται το 16χρονο περισσότερο μυαλό έχει από κάποιους 34χρονους (στο σώμα, γιατί στα μυαλά, άστα να πάνε)
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 μιλάμε για ενδοοικογενειακή βια, γεγονός που χρήζει άμεσης καταγγελίας.Θα πρέπει να μιλήσεις σε κάποιον ενήλικο συγγενή της πρώτου βαθμού, καλύτερα στη μητέρα της ανήλικης κοπέλας σου, ώστε να προβούν σε άμεση καταγγελία. Από τη στιγμή που εκδηλώνεται η βία στα μάτια σου και συ δεν αντιδράς είναι σα να την συγκαλύπτεις. πράξη που σε καθιστά συνένοχος στη βιαιοπραγία της ανήλικης. Το κορίτσι, χρειάζεται προστασία από την πολιτεία και ψυχολογική υποστήριξη.Λύση δεν είναι η φυγή και η αρπαγή αλλά η καταγγελία και η δικαιοσύνη. Αν δεν μπορείς να απευθυνθείς στην μητέρα της ανήλικης κοπέλας σου, τότε μπορείς να μιλήσεις στο "χαμόγελο του παιδιού" είτε σε αντίστοιχους συλλόγους όπως εδώ http://www.domviolence.org.cy/
Προτεινόμενες αναρτήσεις