O Kalos Mhtsaras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα σε ολους και ολες. Εδω και 2-3 μερουλες αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τον παλιο μου πυργο!! Το θεμα εχει ως εξης.. Ο πυργος καθοταν για αρκετο καιρο ωσπου αποφασισα να τον ξαναβαλω σε λειτουργια. Απογοητευση κολλαγε πολυ, φορματ λεω φυγαμε!! Ξεκιναω φορματ ολα καλα στην φαση του φορματ οπου κανει save settings προς το τελος της εγκαταστασης εμφανιζει καποιο σφαλμα κι απο εκει που η εγκατασταση ηταν να κανει 8 ακομα λεπτα εκανε 3 ωρες. Μπηκα στα xp μετα βασανων εκει ακομα χειροτερα, μεχρι να τα ξεκινησει, συγχηστηκα και το εκλεισα χωρις να βαλω κανεναν driver. Σημερα προς μεγαλη μου εκπληξη το pc ανοιγει και μπαινει στα windows με πολυ αργο ομως ρυθμο και χωρις να μπορω να κανω σχεδον τιποτα... Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει γιατι εχω πελαγωσει...Ευχαριστω!!
Xristaras12 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 ελεγχος του δισκου με hard disk sentinel
O Kalos Mhtsaras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 ελεγχος του δισκου με hard disk sentinel performance 100% health 86% με 7 bad sectors... Αρα δεν νομιζω να ειναι ο δισκος ε;;
Xristaras12 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 χαλαρα και ανετα μπορει να ειναι ο δισκος ακομα κ 1 bad sector να ειχε. ειδικα δε αν εχουν γραφτει εκει πανω δεδομενα. Αν δεν σε απασχολει να ξανακανεις φορματ,βαλτον σε καποιο συστημα ως εξωτερικο δισκο και μεσα απο την ΠΛΗΡΗ εκδοση του sentinel κανε reinitialize disk surface μηπως και σωθει.
O Kalos Mhtsaras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 χαλαρα και ανετα μπορει να ειναι ο δισκος ακομα κ 1 bad sector να ειχε. ειδικα δε αν εχουν γραφτει εκει πανω δεδομενα. Αν δεν σε απασχολει να ξανακανεις φορματ,βαλτον σε καποιο συστημα ως εξωτερικο δισκο και μεσα απο την ΠΛΗΡΗ εκδοση του sentinel κανε reinitialize disk surface μηπως και σωθει. Μπορω να ελεγξω οτι δεν φταιει καποιο αλλο κομματι υλικου;; Πχ η μητρικη ή ο επεξεργαστης ή οι μνημες κλπ;;
TheELF Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μπορω να ελεγξω οτι δεν φταιει καποιο αλλο κομματι υλικου;; Πχ η μητρικη ή ο επεξεργαστης ή οι μνημες κλπ;; Αν έχεις άλλον δίσκο, πολύ εύκολα. 1
Xristaras12 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 φυσικα για μνημες κατεβαζεις το memtest σε bootable μορφη και τρεχεις το καθε στικ μνημης(αν εχεις παραπανω απο 1)για τουλαχιστον 2 ωρες. για επεξεργαστη κατεβασε το occt και τρεξε cpu test για καρτα γραφικων furmark. 1
tasos555 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 μνήμες δες επεξεργαστής και κάρτα γραφικών είναι οκ
O Kalos Mhtsaras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Αν έχεις άλλον δίσκο, πολύ εύκολα. φυσικα για μνημες κατεβαζεις το memtest σε bootable μορφη και τρεχεις το καθε στικ μνημης(αν εχεις παραπανω απο 1)για τουλαχιστον 2 ωρες. για επεξεργαστη κατεβασε το occt και τρεξε cpu test για καρτα γραφικων furmark. μνήμες δες επεξεργαστής και κάρτα γραφικών είναι οκ Ειχα αφησει για λιγο το desktop γιατι εκανα δουλεια στο λαπτοπ, γυρναω τωρα πισω νεκρο το desktop, ακουγονταν να λειτουργει κανονικα, αλλα στην οθονη μαυρο... Τον κλεινω, τον ξανανοιγω και μου εκανε κατι που δεν το εχω ξαναδει σε pc περναγε της εικονες των bios στην αρχη και της μητρικης υστερα πολυ γρηγορα και αχνα και μετα μαυρο δεν εμπαινε στα windows.... Σκεφτεστε κατι γιατι εγω δεν...
papaniki Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Έλεγξε τα καλώδια σου(οθόνης-γραφικών) και κανε ενα reset στο bios σου. Και επέστρεψε να μας πεις αν είδες διαφορά.
O Kalos Mhtsaras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Έλεγξε τα καλώδια σου(οθόνης-γραφικών) και κανε ενα reset στο bios σου. Και επέστρεψε να μας πεις αν είδες διαφορά. Καμια αλλαγη...
tenyson123 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 τσεκαρε την μητρικη σου για σκασμενους πυκνωτες. Αν αφηνεις υπολογιστες χωρις να τους χρησιμοποιεις φουσκωνουν και σκανε οι πυκνωτες χωρις να το καταλαβεις.
Regeekfc Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Πρεπει να κανεις παλι φορματ (low-level), στον ιδιο η σε αλλο δισκο, και ξανα εγκατασταση windows, και μετα να δεις αν εχεις προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα