gxristoulakis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 γεια σας έχω ένα πρόβλημα και θέλω την βοήθεια σας παρακαλώ... Λοιπόν ο μπαμπάς μου έχει ένα μαγαζί έχει κάνει σε κάποιον μισθωτηρίου καταστήματος για 2 χρονιά πότε ακριβός το έκανα δεν ξέρω θέλω να κάνω εγώ μαγαζί εκεί μπορώ να το κάνω αυτό και πως ευχαριστώ
Joshua21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μετά την πάροδο 12 + 4 ετών. Μάθε πότε έγινε το μισθωτήριο, και μόλις κοντεύουν να περάσουν 12 χρόνια από τότε, έλα να σου πούμε και το πως
Joshua21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 ενταξει παιζει και η ιδιοχρηση στην μεση... Υπό προϋποθέσεις, αφού έχουν περάσει 3 χρόνια τουλάχιστον, εφόσον το δεχτεί το δικαστήριο, και αν τα καταφέρει θα χρειαστεί να πληρώσει αποζημίωση 16-30 ενοίκια...
gxristoulakis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 ειναι κοντα ενα χρονο τωρα δεν μπορω να το παρω εγω να κανω αυτο που θελω ?
NikosKallithea Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 ειναι κοντα ενα χρονο τωρα δεν μπορω να το παρω εγω να κανω αυτο που θελω ? Οχι δεν μπορείς, εκτός αν τα συμφωνήσεις με τον ιδιος τον ενοικιαστή
gxristoulakis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 είναι ένα χρόνο τώρα και έχουν κάνει για 2 χρονιά..
Joshua21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 είναι ένα χρόνο τώρα και έχουν κάνει για 2 χρονιά.. Μέχρι να περάσουν 3 χρόνια, δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα. Όταν περάσουν 3 χρόνια μπορείς να ξεκινήσεις διαδικασίες για έξωση λόγω ιδιόχρησης, οι οποίες και πολύ καιρό θα πάρουν και θα σε ξετινάξουν οικονομικά(16-30 ενοίκια αποζημίωση όπως έγραψα παραπάνω + δικαστικά έξοδα).
gxristoulakis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 το καταβαλα.. άλλα αυτό δεν έχει δώσει ούτε ένα ενοίκιο
HERTHAN Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 το καταβαλα.. άλλα αυτό δεν έχει δώσει ούτε ένα ενοίκιο Και ποτε ειχες σκοπο να μας το πεις αυτο στο Μουντιαλ του 2214 που θα γινει στην Σεληνη? 2
gxristoulakis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Junior Member κοιτά φίλε θέλω την γνώμη σας δεν ξέρω αν ήξερα θα τα έλεγα για αυτό θέλω να μ πείτε τι ν α κάνω. και να κόψουμε την ειρωνια
HERTHAN Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Τι σχεση εχει το junior member αν εσυ ο ιδιος δεν μπορεις με λιγα και απλα λογια να μας πεις πως ακριβως εχουν τα πραγματα? Πες μας αν ειναι απο την αρχη τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαινει ωστε να μπορεσουμε να βοηθησουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα