Amakatzis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Λοιπόν παιδιά, Σκέφτομαι να κάνω μεταπτυχιακό στην Αρχιτεκτονική στο εξωτερικό και θα ήθελα να σας ρωτήσω , αν έχετε να μου προτείνετε την χώρα που θα ηταν καλύτερα να το κάνω και γιατί. Σκεφτόμουν Αγγλία, ΗΠΑ, Γερμανία, Αυστρία. Εσείς τι λέτε..?
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 έχω ακούσει για αντίστοιχα μεταπτυχιακά την χώρα της Ολλανδίας, μεταπτυχιακά στην αγγλική γλώσσα και με υποτροφίες
Pintsie Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Για Ιταλία τι λες; Ιταλικά μαθαίνεις εύκολα μέσα σε ένα-2 μήνες. Από ό,τι ξέρω είναι ιδανικές οι σχολές τους για τέτοιες σπουδές (αρχιτεκτονική/σχέδιο γενικά). Αν σκέφτεσαι να γυρίσεις Ελλάδα μετά, αν πας Αγγλία, τσέκαρε ποια πανεπιστήμια κτλ αναγνωρίζουν γιατί ένας καθηγητής μου μου είχε πει πιο παλιά ότι από Αγγλία δεν αναγνωρίζουν εύκολα εδώ τα πτυχία αρχιτεκτονικής επειδή είναι λιγότερα χρόνια. Για μεταπτυχιακά δεν γνωρίζω τι παίζει. Μη με ρωτήσεις κάτι παραπάνω γιατί δεν είμαι αρχιτέκτονας. Σπουδάζω διακόσμηση και πολλές φορές που το σκέφτηκα για αρχιτεκτονική και το συζήτησα με καθηγητές, μου είπαν για Ιταλία. Οπότε μάλλον εκεί θα πήγαινα αν το αποφάσιζα.
kakofonixx Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Ολλανδια φιλε μου και συναδερφε, ειναι σχεδον μονοδρομος αν ψαχνεις για Ευρωπη μιας και θα σου ανοιξει και πορτες σε πολλα μεγαλα γραφεια δες το πανεπιστημιο του Delft που εχει εξαιρετικη αρχιτεκτονικη σχολη και τα courses ειναι στα αγγλικα αλλιως αν σε παιρνει απο οικονομικης αποψης Αμερικη
fylatos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Λοιπόν παιδιά,<br> Σκέφτομαι να κάνω μεταπτυχιακό στην Αρχιτεκτονική στο εξωτερικό και θα ήθελα να σας ρωτήσω , αν έχετε να μου προτείνετε την χώρα που θα ηταν καλύτερα να το κάνω και γιατί.<br><br> Σκεφτόμουν Αγγλία, ΗΠΑ, Γερμανία, Αυστρία.<br><br> Εσείς τι λέτε..? αντιλαμβάνεσαι βέβαια ότι το αντικείμενο διδάσκεται διαφορετικά στις χώρες που αναφέρεις και περιλαμβάνει περισσότερες σπουδές στη μηχανική από ότι κάνετε εδώ έτσι; Συνεπώς το μεταπτυχιακό θα πρέπει να είναι σε θέμα αμιγώς της αρχιτεκτονικής και όχι των πολ μηχ όπως τα έχουμε στην Ελλάδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα