Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες...

Η αρχική ιδέα ήταν να κάνω έναν καινούργιο λογαριασμό outlook.com καθώς έχω hotmail.com, και να κάνω μια αυτόματη προώθηση του hotmail.com στο καινούργιο outlook.com.

Δυστυχώς, αφού δημιούργησα το outlook.com, μετά είδα την δυνατότητα των «ψευδώνυμων». Όπου έχεις την δυνατότητα να προσθέσεις μια μη υπάρχουσα διεύθυνση email της Microsoft, δηλ. outlook.com, windowslive.com, hotmail.com... Και να την κατοχυρώσεις, όπως π.χ. έχεις ένα παλιό hotmail... [email protected] και θέλεις να κάνεις ένα καινούργιο στο outlook πιο επίσημο... [email protected]. Έχεις την δυνατότητα αντί να κάθεσαι να κάνεις καινούργιο λογαριασμό, απλά το προσθέσεις ως ψευδώνυμο μέσα από το παλιό σου hotmail όπως φαίνεται παρακάτω στο screenshot.

post-144717-0-38702200-1382021489_thumb.jpg

Κι έπειτα, μπορείς να κάνεις το καινούργιο ψευδώνυμο/διεύθυνση, ως κύριο και το παλιό θα παραμείνει ως δευτερεύον.

Όλα αυτά εφόσον η καινούργια διεύθυνση δεν χρησιμοποιείται.

Στην περίπτωση που χρησιμοποιείται, δηλαδή δημιούργησες το καινούργιο outlook.com, και πας στην επιλογή που λέει: «Προσθήκη υπάρχουσας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως ψευδώνυμου λογαριασμού Microsoft»... Εμφανίζει αυτό το «κουφό» μήνυμα....

post-144717-0-12066000-1382022155_thumb.jpg

«Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιείται ήδη. Δοκιμάστε κάποια άλλη.»

Είμαστε σοβαροί; Μου λέει να βάλω υπάρχουσα διεύθυνση και μετά μου πετάει αυτό το μήνυμα;

Τι δεν καταλαβαίνω ρε παίδες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...