amd1234 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 ξαφνηκαα.. (οχι σε games ολα μια χαρα ) εκει που κανο κατι normal στο pc τσακ ολα φρεεζαρι και μονο απο το κομπι επανακινηση τι ειναι??? το ειναι : psu cooler master 750 80silver plus mobo: msi ms7641 model cpu :fx8350 6gb ram 1600mhz gpu ati redeon 7790 hdd 1tb wd ssd 64gb ozy agility τα φωταα σας! το pc το εχω 1 μυνα με πολυ νορμαλ θερμοκαριες! καρτα γραφικον φουλ load 54 kai cpu 50μαχ νορμαλ cpu 35 gpu 28 to frezing δεν το κανει πολυ συχνα.. αλλα το κανει σε νεο pc που δεν πρεπει καν σε νεο pc
nikos_alfa Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 1 μυνα ολα κενουργια ελεος με την ορθογραφια πονεσαν τα ματακια μου 1 μηνα ολα καινουργια ξαφνηκαα.. (οχι σε games ολα μια χαρα ) εκει που κανο κατι normal στο pc τσακ ολα φρεεζαρι και μονο απο το κομπι επανακινηση τι ειναι??? το ειναι : psu cooler master 750 80silver plus mobo: msi ms7641 model cpu :fx8350 6gb ram 1600mhz gpu ati redeon 7790 hdd 1tb wd ssd 64gb ozy agility τα φωταα σας! το pc το εχω 1 μυνα με πολυ νορμαλ θερμοκαριες! καρτα γραφικον φουλ load 54 kai cpu 50μαχ νορμαλ cpu 35 gpu 28 to frezing δεν το κανει πολυ συχνα.. αλλα το κανει σε νεο pc που δεν πρεπει καν σε νεο pc ελεος με την ορθογραφια πονεσαν τα ματακια μου 6
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 που δεν πρεπει καν σε νεο pc Μ αυτη τη λογικη δεν θα υπηρχαν οι εγγυησεις. Ο λιγος χρονος που εχει περασει απο την αγορα του υπολογιστη δεν μεταφραζεται σε απροβληματιστο hardware. Οπως, αναλογικα, δεν σημαινει πως ολα τα pc 5ετιας εχουν αντιστοιχα προβληματα. That said, κανεις το χοντροκομμενο τεστ του login σε safe mode και το τρεξιμο καποιου live cd για να δεις εαν συνεχιζεται το προβλημα. Ελεγχεις το hardware σου και προσπαθεις να εντοπισεις κατι κοινο στα κολληματα που εμφανιζονται (οπως εντοπισες πως δεν συμβαινουν στα παιχνιδια). Οσες περισσοτερες λεπτομερειες δωσεις για το προβλημα, τοσο μεγαλυτερη η βοηθεια που μπορεις να παρεις. 2
amd1234 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 αυτο που εντοπισα ειναι οτι μου το εκανε ακυρα στο chrome ακουγα μουσικη και ανοιγω δευτερη σελιδα και τσακ το εκανε αλλη φορα το κανει εκει που θελω να βρω κανα αρχειο. τι να ειναι εκανα updade ηχου νετ μοβο. μα το θεμα ειναι οτι το κανει πολυ ακυρα... και 1 στο τοσο.... οτι αλλο θελετε λεο απλα πειτε μου! τα windows 64. αλλα ειναι μουφα με crack αλλα τα εχω και σε δευτερο pc δεν εχουν κατι..
qsis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 τρώει κολλήματα τώρα τελευταία ο chrome σε youtube κτλ και το έχω συναντήσει σε πολλούς υπολογιστές, οπότε παίζει και να μην έχεις κανένα πρόβλημα εσύ , αλλά το πρόγραμμα
TheELF Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Ένα πιθανό είναι να μην ακουμπάει 100% (ή να έχει ψιλό πρόβλημα) κάποιο καλώδιο από τον(τους) σκληρό σου και έτσι να χάνεται η επαφή με αυτόν,τότε τα πάντα κολλάνε μέχρι να ξανά βρεθεί. Άλλο πιθανό είναι,αν έκανες o/c ,να μην είναι 100% σταθερό και να κολλάει για αυτόν τον λόγο,αν και θα ήταν ποιο πιθανό να έβγαζε blue screen σε τέτοια περίπτωση,μπορείς πάντως να δοκιμάσεις αν σου το κάνει και σε stock.
amd1234 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 1.καλοδια σατα τα αλαξα ολα κενουρια 2.ο/c δεν το εχω κανει αλλα θα δω μιπος ειναι ... 3 απο χτες που εκανα το θεμα δεν μου εχει κανει τιποτα... το κανει μια στης τοσες γενικα πεζω wow αμετρητες ωρες δεν κανει τιποτα σε φρεεζινγ δεν καταλαβενω.
HERTHAN Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 <p>1.καλοδια σατα τα αλαξα ολα κενουρια 2.ο/c δεν το εχω κανει αλλα θα δω μιπος ειναι ... 3 απο χτες που εκανα το θεμα δεν μου εχει κανει τιποτα... το κανει μια στης τοσες γενικα πεζω wow αμετρητες ωρες δεν κανει τιποτα σε φρεεζινγ δεν καταλαβενω.</p> OMG και 45773 lol 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 γενικα πεζω wow αμετρητες ωρες δεν κανει τιποτα σε φρεεζινγ δεν καταλαβενω. Παρατηρω πως εχεις ηδη μια προειδοποιηση στο λογαριασμο σου για την απεριγραπτη ορθρογραφια σου, η οποια σε προτρεπει να κανεις χρηση ορθογραφου, προκειμενου τα υπολοιπα μελη να μην χρειαζεται να..αποκρυπτογραφουν τα μηνυματα σου. Παραλληλα, ενω -οπως ειναι προφανες- εχεις επιλεξει να μην την τηρησεις, για καποιο λογο χρησιμοποιεις και το αναποδο των greeklish, με αναλογη αποτυχια. Διορθωσε το. /back on topic 1
Iris_89 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δεν είναι μόνο η ορθογραφία ή τα "greeklish", αλλά και η σύνταξη. ΔΕΝ υπάρχει σύνταξη, διαβάζω και δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα!
amd1234 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 ευχαριστώ και σταματήστε να το παίζετε δάσκαλοι αφού είμαι λύγο άλυπης μπορούμε να δώσουμε βάσει το πρόβλημα παρακαλώ ? 1.καλοδια Σάτα τα άλλαξα όλα καινούρια 2.ο/c δεν το έχω κάνει άλλα θα δω μήπως είναι ... 3 από χτες που έκανα το θέμα δεν μου έχει κάνει τίποτα... το κάνει μια στης τόσες γενικά πεζό wow αμέτρητες ώρες δεν κάνει τίποτα σε φρύαζαν δεν καταλαβαίνω. ΤΟ pc είναι σε εργοστασιακές ρύθμισης ( ο/c_)
adtakhs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 ξαφνηκαα.. (οχι σε games ολα μια χαρα ) εκει που κανο κατι normal στο pc τσακ ολα φρεεζαρι και μονο απο το κομπι επανακινηση τι ειναι??? το ειναι : psu cooler master 750 80silver plus mobo: msi ms7641 model cpu :fx8350 6gb ram 1600mhz gpu ati redeon 7790 hdd 1tb wd ssd 64gb ozy agility τα φωταα σας! το pc το εχω 1 μυνα με πολυ νορμαλ θερμοκαριες! καρτα γραφικον φουλ load 54 kai cpu 50μαχ νορμαλ cpu 35 gpu 28 to frezing δεν το κανει πολυ συχνα.. αλλα το κανει σε νεο pc που δεν πρεπει καν σε νεο pc Η μητρική παίζει να είναι = (msi ms7641)! Απ όσο κατάλαβα είναι μια MSI 760GM P23 (FX) η οποία ΔΕΝ υποστηρίζει τον FX 8350 λόγω κακού VRM (μόλις 95watt TDP) !!! http://www.msi.com/product/mb/760GM-P23--FX-.html#/?div=CPUSupport Εδώ και τα στοιχεία για τα VRM που είναι άσχημα για FX .... http://www.overclock.net/t/946407/amd-motherboards-vrm-info-database 760GM-P23 (FX) 3+1 - No- 95W - Avoid for OC
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 σταματήστε να το παίζετε δάσκαλοιΟπως βλεπεις πηρες ακομα ενα ποντο/προειδοποιηση. Κανεις δεν το παιζει δασκαλος. Να σε βοηθησουμε προσπαθουμε. Αλλα για να μπορουμε να σε βοηθησουμε θα πρεπει να μπορουμε και να σε καταλαβουμε χωρις προσπαθεια.
adtakhs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 αυτο που εντοπισα ειναι οτι μου το εκανε ακυρα στο chrome ακουγα μουσικη και ανοιγω δευτερη σελιδα και τσακ το εκανε αλλη φορα το κανει εκει που θελω να βρω κανα αρχειο. τι να ειναι εκανα updade ηχου νετ μοβο. μα το θεμα ειναι οτι το κανει πολυ ακυρα... και 1 στο τοσο.... οτι αλλο θελετε λεο απλα πειτε μου! τα windows 64. αλλα ειναι μουφα με crack αλλα τα εχω και σε δευτερο pc δεν εχουν κατι.. Ειναι τα power states που παίζει το CPU στα οποία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει η μητρική !!! Πήγαινε στο κατάστημα που τα αγόρασες , ζήτησε αλλαγή μητρικής και πάρε το ΛΙΓΟΤΕΡΟ μια ASUS M5A97 R2.0 (όχι LE) ή μια GIGABYTE 970A-UD3 !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα