fuku Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 παιδια τελικα τι εγινε με την ΕΡΤ? βλεπω την καινουρια ΕΡΤ με logo ΔΤ να εχει ορισμενους απο τους δημοσογραφους της παλιας ΕΡΤ και στην ΕΡΤ μεσω live streaming την παλια βλεπω τους παλιους αλλα και καινουριες φατσες. τελικα ορισμενοι το σκασανε στην ΔΤ? και που pηγε ο τσαμπουκας των πρωτων ημερων? απλα απο περιιεργεια
LOULATRANS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 αυτο ειναι το θεμα σου?γιατι νομιζα οτι ειναι:τελικα τι εγινε?δεν γλιτωσαμε απο αυτην την σκατοερτ??????? 1
REDODIN7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 παιδια τελικα τι εγινε με την ΕΡΤ? βλεπω την καινουρια ΕΡΤ με logo ΔΤ να εχει ορισμενους απο τους δημοσογραφους της παλιας ΕΡΤ και στην ΕΡΤ μεσω live streaming την παλια βλεπω τους παλιους αλλα και καινουριες φατσες. τελικα ορισμενοι το σκασανε στην ΔΤ? και που pηγε ο τσαμπουκας των πρωτων ημερων? απλα απο περιιεργεια Βγηκαν 200+ θεσεις για την προσωρινη λειτουργια της ΔΤ που ειναι μεταβατικες για κανα 2-3μηνο, μετα θα βγουν για πιο μονιμα. Στις νεες θεσεις οι παλιοι εργαζομενοι ειχαν πιο πολλα μορια οποτε οσοι θελαν και πιστευαν οτι ηταν ηθικο εκαναν αιτηση. Οι υπολοιποι εργαζομενοι κανουν ακομα τον αγωνα τους και εχουν καταλαβει το ραδιομεγαρο.
fuku Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 αυτο ειναι το θεμα σου?γιατι νομιζα οτι ειναι:τελικα τι εγινε?δεν γλιτωσαμε απο αυτην την σκατοερτ??????? βλεπε σταρ,μεγα και σκαι......... τ να σου πω Βγηκαν 200+ θεσεις για την προσωρινη λειτουργια της ΔΤ που ειναι μεταβατικες για κανα 2-3μηνο, μετα θα βγουν για πιο μονιμα. Στις νεες θεσεις οι παλιοι εργαζομενοι ειχαν πιο πολλα μορια οποτε οσοι θελαν και πιστευαν οτι ηταν ηθικο εκαναν αιτηση. Οι υπολοιποι εργαζομενοι κανουν ακομα τον αγωνα τους και εχουν καταλαβει το ραδιομεγαρο. αυτο ακριβως ηθελα να πω φιλε μου... η κανεις απεργια για να ειμαι μαζι σου η μας πουλας και σε στελνω στ διαβολο
REDODIN7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 βλεπε σταρ,μεγα και σκαι......... τ να σου πω αυτο ακριβως ηθελα να πω φιλε μου... η κανεις απεργια για να ειμαι μαζι σου η μας πουλας και στελνω στ διαβολο Ε φιλε μου παντου υπαρχουν ατομσ που κοιτανε την παρτι τους αντι το συνολο για αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε.
Fotis13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 βλεπε σταρ,μεγα και σκαι......... τ να σου πω αυτο ακριβως ηθελα να πω φιλε μου... η κανεις απεργια για να ειμαι μαζι σου η μας πουλας και στελνω στ διαβολο Ε φιλε μου παντου υπαρχουν ατομσ που κοιτανε την παρτι τους αντι το συνολο για αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε. λες για εκεινα τα ατομα που μετα απο 5 χρονια χρεωκοπημενου κρατους εχουν μηδενικη ανεργια; Ενω οι αλλοι οι μαυροι του ιδιωτικου εχουν 1 εκατομμυριο ανεργους;Ναι εχεις δικιο μερικοι κοιτανε την παρτη τους ... Sent from my ipad4 using Insomnia
REDODIN7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 λες για εκεινα τα ατομα που μετα απο 5 χρονια χρεωκοπημενου κρατους εχουν μηδενικη ανεργια; Ενω οι αλλοι οι μαυροι του ιδιωτικου εχουν 1 εκατομμυριο ανεργους;Ναι εχεις δικιο μερικοι κοιτανε την παρτη τους ... Sent from my ipad4 using Insomnia Φιλε Φωτη ο ανεργος ειναι ανεργος δεν υπαρχει ΔΥ ή ΙΥ αλλωστε μην ξεχνας οτι ο δημοσιος τομεας ειναι κατα μεγαλο οσοστο αυτος που υποστιριζει τον ιδιωτικο.
Fotis13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 λες για εκεινα τα ατομα που μετα απο 5 χρονια χρεωκοπημενου κρατους εχουν μηδενικη ανεργια; Ενω οι αλλοι οι μαυροι του ιδιωτικου εχουν 1 εκατομμυριο ανεργους;Ναι εχεις δικιο μερικοι κοιτανε την παρτη τους ... Sent from my ipad4 using Insomnia Φιλε Φωτη ο ανεργος ειναι ανεργος δεν υπαρχει ΔΥ ή ΙΥ αλλωστε μην ξεχνας οτι ο δημοσιος τομεας ειναι κατα μεγαλο οσοστο αυτος που υποστιριζει τον ιδιωτικο. καλα προσπερνω το τελευταιο , εσυ εισαι ανεργος και δεν θα βρεις δουλεια στο αμεσο μελλον , ο φιλος μου ο σπυρος με απολυτηριο λυκειου ειναι στην δεη και παρνει τωρα 1200 καθαρα και κωλοβαραει ολη μερα .Redodin7=Πολιτης β κατηγοριας , σπυρος= ιερη αγελαδα. Κατσε εσυ να νομιζεις τωρα πως ειστε ισοι...Sent from my ipad4 using Insomnia 9
REDODIN7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 καλα προσπερνω το τελευταιο , εσυ εισαι ανεργος και δεν θα βρεις δουλεια στο αμεσο μελλον , ο φιλος μου ο σπυρος με απολυτηριο λυκειου ειναι στην δεη και παρνει τωρα 1200 καθαρα και κωλοβαραει ολη μερα .Redodin7=Πολιτης β κατηγοριας , σπυρος= ιερη αγελαδα. Κατσε εσυ να νομιζεις τωρα πως ειστε ισοι...Sent from my ipad4 using Insomnia Αμα μπηκε με ΑΣΕΠ τοτε να ειναι καλα και να τα χαιρετε ο φιλτατος Σπυρος αν οχι τοτε οντως ειμαι εγω ο μαλακας
michael92 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Αμα μπηκε με ΑΣΕΠ τοτε να ειναι καλα και να τα χαιρετε ο φιλτατος Σπυρος αν οχι τοτε οντως ειμαι εγω ο μαλακας Λάθος. Όποιος δεν δουλεύει (είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα) δρόμο. Ένα μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις λειτουργούν σαν δημόσιο. Επίσης το ότι κάποιος μπήκε με ΑΣΕΠ δεν σημαίνει ότι δουλεύει κιόλας. Το ΑΣΕΠ είναι εισαγωγικές εξετάσεις και τίποτα άλλο. 6
REDODIN7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Λάθος. Όποιος δεν δουλεύει (είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα) δρόμο. Ένα μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις λειτουργούν σαν δημόσιο. Επίσης το ότι κάποιος μπήκε με ΑΣΕΠ δεν σημαίνει ότι δουλεύει κιόλας. Το ΑΣΕΠ είναι εισαγωγικές εξετάσεις και τίποτα άλλο. Εχεις ενα δικιο θελω να πω οτι μπηκε αξιοκρατικα, τωρα αμα δεν δουλευει δεν φταιει αυτος αλλα ο προισταμενος του που δεν του κανει σωστο ελεγχο. Και εγω να πηγαινα καπου με την αξια μου 1-2 αμα εβλεπα οτι ηταν χημειο πολυ πιθανον να κωλοβαραγα.
Fotis13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Αμα μπηκε με ΑΣΕΠ τοτε να ειναι καλα και να τα χαιρετε ο φιλτατος Σπυρος αν οχι τοτε οντως ειμαι εγω ο μαλακας Nαι βεβαια με ΑΣΕΠ μπηκε ... ηταν ο πατερας του(συνταξιουχος απο τα 55) με εφαπαξ των 150κ τις καλες εποχες και εβαλε και αυτον . 1
DrLo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Ε φιλε μου παντου υπαρχουν ατομσ που κοιτανε την παρτι τους αντι το συνολο για αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε. Αυτό που γράφεις έχει δύο αναγνώσεις ανάλογα πως ορίζεις το συνολο. Σύνολο δεν είναι η δημοσιογράφοι της ΕΡΤ ... ή αν θες να το πούμε καλύτερα ΥΠΕΡΣΥΝΟΛΟ του είναι όλοι οι Έλληνες. Συνεπώς αυτοί που κοιτάνε το "σύνολο" της κάστας τους στην ουσία κοιτάνε ένα πολύ μικρό μέρος του συνόλου (= τη πάρτη τους).
Cossutius. Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 br> Γενικά εχει πλάκα να είσαι κάτοικος εξωτερικού και να παρακολουθείς τι γίνεται στην Ελλάδα! <br> Ειδικά με το θέμα της ΕΡΤ εχει πέσει πολύ γέλιο! <br> Αντί απλα να έκαναν μια εκκαθάριση να μείωσαν τους τεράστιους μισθούς και την υπέρ πληθώρα κόσμου που είχε μπει με βυσμα απλα την έκλεισαν! <br><br> Μου λείπει το ΕΡΤ archive... Το πληρώσαμε! Που ειναι;;; Sent from my iPhone using Insomnia 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις