Προς το περιεχόμενο

Overclock radeon hd 7950

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για άλλη μια φορά θα χρειαστώ τη βοήθεια του φόρουμ.

Θέλω να κλοκάρω την Link.png Site: 7950  .Υπάρχει κάποιος οδηγός για να ακολουθήσω;

Κάθε βοήθεια δεκτή.

ΥΓ.Το τροφοδοτικό είναι 650 xfx.

Δημοσ.

Κατσε αναπαυτικά λοιπον και ξεκιναμε.

Κατεβαζεις Μsi afterburner,απενεργοποιεις αν εχεις ανοιχτο το οverdrive  της Amd,και πειραζεις λιγο τα ρολογια. Ξεκινα με ενα χαλαρο

1100core clock

1250mV Core voltage 

+20 power target

1400 memory clock

Και πατας apply. τεσταρεις στο Heaven/Valley ενα run να δεις αν θα σου πεσουν οι drivers ή αν δεις artifacts. Το πιο σωστο βεβαια ειναι να δοκιμασεις το stability test σε βαρια παιχνιδια οπως Crysis3,Farcry3,Metro LL,Battlefield 3 κτλπα.. Εχες κανενα απο αυτα installed στο pc σου? 

Δημοσ.

Κατσε αναπαυτικά λοιπον και ξεκιναμε.

Κατεβαζεις Μsi afterburner,απενεργοποιεις αν εχεις ανοιχτο το οverdrive  της Amd,και πειραζεις λιγο τα ρολογια. Ξεκινα με ενα χαλαρο

1100core clock

1250mV Core voltage 

+20 power target

1400 memory clock

Και πατας apply. τεσταρεις στο Heaven/Valley ενα run να δεις αν θα σου πεσουν οι drivers ή αν δεις artifacts. Το πιο σωστο βεβαια ειναι να δοκιμασεις το stability test σε βαρια παιχνιδια οπως Crysis3,Farcry3,Metro LL,Battlefield 3 κτλπα.. Εχες κανενα απο αυτα installed στο pc σου? 

Δεν είμαι και πολύ gamer.(το πολύ καμιά dota 2)Κυρίως θέλω να πειραματιστώ.

Θα εγκαταστήσω το battlefield όμως για δοκιμή.

Δημοσ.

Ε να μαθεις τα ορια της καρτας σου το κανεις πιο πολυ,και οταν θελησεις να παιξεις κανα βαρυ παιχνιδι τοτε θα την εκμεταλευτεις στο επακρο :>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...