Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια αλλη μια απορια σχετικη με το θεμα,αν την επιταγη δεν την παραλαβει ο παραληπτης και χαθει στο ταχυδρομειο τι διαδικασια χρειαζεται στην τραπεζα;

Πας με το βιβλιαριο επιταγων και ταυτοτητα...με τον αριθμο της επιταγης και ζητας τι; ακυρωση; κλειδωμα;

Ευχαριστω.

Λέγεται «ανάκληση επιταγής», πας στην τράπεζα με ταυτότητα (ως εκδότης) και τα κανονίζουν αυτοί τα διαδικαστικά.

Επίσης, ποτέ επιταγή με ταχυδρομείο. Με courrier μόνο.

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι με Courrier...προφανως θα χρειαζεται και ο αριθμος της επιταγης που θα πρεπει να ακυρωθει,ανακληθει ;

Αυτος υπαρχει απο το κομματι που μενει στο βιβλιαριο επιταγων σωστα;oποτε βιβλιαριο και ταυτοτητα.

Thanks και παλι.

Δημοσ.

Τελικα για οποιον αλλο ενδιαφερεται να γνωριζει σε περιπτωση παρομοια μην του τυχει,ρωτησα στην τραπεζα και θελουν να περασεις και απο την αστυνομια να την δηλωσεις να παρεις χαρτι και μετα να πας στην τραπεζα να κανεις μια υπευθυνη δηλωση και να ακυρωθει.

Εχουν αλλαξει λιγο τα πραγματα ως το προς αυστηρο.

Δημοσ.

Τελικα για οποιον αλλο ενδιαφερεται να γνωριζει σε περιπτωση παρομοια μην του τυχει,ρωτησα στην τραπεζα και θελουν να περασεις και απο την αστυνομια να την δηλωσεις να παρεις χαρτι και μετα να πας στην τραπεζα να κανεις μια υπευθυνη δηλωση και να ακυρωθει.

Εχουν αλλαξει λιγο τα πραγματα ως το προς αυστηρο.

Λογικό μου ακούγετε,

Σκέψου να εκδίδει κάποιος επιταγές και μετα να τις ακυρώνει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Και ενα μηνα μετα ερχεται χαρτι απο την τραπεζα 30 ευρω κοστος για απωλεια τραπεζικης επιταγης,μαλιστα.

Δημοσ.

Και ενα μηνα μετα ερχεται χαρτι απο την τραπεζα 30 ευρω κοστος για απωλεια τραπεζικης επιταγης,μαλιστα.

Πριν αρκετά χρόνια πήγα στην τράπεζα μου για να κλείσω τον όψεως που είχα, και για να γίνει αυτό μου ζήτησαν πρώτα κάπου 1.000 δρχ για να ακυρώσουν κάθε μία επιταγή από τις ~15 που είχαν μείνει στο μπλόκ μου... Επιτόπου τις έκοψα όλες εμού του ιδίου και ποσό 1.000 δρχ εκάστη, και πήρα τηλ τον αδερφό μου και ήρθε και τις εισέπραξε... ;)

Δημοσ.

Παντως γώ που ακύρωσα επιταγή μου, της Εθνικής, δε μου ζήτησαν χρήματα.

Προ έτους περίπου. Αν έχει αλλάξει κάτι απο τότε, δε γνωρίζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...