stereotype Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα παιδια!Ενδιαφερομαι για αγορα gamepad με αναλογικους μοχλους, κυριως για PES2014 και racing games.Εχετε να μου προτεινετε κατι καλο και αξιοπιστο που θα αντεξει στο χρονο με ταβανι περιπου τα 30 Ευρω? Αυτο της Logitech πιστευετε αξιζει? http://www.skroutz.gr/s/282582/Logitech-Gamepad-F310.html
Xristaras12 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 οποιοδηποτε logitech f310/510/710 παρεις μια χαρα θα ειναι. εχω το 510 και περα απο αρκετα βαριες σκανδαλες,ειναι τρομερο. Αλλιως κοιταζεις για xbox controller for pc. 2
Tenshi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Αγόρασα ένα F310 για να αντικαταστήσω ένα Logitech Rumblepad2,το οποίο μετά απο τρία χρόνια άρχισε να "χάνει" ο αριστερός αναλογικός μοχλός. Αρκετά χειρότερη αίσθηση στα κουμπιά,ειδικά στα trigger buttons.Επίσης το F310 δέν μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις απο άποψη ποιότητας.Μάλιστα,τερματίζοντας το τελαιταίο Tomb Raider,διαπίστωσα οτι το LB κολλούσε.Εν τέλη άνοιξα το χειριστήριο για να διαπιστώσω οτι στο 2 μηνών (τότε) χειριστήριο,είχαν σπάσει κάποια πλαστικά στοπ/αυτάκια.Το συγκεκριμένο κουμπί δούλευε υπερωρίες στο συγκεκριμένο παίγνιο,αφού ήταν για το aim. Δέν ξέρω αν ήμουν απλά άτυχος,άλλα θα έλεγα καλύτερα να αποφύγεις το συγκεκριμένο μοντέλο... 1
stereotype Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Σας ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις. Ειμαι οντως αναμεσα σε XBOX controller και Logitech. Βρηκα το F510 στο Public στα 20Ευρω. Με βαση αυτα που λες Tenshi, μαλλον θα κινηθω προς XBOX, απλα σκεφτομαι οτι δεν ειμαι συνηθισμενος στην διαταξη μοχλων που εχει γιατι παντα ημουν της σχολης Playstation
Tenshi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Ολα μια συνήθεια είναι... Δές το σάν πρόκληση!
stereotype Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Χαχαχα οντως! Θα παω σε Xbox ενσυρματο τελικα απο εδω http://www.you.gr/proionta/gaming/pc/cheiristiria-pc/ms-xbox-360-controller-for-windows-usb Ευχαριστω για τις πληροφοριες ολους!
MauMaus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 ελπιζω να σε προλαβα παιζει σε ps3 κ σε pc απροβληματιστακαι ειναι πολυ καλυτερο ακομη κ απτο αυθεντικο το sony !
SPANK Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξέρω αν το αγόρασες αλλα κατα την γνώμη μου τα logitech ειναι απο τα καλύτερα , εγω που το εχω υποστηρίζει τα πάντα και στο steam φυσικά και με motion joy , τωρα αν θες κατι ποιο κοντα στο xbox απο θέμα εμφάνισεις θα πάρεις το αλλο που είπες
ShadowSora94 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Αναμεσα στο F310 και αυτο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.808407 πιο λετε; Σιγουρα θα μου πειτε το F310 αλλα διαβασα για προβληματα στα αναλογικα deadzones,και τα παλια μου logitech dual action ειχαν θεμα στα deadzones και μου την εδινε που και που, κανονικα θα πηγαινα σε 360 controller αλλα φευγω απο το budget επειδη απο το eshop περνω χωρις εξοδα αποστολης θα μου βγει 25e, το οποιο ειναι και το max budget,αν εχετε τιποτα αλλο στα υποψην εκτος απο αυτα τα 2 να μου προτεινετε δεκτο.
SPANK Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Εγω παντως επιμένω για logitech και συγκεκριμένα το F310
Millennium Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Αν βρίσκεις το Logitech F510 μέσα στο budget σου πάρτο. 1
The_Judas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Το F510 σχεδόν ίδιο δεν είναι με το F310 αλλά και με το παλιό Rumblepad?? Γενικά η Logitech έχει την τάση να κυκλοφορεί το ίδιο προιόν με μικροαλλαγές. Πάντως το δικό μου Rumblepad2 είναι άψογο, το έχω πάρα πολλά χρόνια και αντέχει ακόμη σε αντίθεση με κάτι άλλα των 10 ευρώ που μου έβγαλαν προβλήματα.
ShadowSora94 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Στα 25 που ειχε το f310 στο eshop μου ειπαν για θεματα διαθεσιμοτητας κτλπ,και μου εκαναν αντιπροταση λογικα με μειωμενη τιμη μιας και στο site υπαρχει στα 42-43 αν θυμαμαι καλα το f710 στα 38... τι λετε τα αξιζει τα 13 παραπανω η δεν;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα