Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η αλήθεια είναι ότι το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές και με διάφορες μάρκες ξυραφάκια (εντάξει δεν είναι και πολλές πλέον).

Μην το λες,μην το λες. :P

Για εμενα (εαν δεν "φταιει" η μηχανη σου λογω ανοιχτης κεφαλης) δοκιμασε persona platinum.Ειναι οτι πιο απαλο εχω δοκιμασει(για το δερμα μου τουλαχιστον).Για πιο νορμαλ καταστασεις θα προτεινα τα astra platinum,τα οποια ειναι λιγο πιο αγρια.Τα δυο τελευταια τα βρισκεις στο ξενο,πισω απο το hondos στην ομονοια.Για hardcore καταστασεις θα ελεγα feather(λιγο ακριβοτερα απο τα αλλα).Οτι πιο κορυφαιο εχω δοκιμασει.Δεν αφηνουν πραγματικα ιχνος τριχας,αλλα εαν δεν προσεξεις το αποτελεσμα θα ειναι αρκετα...αιματηρο.

Δημοσ.

το 29% των στρέητ ανδρών χρησιμοποιεί συστηματικά κάποιας μορφής make up ειδικά σχεδιασμένο για άνδρες.Το δε 79% των στρέητ ανδρών στη σόουμπιζ.Από έρευνα του 2012 ΗΠΑ.

Βασικά έχει μια δόση αλήθειας αυτό. Το σίγουρο είναι ότι το ποσοστό αυτό μεγαλώνει εκτος σοουμπιζ.  Πλέον όλες σχεδόν οι μεγάλες εταιρίες δερμοκαλλυντικών έχουν και αντρική σειρά.

Το 99% των straight ανδρών στη σοου μπιζ όπως είπε κάποιος πιο πριν, είναι όλοι κόντρα ξύρισμα για να προωθήσουν αυτό το look μιας και η Gillete και άλλες χάνουν λεφτά worldwide.

Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό.Η μόδα με τα γένια από τη σοου μπιζ ξεκίνησε...

On topic

Τα gilette blue 2 και τα bic είναι φθηνές, κλασσικές και καλές λύσεις για συχνό ξύρισμα.

Μετά και η mach 3 είναι καλή επιλογή, αν και νομίζω κοστίζει παραπάνω. Κρέμα nivea all time classic και αυτή. Jumbo, lidl ξυριστικά πέτατα στα σκουπίδια...

Eγώ για χρόνια ξυριζόμουνα συχνά με μια Gilette power η οποία ήταν άθλια στο ξύρισμα + μου κατέστρεψε το δέρμα μου. Απορώ πώς έβαζα τέτοια πατάτα στο πρόσωπο μου, η οποία είχε και δόνηση :lol:... Με τον καιρό το γύρισα σε αυτά που έγραψα και έστρωσε αν και τώρα ξυρίζομαι ανά 1,5 μήνα περίπου.

Ξυριστική μηχανή μετά λέει πολύ αν θες να γλυτώσεις από έξοδα (σε αφρούς,ξυραφάκια), ερεθισμούς αλλά και χρόνο. Απλά δίνει κατώτερη αίσθηση + δεν έχει το ίδιο αποτέλεσμα το ξύρισμα απ ότι με ξυράφι.

Δημοσ.

ερώτηση άσχετη με το θέμα.

βλέπω σε αρκετά ποστ όταν μπαίνει κάποιο link να μπαίνει κάποιος "τίτλος" κατ' επιλογή αυτού που το βάζει

όπως πχ παραπάνω όπου στον εξωτερικό σύνδεσμο μπαίνει το "Μην το λες,μην το λες".

ή στα περισσότερα που γράφουν "μπορείς να το δεις εδώ".

αυτό πως ακριβώς γίνεται, καθώς δεν έχω καταφέρει να το κάνω;

ή τι ακριβώς να googlάρω για να το βρω;

Δημοσ.

ερώτηση άσχετη με το θέμα.

βλέπω σε αρκετά ποστ όταν μπαίνει κάποιο link να μπαίνει κάποιος "τίτλος" κατ' επιλογή αυτού που το βάζει

όπως πχ παραπάνω όπου στον εξωτερικό σύνδεσμο μπαίνει το "Μην το λες,μην το λες".

ή στα περισσότερα που γράφουν "μπορείς να το δεις εδώ".

αυτό πως ακριβώς γίνεται, καθώς δεν έχω καταφέρει να το κάνω;

ή τι ακριβώς να googlάρω για να το βρω;

Ευκολο.Καταρχας διαλεξε "Περισσοτερες επιλογες απαντησης".Διαλεξε με το ποντικι την προταση που θες και τικαρε εκει που εχω πανω το βελακι.Στο παραθυρο που θα σου βγαλει κανε paste το λινκ που θες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...