Προς το περιεχόμενο

Billboard: Το YouTube ετοιμάζει τη δική του υπηρεσία streaming μουσικής


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το YouTube με την τεράστια συλλογή τραγουδιών που διαθέτει και videoclip, ετοιμάζεται σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Billboard να παρουσιάσει τη δική του υπηρεσία streaming μουσικής μέχρι το τέλος του έτους.Το Billboard προσπαθεί να δώσει μια ιδέα για το τι να περιμένουμε από την υπηρεσία του YouTube η οποία προορίζεται κυρίως για φορητές συσκευές. Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι θα υπάρξουν δύο τύποι συνδρομής, ο πρώτος που θα διατίθεται δωρεάν χωρίς καμία χρέωση καθώς και ένας δεύτερος με την ονομασία Premium και πιθανή τιμή κοντά στα $10 το μήνα.

 

Με τη δωρεάν συνδρομή θα υπάρχει πρόσβαση σε εκατομμύρια μουσικά κομμάτια και videoclips από διαφορετικές πλατφόρμες ενώ η συνδρομή επί πληρωμή θα δίνει τη δυνατότητα αποθήκευσης της μουσικής offline χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο Internet μετά το αρχικό κατέβασμα και χωρίς να εμφανίζονται διαφημίσεις.

 

Η κίνηση αυτή του YouTube αν τελικά επιβεβαιωθεί αναμένεται να δημιουργήσει αντιδράσεις από τη στιγμή που η υπηρεσία θα ζητάει χρήματα από κάτι που τώρα το διαθέτει δωρεάν αλλά και από την αντίστοιχη υπηρεσία Music All Access της Google.

 

Τελικός σκοπός της Google όπως και με όλες τις υπηρεσίες της είναι η περαιτέρω διείσδυση στη συγκεκριμένη αγορά με σκοπό την πώληση περισσοτέρων διαφημίσεων μέσα από το δίκτυο της εταιρείας.

 

Link.png Site: Billboard

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα φαμε διαφημιση στην μαπα, θα βαλουμε και στις τσεπες ! .

αμα πληρωνεις δε θα εχει.

 

ειχα napster απο τη vodafon για 3 μηνες και ειχε εξαιρετικη ποιοτητα ηχου και γρηγορο site χωρις διαφημισεις. 

 

το βαλα και στο κινητο και κατεβαζα offline και ηταν πολυ βολικο. και ποιοτητα 192kbps σε ολα τα τραγουδια. τοσο που εψαχνα σπαστηρι να μου τα μετατρεπει σε mp3 αλλα δεν τα καταφερα

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι αλλά κάποιος να υπενθυμίσει στη google ότι δεν μπορεί να ζητάει λεφτά για 92 kbps τραγούδια. Το spotify που είναι και ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει στο premium σου δίνει 320 kpbs, να μη μιλήσω και για το πόσο ωραία είναι οργανωμένα όλα. 

Θέλει πολύ δρόμο για να φτάσει η google να ζητάει λεφτά. 

Εκτός και αν φτιάξει μια ξεχωριστή πλατφόρμα που χρησιμοποιει το όνομα youtube και αφήσει το γνωστό youtube όπως το ξέρουμε ( η χωματερή του internet ) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι αλλά κάποιος να υπενθυμίσει στη google ότι δεν μπορεί να ζητάει λεφτά για 92 kbps τραγούδια.

όχι ρε 2kbps είναι :P

(Φαντάζομαι οτι είναι typo αλλά γέλασα πολύ με αυτό)

Ας κάνει ότι θέλει το YT ιδιωτική εταιρία είναι όχι ευαγές ίδρυμα. Εάν τα κόψει τα vevo και τα λοιπά τραγούδια από το κανονικό και σου πει πλήρωσε τότε θα έχει και απώλεια εσόδων και αρκετά από αυτά θα τα φάει η μαρμάγκα μιας και το yt είναι ΤΟ εργαλείο προώθησης για κάθε καλλιτέχνη.

Τώρα προσωπικά έχω νόμιμα και FULL ΤΣΑΜΠΑ αυτα που θέλω να ακούσω μέσω των podcast στο iphone και στο τσακιρ κέφι κατεβάζω και από ένα "μαγαζάκι" που παραμένει για χρόνια ανοιχτό (και δεν είναι τρόρεντ ;) )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακομα δεν εχω πειστεί για τις μουσικς στριμιν υπηρεσίες. Για να ορμα και η γκουγκλ να προλαβει κοματι απο τη πίτα, μαλλον εγω ειμαι γεροπαράξενος.

 

Μια μSD αναμεσα μπαταριας/καπακι με μουσικη και είμαι άρχοντας.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά όλοι θέλουν να βγάλουν χρήμα χωρίς το υλικό να είναι δικό τους...

 

Με τον μπαμπούλα της πειρατείας πάνω από τα κεφάλια τους, όλοι θα στήσουν κ***.

 

Το επόμενο βήμα είναι να κατασκευάσουν μια πλατφόρμα που δεν θα μπορείς να αποθηκεύσεις τα τραγούδια με κάποιο πλάγιο τρόπο και τέλος μια πλατφόρμα που δεν θα μπορείς να μπλοκάρεις τις διαφημίσεις με adblock.

 

Θέλεις δωρεάν μουσική, πολύ ωραία αλλά θα έχεις και διαφημίσεις. Δεν θέλεις διαφημίσεις 10$ please.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Η κίνηση αυτή του YouTube αν τελικά επιβεβαιωθεί αναμένεται να δημιουργήσει αντιδράσεις από τη στιγμή που η υπηρεσία θα ζητάει χρήματα από κάτι που τώρα το διαθέτει δωρεάν

Δωρεάν με διαφημίσεις το πρόσφερε δωρεάν με διαφημίσεις θα προσφέρει και τη νέα υπηρεσία. Την επί πληρωμή υπηρεσία θα είναι για κατέβασμα των τραγουδιών και για χωρίς διαφημίσεις, όπως κάνουν και οι υπόλοιποι. Λογικό το βρίσκω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...