Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα μαρεσει το avira και γενικα ειναι ελαφρυ. Απο εκει και περα και το microsoft security essentials καθως και τα avast, avg δεν ειναι βαρια.

Δημοσ.

Εμενα μαρεσει το avira και γενικα ειναι ελαφρυ. Απο εκει και περα και το microsoft security essentials καθως και τα avast, avg δεν ειναι βαρια.

Ευχαριστω ρε φιλε αλλα δεν ψαχνω για τα τζαμπατζιδικα antivirus(ολα τα ιδια ειναι).Ιnternet security ψαχνω

Δημοσ.

Ετσι οπως το ειπες ρε φιλε και αναφεροντας και το Microsoft Security Essentials ειναι σα να μου μιλας για τα δωρεαν antivirus.Anyway ευχαριστω για τις προτασεις θα τα κοιταξω και θα αποφασισω

Δημοσ.

Οντως εκεινο μου ξεφυγε. :P

Παντως αυτα που σου ειπα ειναι ελαφρια σε σχεση με κατι norton internet security, kaspersky internet sec, panda internet sec που ειχα παλαιοτερα. Δεν προκειται προσωπικα να βαλω ξανα καποιο απο αυτα.

Δημοσ.

Οντως εκεινο μου ξεφυγε. :P

Παντως αυτα που σου ειπα ειναι ελαφρια σε σχεση με κατι norton internet security, kaspersky internet sec, panda internet sec που ειχα παλαιοτερα. Δεν προκειται προσωπικα να βαλω ξανα καποιο απο αυτα.

Το τελευταιο που ειχα ηταν το Endpoint Protection της Symantec αλλα μου επεσε αρκετα βαρυ κ εμενα και δεν παιζει να το ξαναβαλω

Δημοσ.

Εγώ προτείνω με σειρά κάποιων κριτηρίων (αξιοπιστία, αποδοτικότητα, επιβάρυνση συστήματος). 

1) Link.png Site: ESET Smart Security 2014

2) Link.png Site: Avira Internet Security 2014

Υ.Γ  Δεν συμπεριέλαβα το Kaspersky Internet Security, γιατί ζητάς κάτι αρκετά ελαφρύ. (Το KIS, θεωρώ ότι είναι η κορυφαία σουίτα ασφαλείας).

Δημοσ.

Στη βαθμολογία & στα tests συνήθως αυτά που βγαίνουν πρώτα, είναι τα Norton Internet Security & Kaspersky.

Δε δίνω βέβαια τόση βάση στα tests, όσο στα reviews στο amazon.
Check this and this out!
Στο Norton βλέπεις 1560 reviews, εκ των οποίων οι 980 δίνουν 5 αστεράκια,
στο Kasperky 701 & οι 414 δίνουν 5 αστεράκια.
Είναι εμφανές πάντως πως στο Kaspersky αναφέρεται πολλές φορές ότι επιβραδύνει εμφανέστατα τον υπολογιστή! 

Εγώ χρησιμοποιώ το Norton εδώ & 3-4 χρόνια χωρίς να'χω προβλήματα. Δε κόλλησα ουδέποτε τίποτα τόσα χρόνια & μπαίνω άφοβα σε όποια σελίδα γουστάρω. Έχουν γίνει "λάθος κλικ" και κατευθείαν μου πέταξε παραθυράκι εντοπισμού.

Για το Kaspersky δε μπορώ να σου πω κάτι, δε το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, αν και μου έχει κινήσει απίστευτα τη περιέργεια και σκέφτομαι όταν λήξει η άδεια που έχω, να το δοκιμάσω (εδώ και 2 χρόνια το λέω αυτό)! lol

Στη θέση σου θα έβαζα trials (όχι μόνο απ'αυτά, αλλά από όλα όσα σου γράφουν και παραπάνω)!
Όποιο σου κάνει καλύτερα, αυτό θα κρατήσεις.
Είναι και θέμα υπολογιστή! Αυτό που κάνει στον δικό μου, ενδεχομένως να μη ταιριάζει σε σένα, επειδή μπορεί να έχεις μικρότερο επεξεργαστή ή λιγότερη Ram.

Δημοσ.

Στη βαθμολογία & στα tests συνήθως αυτά που βγαίνουν πρώτα, είναι τα Norton Internet Security & Kaspersky.

Δε δίνω βέβαια τόση βάση στα tests, όσο στα reviews στο amazon.

Check this and this out!

Στο Norton βλέπεις 1560 reviews, εκ των οποίων οι 980 δίνουν 5 αστεράκια,

στο Kasperky 701 & οι 414 δίνουν 5 αστεράκια.

Είναι εμφανές πάντως πως στο Kaspersky αναφέρεται πολλές φορές ότι επιβραδύνει εμφανέστατα τον υπολογιστή! 

Εγώ χρησιμοποιώ το Norton εδώ & 3-4 χρόνια χωρίς να'χω προβλήματα. Δε κόλλησα ουδέποτε τίποτα τόσα χρόνια & μπαίνω άφοβα σε όποια σελίδα γουστάρω. Έχουν γίνει "λάθος κλικ" και κατευθείαν μου πέταξε παραθυράκι εντοπισμού.

Για το Kaspersky δε μπορώ να σου πω κάτι, δε το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, αν και μου έχει κινήσει απίστευτα τη περιέργεια και σκέφτομαι όταν λήξει η άδεια που έχω, να το δοκιμάσω (εδώ και 2 χρόνια το λέω αυτό)! lol

Στη θέση σου θα έβαζα trials (όχι μόνο απ'αυτά, αλλά από όλα όσα σου γράφουν και παραπάνω)!

Όποιο σου κάνει καλύτερα, αυτό θα κρατήσεις.

Είναι και θέμα υπολογιστή! Αυτό που κάνει στον δικό μου, ενδεχομένως να μη ταιριάζει σε σένα, επειδή μπορεί να έχεις μικρότερο επεξεργαστή ή λιγότερη Ram.

Ηδη εχω αναφερει πιο πανω οτι ψαχνω για ελαφρια εφαρμογη και εσυ μου προτεινες ναι μεν τα καλυτερα αλλα και τα πιο βαρια.Εχω περασει και απο norton,kaspersky,endpoint protection κτλ απλα επειδη μου καναν το pc κοτα εψαχνα για κατι ελαφρυ.Anyway περασα το Avira Internet Security και προς το παρον φαινεται ενταξει

Δημοσ.

Γράψε μας από ποιο έχεις περάσει, δεν έχουμε κάποιο μαγικό ραβδί να ξέρουμε ποια δοκίμασες...
Τέλος πάντων. Αφού βρήκες αυτό που σου κάνει, όλα ok.

Και παρεπιπτόντως... "παρακαλώ"! ;-)

Δημοσ.

Γράψε μας από ποιο έχεις περάσει, δεν έχουμε κάποιο μαγικό ραβδί να ξέρουμε ποια δοκίμασες...

Τέλος πάντων. Αφού βρήκες αυτό που σου κάνει, όλα ok.

Και παρεπιπτόντως... "παρακαλώ"! ;-)

Εφοσον στο αρχικο ποστ μου ανεφερα οτι θελω κατι ελαφρυ και εβαλα και τα specs του pc μου δεν νομιζω πως ηταν δυσκολο να σκεφτεις οτι τα Norton,Kaspersky κτλ θα καθοταν πολυ βαρια.Φιλικα παντα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...