Amakatzis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Για προτείνεται ρε παιδιά.... Πέρασα Αρχιτεκτονική ΕΜΠ και αυτό το τμήμα είναι περιοχή Εξάρχεια.. Επίσης για ποτάκι κανένα μαγαζί..;
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Όλο μπαράκια έχει εκεί κάτω, και το Κολωνάκι δίπλα άλλα τόσα. Στο ένα κουλτουριάρηδες, στο άλλο ασκούμενες δικηγόροι. Διαλέγεις και παίρνεις.Γιατί όχι και τα δύο
Miracle Worker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Όταν ήμουνα φοιτητής πήγαινα στο Studio και καμιά φορά σε ένα άλλο που ήταν απέναντι. Αυτά είναι στο δρόμο που είναι το Κρεπεξάρχεια. Μετά για καλοκαιράκι έξω στην Ίντριγκα. Βέβαια για πιο ροκ εώς μέταλ καταστάσεις είναι το Rezin και το Underground. Τώρα πηγαίνω στο Floral, αν βρεθώ εκεί. Κουλτορακατάσταση. Τέλος είναι κάποια μαγαζάκια που δεν θυμάμαι αν έχω κάτσει αλλά είναι γνωστά, όπως Χάρτες, Πέντε Δρόμοι και ένα στυλ play house με επιτραπέζια.
balander10 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Οστρια πήγαινα εγώ παλιά όταν έμενα Εξάρχεια και κανά Διπλό Φλοράλ κλπ αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα. Και αυτά πάνω από τη Νομική είναι καλά για φοιτητές. Εχει πολλές καφετέριες γενικά εκεί πέρα κάνε μια γύρα στην πλατεία και θα τα βρεις μόνος σου.
TheDevilMayCare Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Σε καλο καιρο, επιβαλλεται Οστρια: επανω @ ταρατσοbar, αν τo ανοιγουν ακομη!(ανεβαινεις, απο την μεταλλικη-εξωτερικη-στριφογυριστη, "σκαλα υπηρεσιας" )Και για Χειμωνοκαιρο δεν ειναι ασχημα μεσα, ομως προτιμω ακομη περισσοτερο, επανω οροφο στην Ιντριγκα @ τραπεζι γωνιακο τριπλοπαραθυροπαρατηρητηριο. [Το Decadance δεν Εξαρχειομετριεται (Στρεφη) & δυστυχως Καλλιδρομιο εκλεισε..]
australis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Ερωδιος και Παρασκηνιο στη Καλλιδρομίου - παντα περναω μια βολτα οταν ερχομαι Ελλαδα.
Cossutius. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Όστρια οπως ειπαν και τα παιδιά απο πάνω για το καλοκαίρι ειναι must. Ρεζίν φυσικά για το χειμώνα, να ακούσεις το ροκάκι σου, τη ρέγγε σου και να πιεις και τη καλύτερα σοκολάτα της γης ή απλά να λιωσεις στις μπύρες.... Και τα 2 μαγαζιά προσφέρονται είτε για φοιτητοπαρέα είτε για γκομενοδουλειά (στα μειον του ρεζιν οτι ειναι πολυ μικρό, αλλά αυτή ειναι και μια απ τις ομορφιές του)
*nenya* Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Όστρια: Κλασσικό στέκι με τραπέζια κ καναπέδες έξω σε βεράντα. Μέσα έχει 2 ορόφους με ξύλινο ντεκόρ/cosy ατμόσφαιρα. Ταράτσα φάση για καλοκαίρι.<br><br> Ίντριγκα: Στον πεζόδρομο πιο πάνω απ'την Όστρια. 3-4 τραπεζάκια πάνω στον πεζόδρομο. Κ μέσα είναι μικρό μαγαζί αλλά ωραίο. Κ πατάρι με παράθυρα που βλέπουν στον πεζόδρομο. Not bad at all.<br><br> Floral: Καφετέρια/αναγνωστηριο/βιβλιοπωλείο/ρεστοράν που μοιάζει νά'ναι βγαλμένο από Παρίσι. Τέλειο για να πάρεις το βιβλίο σου μαζί κ να απολαύσεις ένα cheesecake ή ό,τι άλλο γουστάρεις. Όμορφο μαγαζί στο πάνω μέρος της πλατείας.<br><br> Ρεζίν: Όπως ανεβαίνεις την Θεμιστοκλέους κάνεις δεξιά στο στενό της κρεπερί κ θα την βρεις. Ροκ/μέταλ ακούσματα κυρίως. Μικρό μαγαζί, γωνιακό, τραπεζάκια έξω. Μέσα είναι αρκετά dark κ έχει κ ένα μικρό πατάρι ιδανικό για ζευγαράκια. Η σοκολάτα απλά απίστευτη. Είτε γάλακτος είτε bitter. <br><br> Βαριέμαι να γράψω για άλλα τώρα :Ρ Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2013 από *nenya* 1
DhZou Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 'Ολοι οι εξαρχιακοί τύποι εδώ βλέπω... Να προσθέσω ότι το studio έχει κλείσει. Προτείνω 5 δρόμους αλλά και απ την άλλη μεριά προς κουσκο, πωλείται που έχουν ανοίξει πολλά μαγαζάκια...
*nenya* Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 No more Studio?? :/ κρίμα..και μου θύμιζε τα φοιτητικα μου χρόνια.
noob Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Eμένα πάλι η λέξη studio μου θυμίζει ''άλλες'' καταστάσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα