galimanas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα-μενω σε μια ενοικιαζομενη γκαρσονιερα 5 χρονια τωρα- ξαφνικα τρυπησε το καλοριφερ του μπανιου και βγαζει νερο- ποιος πληρωνει τη ζημια?εγω η ο ιδιοκτητης για να αλλαχτει το σωμα?
mary Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Γενικά οτιδηποτε αφορά αντικειμενα που χρήζουν αλλαγής και θα παραμεινουν μεσα στο σπιτι (πχ καλοριφερ, βρυσες, θερμοσίφωνες κλπ) και μετά την αποχωρηση σου, τα πληρώνει ιδιοκτητης. Εφοσον φυσικά αφορά φυσιολογική φθορά και οχι πχ διαλυμένη πορτα απο χτυπηματα ή απο κακομεταχειριση παιδιών.
Ntinaras Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Γενικά οτιδηποτε αφορά αντικειμενα που χρήζουν αλλαγής και θα παραμεινουν μεσα στο σπιτι (πχ καλοριφερ, βρυσες, θερμοσίφωνες κλπ) και μετά την αποχωρηση σου, τα πληρώνει ιδιοκτητης. Εφοσον φυσικά αφορά φυσιολογική φθορά και οχι πχ διαλυμένη πορτα απο χτυπηματα ή απο κακομεταχειριση παιδιών. αν κακομεταχειριζεσαι τα παιδια σου,χαλανε οι πορτες? 5
mary Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 αν κακομεταχειριζεσαι τα παιδια σου,χαλανε οι πορτες? Σορυ!!! Απο κακομεταχειριση των παιδιών στις πορτες, δλδ να τις κλωτσαν, να τις ζωγραφιζουν, να τις χτυπαν
Salonikios933 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 <p>Γενικά οτιδηποτε αφορά αντικειμενα που χρήζουν αλλαγής και θα παραμεινουν μεσα στο σπιτι (πχ καλοριφερ, βρυσες, θερμοσίφωνες κλπ) και μετά την αποχωρηση σου, τα πληρώνει ιδιοκτητης.</p> <p>Εφοσον φυσικά αφορά φυσιολογική φθορά και οχι πχ διαλυμένη πορτα απο χτυπηματα ή απο κακομεταχειριση παιδιών.</p> Εμένα ο δικός μου την βρύση δεν την φτιάχνει. Λέει δική μου φθορά είναι. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
gigisoni Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Εμένα ο δικός μου την βρύση δεν την φτιάχνει. Λέει δική μου φθορά είναι. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Πες του τότε ότι θα αγοράσεις καινούργια αλλά όταν φύγεις θα την πάρεις μαζί σου και θα βάλεις την χαλασμένη.
Salonikios933 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Εμένα ο δικός μου την βρύση δεν την φτιάχνει. Λέει δική μου φθορά είναι. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Πες του τότε ότι θα αγοράσεις καινούργια αλλά όταν φύγεις θα την πάρεις μαζί σου και θα βάλεις την χαλασμένη.Αυτό έκανα. Σιγα μην την αφήσω. Μαγκας πήγε να το παίξει. Ερώτηση. ...για την αποχέτευση της οικοδομής την συμμετοχή την πληρώνω εγώ η ο ιδιοκτήτης ;Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
spirit)earth)aflame Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 αυτό ακριβώς. οτιδήποτε είναι εξοπλισμός και χαλάσει λόγω απλή χρήσης/φυσιολογικής φθοράς, το πληρώνει ο ιδιοκτήτης. Άμα είναι πες του να σου πάρει και εκείνος καινούργια παπούτσια γιατί φαγώθηκαν οι σόλες στο πάτωμά του.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Αυτό έκανα. Σιγα μην την αφήσω. Μαγκας πήγε να το παίξει. Ερώτηση. ...για την αποχέτευση της οικοδομής την συμμετοχή την πληρώνω εγώ η ο ιδιοκτήτης ;Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Kανονικα εσυ, οπως και το ρευμα-νερο, εκτος αν εχετε κανονισει κατι διαφορετικο. Στον ιδιοκτητη πανε οι φυσιολογικες φθορες του διαμερισματος απο χρονο/χρηση.
Salonikios933 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Αυτό έκανα. Σιγα μην την αφήσω. Μαγκας πήγε να το παίξει. Ερώτηση. ...για την αποχέτευση της οικοδομής την συμμετοχή την πληρώνω εγώ η ο ιδιοκτήτης ;Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Kανονικα εσυ, οπως και το ρευμα-νερο, εκτος αν εχετε κανονισει κατι διαφορετικο. Στον ιδιοκτητη πανε οι φυσιολογικες φθορες του διαμερισματος απο χρονο/χρηση. Ευχαριστώ φίλε μου.Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
DrLo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Σορυ!!! Απο κακομεταχειριση των παιδιών στις πορτες, δλδ να τις κλωτσαν, να τις ζωγραφιζουν, να τις χτυπαν Άστο μαράκι ... όσο πας το χειροτερεύεις.
pournaras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Αυτό έκανα. Σιγα μην την αφήσω. Μαγκας πήγε να το παίξει. Ερώτηση. ...για την αποχέτευση της οικοδομής την συμμετοχή την πληρώνω εγώ η ο ιδιοκτήτης ;Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Αν εννοεις τη συμμετοχη στη χρηση της αποχευτευσης, εσυ, αν εννοεις τη συμμετοχη στην κατασκευη (στη συνδεση δηλαδη της οικοδομης με το αποχετευτικο συστημα), ο ιδιοκτητης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα