totem_lost Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Επειδή δεν βγάζω άκρη με τα διάφορα sites, ξέρετε τι χρειάζομαι; Επίσης πόσο χρόνο παίρνει; Και η πιο τραγική ερωτηση: Υπάρχει περίπτωση να γίνει η όλη διαδικασία ηλεκτρονικά όσο βρίσκομαι στο εξωτερικό; Ευχαριστώ
manzana Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Εγώ οσες φορές το χρειάστηκα το ζήτησα με την ταυτότητά μου από το ΚΕΠ της περιοχής μου και πήγα και το παρέλαβα πάλι από κει μετά από 10 εργάσιμες
headbanger Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Και εγώ στην πρεσβεία έκανά αίτηση...αλλά είμαι στο περίμενε btw το ποινικό μητρώο περιλαμβάνει και πλημμελήματα όταν το εκδίδεις;
dreamercon Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Και εγώ στην πρεσβεία έκανά αίτηση...αλλά είμαι στο περίμενε btw το ποινικό μητρώο περιλαμβάνει και πλημμελήματα όταν το εκδίδεις; Μπορείς να κάνεις αίτηση και ηλεκτρονικά. Το έχω κάνει στο παρελθόν. Δες http://www.eispa.gr/opencms/opencms/epa_site/certificates/poinikou_mitrou.html
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 [...] btw το ποινικό μητρώο περιλαμβάνει και πλημμελήματα όταν το εκδίδεις; Προφανώς. Το "γενικής χρήσης" ποινικό μητρώο περιλαμβάνει όλες τις ποινές (πλημμελήματα και κακουργήματα - αλλά ΟΧΙ πταίσματα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα