Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Θελω να κανω το αδυνατο.Αυτο που δεν εχει κανει ποτε κανεις. Ναι θα ακουστει αδιανοητο.

Θελω να βαλω ροδακια με φρενο στην καρεκλα γραφειου μου!!!και δεν βρισκω με τπτ τετοια ροδακια.

Καμμια ιδεα που μπορω να βρω?εψαξα σε 1-2 μαγαζια αλλα την τυφλα τους την μαυρη...

οτι ιδεα επισης πειτε θα....το σκεφτω!

Ευχαριστω

Δημοσ.

υπάρχουν στην Ελλάδα? γιατι απο ebay δεν ψωνίζω 
στην καρέκλα πως τα βιδώνουμε? 

Δημοσ.

τοσο πολυ τρεχεις?

οχι δε τρεχω.απλα θελω να ειναι σταθερη η καρεκλα μου

Ναι αλλά αυτά δεν είναι καρέκλας. Πρέπει να έχουν έναν πύρο σαν καρφί για να μπούνε.

ετσι ακριβως

Δημοσ.

δεν ξέρω αν είσαι Αθήνα αλλά υπήρχε στην ερμού στο ύψος του σταθμού στο μοναστηράκι κατάστημα που είχε ΜΟΝΟ ροδάκια.

από καρέκλας μέχρι ότι θες.

στρίβοντας από αθηνάς δεξιά στην ερμού με κατεύθυνση την πειραιώς ήταν στο δεξί σου χέρι, νομίζω στην πρώτη γωνία

μιλάω βέβαια σε παρελθοντικό χρόνο (ήταν) γιατί έχω καιρό να περάσω από κει και κυριολεκτικά έχει τρομάξει το μάτι μου πόσο γρήγορα εξαφανίζονται (μεταφέρονται στην καλύτερη περίπτωση, κλείνουν στην πιο συνηθισμένη) διάφορα καταστήματα

update

είπα να κάνω ένα ψαξιματάκι και βρήκα αυτό

δεν ξέρω αν είναι το ίδιο γιατί βλέπω μιλάει και για τέντες, κλπ αλλά τουλάχιστον βλέπω ότι έχει αρκετά ροδάκια.

δεν χάνεις τίποτα να κάνεις ένα τηλέφωνο

Δημοσ.

Έχει τέτοια ροδάκια το leroy merlin στην πειραιώς, περίπου 4 ευρώ κάνουν αυτά

t_t_dsc00199_893_381.jpg

Μπορείς να κάνεις πατέντα και να τα βάλεις αυτά,θα είναι και πιο ανθεκτικά απο αυτά με τον πύρο.

Δημοσ.

δεν ξέρω αν είσαι Αθήνα αλλά υπήρχε στην ερμού στο ύψος του σταθμού στο μοναστηράκι κατάστημα που είχε ΜΟΝΟ ροδάκια.

από καρέκλας μέχρι ότι θες.

στρίβοντας από αθηνάς δεξιά στην ερμού με κατεύθυνση την πειραιώς ήταν στο δεξί σου χέρι, νομίζω στην πρώτη γωνία

μιλάω βέβαια σε παρελθοντικό χρόνο (ήταν) γιατί έχω καιρό να περάσω από κει και κυριολεκτικά έχει τρομάξει το μάτι μου πόσο γρήγορα εξαφανίζονται (μεταφέρονται στην καλύτερη περίπτωση, κλείνουν στην πιο συνηθισμένη) διάφορα καταστήματα

update

είπα να κάνω ένα ψαξιματάκι και βρήκα αυτό

δεν ξέρω αν είναι το ίδιο γιατί βλέπω μιλάει και για τέντες, κλπ αλλά τουλάχιστον βλέπω ότι έχει αρκετά ροδάκια.

δεν χάνεις τίποτα να κάνεις ένα τηλέφωνο

αθηνα ειμαι λιγο βορεια. αυτο με την ερμου θα το ψαξω ευχαριστω

Μπορείς να κάνεις πατέντα και να τα βάλεις αυτά,θα είναι και πιο ανθεκτικά απο αυτά με τον πύρο.

το σκεφτηκα αλλα δεν ξερω πως να γινει αυτη η πατεντα...αυτα τα ροδακια εχουν αντι για πυρο , ενα τετραγωνο πλακακι.πρειπει η να καταργησω με καποιο τροπο το πλακακι και να βαλω πυρο(ο οποιος ειναι 11 mm διαμετρο),η να βρω ενα τροπο να κολλησω-βιδωσω το πλακακι σστην καρεκλα απο κατω....

Δημοσ.

το σκεφτηκα αλλα δεν ξερω πως να γινει αυτη η πατεντα...αυτα τα ροδακια εχουν αντι για πυρο , ενα τετραγωνο πλακακι.πρειπει η να καταργησω με καποιο τροπο το πλακακι και να βαλω πυρο(ο οποιος ειναι 11 mm διαμετρο),η να βρω ενα τροπο να κολλησω-βιδωσω το πλακακι σστην καρεκλα απο κατω....

Πολλά έπιπλα για pc έχουν ροδάκια με φρένο που κουμπώνουν με πύρο πάνω στο έπιπλο. Τέτοιο έχω και εγώ, αγορασμένο από MAKRO. Δεν είναι όμως βαρέου τύπου για να αντέξουν σε καρέκλα γραφείου, είναι πλαστικά, θα διαλύσουν με τη μία. Μόνο αν κάνεις πατέντα με τα ροδάκια που έδειξαν παραπάνω θα κάνεις δουλειά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...