MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Αντί απλα να έκαναν μια εκκαθάριση να μείωσαν τους τεράστιους μισθούς και την υπέρ πληθώρα κόσμου που είχε μπει με βυσμαΒασικα αυτο εκαναν με την ΔΤ, αν και εχω αμφιβολιες για το θεμα του βυσματος. Εκτος αν εισαι απο αυτους που εννοουν οτι επρεπε να διατηρησει και τα 3 καναλια και τα 5 ραδιοφωνα και τα 2-3 δορυφορικα κλπ. 1
Fotis13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 br> Γενικά εχει πλάκα να είσαι κάτοικος εξωτερικού και να παρακολουθείς τι γίνεται στην Ελλάδα! <br> Ειδικά με το θέμα της ΕΡΤ εχει πέσει πολύ γέλιο! <br> Αντί απλα να έκαναν μια εκκαθάριση να μείωσαν τους τεράστιους μισθούς και την υπέρ πληθώρα κόσμου που είχε μπει με βυσμα απλα την έκλεισαν! <br><br> Μου λείπει το ΕΡΤ archive... Το πληρώσαμε! Που ειναι;;; Sent from my iPhone using Insomnia Mαζι με το ΕΡΤ archive που πολυ σωστα λες το πληρωσαμε ,πληρωναμε ταυτοχρονα και 32 κηπουρους για 1.5 στρεμα κηπο ,εμενα αυτοι δεν μου λειπουν οπως επισης δεν μου λειπει και η αναλογια προσωπικου σε σχεση με την απηχηση του μεσου μεγαλυτερη απο το ΒΒC. Πραγματικα οι του εξωτερικου γελανε αν παρακολουθουν τι συμβαινει στο Σουβλακισταν και σε αυτο εχεις δικιο. 1
michael92 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Mαζι με το ΕΡΤ archive που πολυ σωστα λες το πληρωσαμε ,πληρωναμε ταυτοχρονα και 32 κηπουρους για 1.5 στρεμα κηπο ,εμενα αυτοι δεν μου λειπουν οπως επισης δεν μου λειπει και η αναλογια προσωπικου σε σχεση με την απηχηση του μεσου μεγαλυτερη απο το ΒΒC. Πραγματικα οι του εξωτερικου γελανε αν παρακολουθουν τι συμβαινει στο Σουβλακισταν και σε αυτο εχεις δικιο. Τα οφέλη των απολύσεων αντί να γίνει νέο κανάλι: 1) Κερδίζει το κράτος λεφτά από τις μη άσκοπες απολύσεις (για ποιο λόγο αυτοί που επαναπροσλαμβάνονται να παίρνουν αποζημίωση; ) 2) Κερδίζει το κράτος λεφτά από την διατήρηση του υπάρχοντος branding. Γιατί να δωθούν λεφτά για νέο λογότυπο, spot κλπ; Η αλλαγή ονόματος ήταν άσκοπη. Ας έκλεινε η ΕΤ1 και η ΕΤ3 και ας έμενε η ΝΕΤ με μειωμένο κιόλας προσωπικό. 1
DrLo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Γενικά εχει πλάκα να είσαι κάτοικος εξωτερικού και να παρακολουθείς τι γίνεται στην Ελλάδα! <br> Sent from my iPhone using Insomnia 1. Δεν είμαι κάτοικος εξωτερικού ... όπως και ένας ναυτικός δεν είναι κάτοικος του καραβιού του αλλά κάτοικος Ελλάδας. 2. Δουλέυω σε ελληνική εταιρεία και ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΙ στην Ελλάδα <- Πληρώνω το ελληνικό κράτος συνεπώς έχω τουλάχιστον όσα δικαιώματα έχεις και εσύ
Gtr34 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Κάτι μου λέει οτι σε βάθος χρόνου η ΔΤ θα γίνει σαν την ΕΡΤ 2
παπι Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Βγηκαν 200+ θεσεις για την προσωρινη λειτουργια της ΔΤ που ειναι μεταβατικες για κανα 2-3μηνοΝομιζω 2000 θεσεις/ψηφους. 1
Cossutius. Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 DrLo δεν απαντούσα σε εσένα συγκεκριμένα! Ως γενικό φαινόμενο το ανέφερα. Και επειδή συνεργάζομαι λόγω εργασίας με πολύ κόσμο εκτός συνόρων, πραγματικά γελάνε...<br> Ειναι ξεκάθαρο πλέον σε όλους ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον ανασυγκρότησης του κράτους. Αυτό δε συνεβει ούτε με την ΕΡΤ.<br><br> Για το φίλο που λέει για τους κηπουρους ως αντεπιχειρημα για το ΕΡΤ archives ειναι η κλασική εφαρμογή του πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι. <br> Απολύεις όσους δε χρειάζονται, με τη νομιμη αποζημιωση, πετάς έξω χωρίς αποζημίωση όσους μπήκαν βυσματικα ( που αν ηταν οσοι ελεγαν δε θα χρειαζοταν να διωξεισ κανεναν που μπηκε δικαια), Μειωνεισ τεραστιουσ μισθουσ.. Και αν προκύψουν ανάγκες προκυρησεις νέες θέσεις. Απλα και λογικα πράγματα. Δε κλείνεισ κάτι που ειναι χρήσιμο όπως το συγκεκριμένο σάιτ... Δείχνεις ανικανότητα να διαχειριστέις μια κατάσταση.<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia
DrLo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 DrLo δεν απαντούσα σε εσένα συγκεκριμένα! Ως γενικό φαινόμενο το ανέφερα. Και επειδή συνεργάζομαι λόγω εργασίας με πολύ κόσμο εκτός συνόρων, πραγματικά γελάνε... Sent from my iPhone using Insomnia Παρανόηση λόγω quote
Cossutius. Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Εκτος αν εισαι απο αυτους που εννοουν οτι επρεπε να διατηρησει και τα 3 καναλια και τα 5 ραδιοφωνα και τα 2-3 δορυφορικα κλπ. Είμαι από αυτούς που ήθελαν ενα κανάλι, ενα ραδιόφωνο και το ΕΡΤ archives!!! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις