Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη ειναι η πρωτη φορα που θα τ κανω θα ηθελα πληροφοριες(οσες περισσοτερες γινεται) τι πρεπει να προσεχω .κλπ

οποιος εχει προηγουμενη εμπειρια και θελει να μ στειελι πμ η να απαντησει κατω απο εδω 

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Δεν έχεις κατι να φοβάσαι.

Το στέλνεις με Ελτά η courier και όταν το παραλάβει πληρώνει και το παίρνει...

Απλά να ρωστήσεις με οτι το στείλεις σε πόσες μέρες μετά τη παραλαβή θα πάρεις τα χρήματα σου.

Δημοσ.

Posa einai ta metaforika? Kai I diafora me me courier? Kai mia teleutaua erwtisi

Ean dn t paralavei ti ginetai?

Όταν παραδόσεις το δέμα στον κούριερ, θα σου ζητήσει τα στοιχεία του παραλήπτη, μεταξύ άλλων και το κινητό του. Όταν το δέμα φτάσει εκεί που είναι να το παραδώσουν, ενημερώνουν τον παραλήπτη για να κανονίσουν πως θα γίνει η παράδοση. Αν δεν τον βρουν αμέσως, το κρατάνε αρκετές μέρες μέχρι να μπορέσει να πάει ο παραλήπτης να το πάρει.

Όσον αφορά το κόστος αποστολής, η κάθε εταιρία κούριερ έχει τον δικό της τιμοκατάλογο ο οποίος είναι αναρτημένος στις σελίδες τους, πρέπει να τους συμβουλευτείς για να δεις πόσο θα κοστίσει περίπου. Συνήθως πάει με το κιλό η τελική τιμή.

Δημοσ.

Posa einai ta metaforika? Kai I diafora me me courier? Kai mia teleutaua erwtisi

Ean dn t paralavei ti ginetai?

οχι αγγλικά εδω! :)

Εαν δε τα παραλάβει ο παραλήπτης χρεωνεσαι εσυ τα εξοδα αποστολής και επιστροφής και παίρνεις το δέμα πίσω αλλα ειναι καφρίλα...

Εμενα μου έτυχε 1 φορά να μην παραλάβουν στα τόσα χρόνια που εστελνα (πλέον το αποφεύγω) και άλλη μία να μην παραλάβω εγω λόγω προσωπικών προβλημάτων. Φυσικα οταν δε παρέλαβα εγώ ζητησα απο τον πωλητή να μου το ξαναστείλει και να συμπεριλάβει και τα πρώτα έξοδα...!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...