Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρσι έσκασα με κάτι παλώματα με πούπουλα χήνας, φέτος πρέπει να πάρω κάτι πιό light αλλά όχι σε συνθετικό με υαλοβάμβακες κ βλακείες, ξέρει κανείς τίποτα; Αυτό το thread απευθύνεται περισσότερο στις γυναίκες νοικοκυρές του forum και όχι δεν σκέφτομαι να φτιάξω κανένα do it your self πάπλωμα, τέλος!   :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

[...] όχι δεν σκέφτομαι να φτιάξω κανένα do it your self πάπλωμα, τέλος!   :-D

Ε όχι, μέγιστη απογοήτευση. :)

• Like 15
Δημοσ.

πανε στο ικεα

τα παπλωματα του εχουν διαβαθμισεις θερμοτητας, αν θυμαμαι καλα απο 1~6

αναλογως το υλικο και το παχος τα διαβαθμιζει

το δικο μου ειναι 5 και ειναι αρκετα ζεστο  :-)

btw τι σε κανει να πιστευεις οτι θα βρεις γυναικες (και ειδικα νοικοκυρες) σε ενα τεχνολογικο φορουμ?  :-D

• Like 2
Δημοσ.

είναι με πούπουλα αυτά του ΙΚΕΑ;

Τώρα και εσύ ... πουπουλα , αλογότριχες .... μη κολλάμε σε λεπτομέρειες.

• Like 5
Δημοσ.

Μόνο σε πλάτος 1.50 και 2.40 βγαίνουν, εάν το κρεββάτι είναι 1.40 τι γίνεται; Στο πρώτο ο άλλος δεν θα καλύπτεται ενώ στο δεύτερο ακόμα και με δύο άτομα θα κρέμεται, δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο άραγε;

Δημοσ.

Τίποτα από τα δύο, προτιμώ να είναι 1.80 κ να είναι perfect, τώρα το 1.50 με το 2.40 ε έχει κοντά ένα μέτρο διαφορά, χάθηκε να υπάρχει και μια ενδιάμεση κατάσταση;

Δημοσ.
btw τι σε κανει να πιστευεις οτι θα βρεις γυναικες (και ειδικα νοικοκυρες) σε ενα τεχνολογικο φορουμ?  :-D

ahem+_bccd7cdb4a0b876825e86095f490dc72.g

http://pennie.gr/Y%CF%80%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BF/%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1

εδω ειναι με 160 τα μονα

μετα μπορεις να κοιταξεις notos home, σε μερικα hondos center με λευκα ειδη και στο bed and bath εχει αλλα νομιζω εκει παιζαν με μεγαλες διαστασεις.

μετα βεβαια μπορεις να δεις και σε κουβερτες.εγω τις προτιμω απο το παπλωμα.περισσοτερα σχεδια και υφες.

• Like 3
Δημοσ.

είναι με πούπουλα αυτά του ΙΚΕΑ;

μακρια απο τα πουπουλα. οταν θα θελεις να το πλυνεις θα βριζεις. του ικεα ειναι πολυ καλη περιπτωση. εγω εχω ενα που ειναι διπλο (σε δυο κομματια) οποτε αναλογα με την εποχη αλλαζω το παχος και αρα το ποσο ζεστο ειναι.

Δημοσ.

και στη λαικη εχει παπλωματα. αν εισαι τυχερος ή ψαχτεις πολυ βρίσκεις και κομματια απο μαγαζιά που εχουν βαρεσει διάλυση σε αριστες ποιοτητες. Ειδικα τον τελευταιο καιρο στη λαικη κυκλοφορει πολυ μαγαζατο στοκ.

αλλα θέλει ψάξιμο γιατι κυκλοφορεί και πολυ μούφα ενω πρεπει παντα να το ανοιξεις να το μυρισεις...μη μυριζει μαλακτικο  και οποιος καταλαβε καταλαβε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...