Daemonos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα σας, σκέφτομαι να ασχοληθώ με τον τομέα, μπορέι κάποιος που ασχολείται να με καθοδηγήσει, να μου εξηγήσει πώς λειτουργεί?
alex_000 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δεν είναι σωστό να ζητάς τους άλλους να σου γράψουν ποστ σε μέγεθος βιβλίου , ενώ ο ίδιος γράφεις μια πρόταση χωρίς να εξηγείς τίποτα. Ο τομέας είναι τεράστιος από google adwords σε affiliates και σε SEO μέχρι τα social media, πώς τον αντιλαμβάνεσαι εσυ? Από ποια σκοπιά το βλέπεις? Του web developer? Του designer? Του πράκτορα? άρχισε εδώ και γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος αν θες. http://en.wikipedia.org/wiki/Online_advertising Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2013 από alex_000
Daemonos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει το internet advertising οπου και είναι ενας τρόπος να βγάλω κάποια παραπάνω χρήματα, παρόλα αυτά είμαι καινούριος και τώρα ξεκίνησα να το ψάχνω, νομίζω απο σκοπιά πράκτορα βλέπω το θέμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα