Προς το περιεχόμενο

"Κατεβάζει ρολά" το isohunt μετά από δικαστική διαμάχη


gadg3takias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν και δεν το χρησιμοποιούσα κρίμα που κλείνει. Πάντως αν μπορεί να πληρώσει 100εκ σημαίνει οτι έβγαζε πολύ χρήμα...

 

Πάει και αυτό. Ανατρέχοντας στο παρελθόν ήταν το πρώτο site που έμαθα τι εστί torrents έχοντας ιδιαίτερη προτίμηση στις axxo εκδόσεις. Τέλος εποχής :(

Axxo ρε φίλε... τι μου θύμισες. Και maven παλιότερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενα τυπικό Blue Ray στην Αγγλία κοστίζει περίπου 10 λίρες (11,8 ευρώ) για ταινίες, περίπου 26 λίρες (30,7 ευρώ) για τηλεοπτική σεζόν. Μια συνδομή στο Netfix κοστίζει 5,99 λίρες (7,07 Ευρώ) τον μήνα. Για μια υπηρεσία που προσφέρει απεριόριστο streaming και, τουλάχιστον στις τηλεοπτικές σειρές, προβολή την αμέσως επόμενη μέρα.

 

 

Μάλλον έχεις μπερδευτεί. Ως συνδρομητής Netflix, να σε ενημερώσω ότι το Netflix μία σειρά την έχει για instant streaming εφόσον βγει σε DVD η τρέχουσα/προηγούμενη σαιζόν. Αν δεν έχει βγει σε DVD, απλά δεν υπάρχει (πλην των δικών του παραγωγών πχ. House Of Cards κτλ). Το ίδιο ισχύει και για τις ταινίες, με την εξαίρεση ότι δεν υπάρχουν όλες (πχ, Skyfall, κτλ), και επίσης ότι πολλές μπαινοβγαίνουν.

 

Μάλλον έχεις μπερδευτεί με το Hulu Plus στο οποίο ισχύει αυτό που λες για τις σειρές (αλλά από την άλλη, η συλλογή του σε ταινίες δεν συγκρίνεται με Netflix). 

 

Το Netflix είναι η καλύτερη επιλογή για ταινιοθήκη και για κάποιον που δεν τον πειράζει να βλέπει σειρές σε κονσέρβα, το Hulu Plus η καλύτερη επιλογή για να βλέπει τις περισσότερες από τις σειρές, με το που κυκλοφορεί (σχεδόν) το κάθε επεισόδιο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...