Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπα,για κολόχαρτο την έχω.

http://www.insomnia.gr/topic/443502-νομική-εξίσωση-ομοφυλοφιλικών-σχέσεων

htps

av-195818.CAL1UNGBCAK978QZCAKMLTNVCAN555

Banned

-------------------------------------

Τοξοβόλος_UK_

photo-271883.jpg?_r=1375540126

Εμενα παλι γιατι που φαινεται οτι την θεωρεις συμβολο με σημασια; Ειτε η σημαια της Αγγλιας που εισαι σχεδον ερωτευμενος μαζι της (και καλα κανεις αφου τη νιωθεις σπιτι σου κι ας μην γεννηθηκες εκει, σημαινει οτι δεν εισαι αχαριστος προς την χωρας που σε δεχθηκε)

Οπως και την φωτοσοπια με την Gay σημαια στον τρεχοντα λογαριασμο; (και παλι καλα κανεις αφου προτιμας να εισαι περηφανος για τις σεξουαλικες σου προτιμησεις που αποτελει ενα ειδος ταυτοτητας για σενα και καθε αλλο παρα ντρεπεσαι γι αυτην).

Μηπως όντως δεχεσαι οτι μια σημαια δεν ειναι απλα κωλοχαρτο αλλα ΚΑΙ συμβολο γιατι κατι που θελουμε να δηλωσουμε σαν ταυτοτητα; Τοτε γιατι να το γραψεις; τρολαρισμα πιστευω δεν ειναι. Αν και δεν ειμαι εγω ο ψυχολογος βρισκω υπερβολη να κρατας μια ασχετη απο τον εαυτο σου περσονα τοσα χρονια σαν χομπυ. Μηπως σε γεμιζει να εισαι εριστικος και υπερβολικα "αντικονφορμιστης"; 

Ρητορικη ειναι προφανως η ερωτηση. Ελπιζω δεν θα τυχει λαητ τσαχπινιας τυπου "ακου φιλεναδα..."

Υποψιν, αυτα στα λεει καποιος που δεν πιστευει σε σημαιες μπαλκονιου, θρησκειες, ουτε ανεχεται κοσμο με ρατσιστικες τασεις (φυλης, σεξουαλικης ταυτοτητας κτλ)

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν και δεν ειμαι εγω ο ψυχολογος βρισκω υπερβολη να κρατας μια ασχετη απο τον εαυτο σου περσονα τοσα χρονια σαν χομπυ. Μηπως σε γεμιζει να εισαι εριστικος και υπερβολικα "αντικονφορμιστης"

όχι ρε,όντως για κολόχαρτο την έχω

κρος μαι χαρτ χοπ του ντάι

Δημοσ.

το θεμα καλυφτηκε πληρως.ευχαριστουμε που για ακομα μια φορα εκφρασατε τοσο ομορφα τις αποψεις σας.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...