christakos07 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Για άλλη μια φορά θα χρειαστώ τη βοήθεια του φόρουμ. Θέλω να κλοκάρω την Site: 7950 .Υπάρχει κάποιος οδηγός για να ακολουθήσω; Κάθε βοήθεια δεκτή. ΥΓ.Το τροφοδοτικό είναι 650 xfx.
Prospector8 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Κατσε αναπαυτικά λοιπον και ξεκιναμε. Κατεβαζεις Μsi afterburner,απενεργοποιεις αν εχεις ανοιχτο το οverdrive της Amd,και πειραζεις λιγο τα ρολογια. Ξεκινα με ενα χαλαρο 1100core clock 1250mV Core voltage +20 power target 1400 memory clock Και πατας apply. τεσταρεις στο Heaven/Valley ενα run να δεις αν θα σου πεσουν οι drivers ή αν δεις artifacts. Το πιο σωστο βεβαια ειναι να δοκιμασεις το stability test σε βαρια παιχνιδια οπως Crysis3,Farcry3,Metro LL,Battlefield 3 κτλπα.. Εχες κανενα απο αυτα installed στο pc σου?
christakos07 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Κατσε αναπαυτικά λοιπον και ξεκιναμε. Κατεβαζεις Μsi afterburner,απενεργοποιεις αν εχεις ανοιχτο το οverdrive της Amd,και πειραζεις λιγο τα ρολογια. Ξεκινα με ενα χαλαρο 1100core clock 1250mV Core voltage +20 power target 1400 memory clock Και πατας apply. τεσταρεις στο Heaven/Valley ενα run να δεις αν θα σου πεσουν οι drivers ή αν δεις artifacts. Το πιο σωστο βεβαια ειναι να δοκιμασεις το stability test σε βαρια παιχνιδια οπως Crysis3,Farcry3,Metro LL,Battlefield 3 κτλπα.. Εχες κανενα απο αυτα installed στο pc σου? Δεν είμαι και πολύ gamer.(το πολύ καμιά dota 2)Κυρίως θέλω να πειραματιστώ. Θα εγκαταστήσω το battlefield όμως για δοκιμή.
Prospector8 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Ε να μαθεις τα ορια της καρτας σου το κανεις πιο πολυ,και οταν θελησεις να παιξεις κανα βαρυ παιχνιδι τοτε θα την εκμεταλευτεις στο επακρο :>
Prospector8 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Κατα μεγαλη πιθανοτητα θα ειναι ,αλλα και να μην ειναι δεν προκειται να παιξει με πανω απο 1.25V soo..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα