Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και ολες. Εδω και 2-3 μερουλες αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τον παλιο μου πυργο!!

Το θεμα εχει ως εξης..

Ο πυργος καθοταν για αρκετο καιρο ωσπου αποφασισα να τον ξαναβαλω σε λειτουργια. Απογοητευση κολλαγε πολυ, φορματ λεω φυγαμε!!

Ξεκιναω φορματ ολα καλα στην φαση του φορματ οπου κανει save settings προς το τελος της εγκαταστασης εμφανιζει καποιο σφαλμα κι απο εκει που η εγκατασταση ηταν να κανει 8 ακομα λεπτα εκανε 3 ωρες.

Μπηκα στα xp μετα βασανων εκει ακομα χειροτερα, μεχρι να τα ξεκινησει, συγχηστηκα και το εκλεισα χωρις να βαλω κανεναν driver. Σημερα προς μεγαλη μου εκπληξη το pc ανοιγει και μπαινει στα windows με πολυ αργο ομως ρυθμο και χωρις να μπορω να κανω σχεδον τιποτα...

Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει γιατι εχω πελαγωσει...Ευχαριστω!!

Δημοσ.

χαλαρα και ανετα μπορει να ειναι ο δισκος ακομα κ 1 bad sector να ειχε.

ειδικα δε αν εχουν γραφτει εκει πανω δεδομενα.

Αν δεν σε απασχολει να ξανακανεις φορματ,βαλτον σε καποιο συστημα ως εξωτερικο δισκο και μεσα απο την ΠΛΗΡΗ εκδοση του sentinel κανε reinitialize disk surface μηπως και σωθει.

Δημοσ.

χαλαρα και ανετα μπορει να ειναι ο δισκος ακομα κ 1 bad sector να ειχε.

ειδικα δε αν εχουν γραφτει εκει πανω δεδομενα.

Αν δεν σε απασχολει να ξανακανεις φορματ,βαλτον σε καποιο συστημα ως εξωτερικο δισκο και μεσα απο την ΠΛΗΡΗ εκδοση του sentinel κανε reinitialize disk surface μηπως και σωθει.

Μπορω να ελεγξω οτι δεν φταιει καποιο αλλο κομματι υλικου;; Πχ η μητρικη ή ο επεξεργαστης ή οι μνημες κλπ;;

Δημοσ.

Μπορω να ελεγξω οτι δεν φταιει καποιο αλλο κομματι υλικου;; Πχ η μητρικη ή ο επεξεργαστης ή οι μνημες κλπ;;

Αν έχεις άλλον δίσκο, πολύ εύκολα.

• Like 1
Δημοσ.

φυσικα

για μνημες

κατεβαζεις το memtest σε bootable μορφη και τρεχεις το καθε στικ μνημης(αν εχεις παραπανω απο 1)για τουλαχιστον 2 ωρες.

για επεξεργαστη κατεβασε το occt και τρεξε cpu test

για καρτα γραφικων furmark.

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχεις άλλον δίσκο, πολύ εύκολα.

φυσικα

για μνημες

κατεβαζεις το memtest σε bootable μορφη και τρεχεις το καθε στικ μνημης(αν εχεις παραπανω απο 1)για τουλαχιστον 2 ωρες.

για επεξεργαστη κατεβασε το occt και τρεξε cpu test

για καρτα γραφικων furmark.

μνήμες δες επεξεργαστής και κάρτα γραφικών είναι οκ 

Ειχα αφησει για λιγο το desktop γιατι εκανα δουλεια στο λαπτοπ, γυρναω τωρα πισω νεκρο το desktop, ακουγονταν να λειτουργει κανονικα, αλλα στην οθονη μαυρο... Τον κλεινω, τον ξανανοιγω και μου εκανε κατι που δεν το εχω ξαναδει σε pc περναγε της εικονες των bios στην αρχη και της μητρικης υστερα πολυ γρηγορα και αχνα και μετα μαυρο δεν εμπαινε στα windows.... Σκεφτεστε κατι γιατι εγω δεν...

Δημοσ.

τσεκαρε την μητρικη σου για σκασμενους πυκνωτες. Αν αφηνεις υπολογιστες χωρις να τους χρησιμοποιεις φουσκωνουν και σκανε οι πυκνωτες χωρις να το καταλαβεις.

Δημοσ.

Πρεπει να κανεις παλι φορματ (low-level), στον ιδιο η σε αλλο δισκο, και ξανα εγκατασταση windows, και μετα να δεις αν εχεις προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...