μάτζικα Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μόλις έχασα ένα άτομο της οικογένειας μου και δεν μπορώ να διαχειριστώ το πένθος. Πονάω πολύ και έχω πάθει τεράστιο σοκ. Έχει βιώσει κανείς κάτι παρόμοιο;Πώς το αντιμετωπίσατε;
μάτζικα Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Υπέστησα ισχυρό σοκ και νευρικό κλονισμό όταν έμαθα για τον ξαφνικό θάνατο. Δεν ήταν αρρώστια ώστε να προετοιμαστώ ψυχικά. Ήταν απότομο μπαμ και κάτω.
Caiaphas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 αμεσα σε ψυχιατρο.θα σε βοηθησει πολυ και αν σου πει να παρεις καποιο φαρμακο μην διστασεις
MovingShadow Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Εδώ είναι τεχνολογικό φόρουμ. Οι απαντήσεις που θα πάρεις θα είναι το λιγότερο ανεπαρκής , και στο χειρότερο τρολοαπαντησεις. Google --> Ψυχιατρος στην Αθηνα,Θεσσαλονικη , όπου είσαι
Swimmer21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 ρε οχι φαρμακα.. εδω το κεφαλι μου ποναει κ δν παιρνω ασπιρινη.. την εχουμε δει ολοι με τα φαρμακα και τις μ@λ@κιες.. Ετσι ειναι η ζωη, ο πονος θα φυγει με τον χρονο, και μετα θα μεινουν μονο οι καλες αναμνησεις.. δυσκολο να το καταλαβεις τωρα, αλλα ετσι ειναι.. Κουραγιο και η ζωη συνεχιζεται.. δεν νομιζω το προσωπο που εφυγε να ηθελε να παθεις κατι απο την στεναχωρια σου, να κλειστεις σε ενα δωματιο και να παιρνεις φαρμακα ολη μερα ή να τρεχεις στους ψυχολογους.. Εδώ είναι τεχνολογικό φόρουμ. Οι απαντήσεις που θα πάρεις θα είναι το λιγότερο ανεπαρκής , και στο χειρότερο τρολοαπαντησεις. Google --> Ψυχιατρος στην Αθηνα,Θεσσαλονικη , όπου είσαι Τεχνολογικο forum ειμαστε, αλλα ειμαστε και στο Μπλα Μπλα.. πανω στον πονο του καποιος, καπου θελει να μιλησει.. τωρα αν καποιος ειναι τοσο βλακας ωστε να τρολλαρει σε τετοιο θεμα, ε θελει ban.. Αυτα να τα λεμε ομως και στα thread, τυπου "μαθηματα αντρικου pole dancing" και "προπωληση εισιτηριων συναυλιας justin bieber" .. κ οχι να κανουμε τον χαβαλε μας.. 2
Caiaphas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 ρε οχι φαρμακα.. εδω το κεφαλι μου ποναει κ δν παιρνω ασπιρινη.. την εχουμε δει ολοι με τα φαρμακα και τις μ@λ@κιες.. τα ψυχοφαρμακα εχουν βοηθησει παρα πολουςανθρωπους και μιλαω εκ πειρας. 1
Swimmer21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 τα ψυχοφαρμακα εχουν βοηθησει παρα πολουςανθρωπους και μιλαω εκ πειρας. Να κοιταξεις στον καθρεφτη σου και να πεις οτι μπορεις να κανεις το οτιδηποτε.. μια χαρα δυνατος γεννηθηκες και μπορεις σαν ατομο να κανεις πολλα πραγματα.. τωρα γενικα επειδη η κατασταση στην Ελλαδα ειναι ενα μπ0υρδ3λο, λογικο ειναι καποιος ανθρωπος να λυγιζει με τα προβληματα τις καθημερινοτητας.. γενικα ειμαι εναντια στα φαρμακα, εκτος απο περιπτωσεις που πραγματικα τα χρειαζεται καποιος.. πιο πολυ εννοω την "μοδα" βαλεριανα, με ποναει το κεφαλι, ωπ αμεσως ασπιρινη, κρυωμα ωπ αμεσως αντιβιωση κλπ.. Για φαρμακα τυπου αντιεπιληπτικά κλπ οκ.. αλλα πιστευω οτι το θεμα ειναι καθαρα ψυχολογικο, και θα πρεπει να το λυνεις με τον εαυτο σου και με την βοηθεια καποιου ψυχολογου, κ οχι με την βοηθεια φαρμακων 2
SpirtouLisS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 τα φαρμακα βοηθουν το μυαλο να ξεμπλοκαρει, και πλεον υπαρχουν στοχευμενα φαρμακα για διαφορετικές περιπτωσεις της ιδιας παθησης λογου χαρη. μη τα καταδικαζουμε λοιπον αν και δεν ειναι παντα μονοδρομος... μάτζικα. να ξερεις παντως. το ιντερνετ και ο υπολογιστης θα σε βυθησει σε σκεψεις και ακομα πιο πολυ στο πενθος. Αν μπορεις ζητα βοηθεια ή συντροφια απο καποιο φιλο φιλη και βγες απο την οθονη γρηγορα. Αλλα θα ελεγα να ζητησεις και βοηθεια ψυχιατρου αν δε μπορεις να διαχειριστεις την απωλεια. Βεβαια η απωλεια ειναι απωλεια και ειναι φυσιολογικο να νοιωθουμε ασχημα. Αν ομως θεωρεις οτι τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα ζητα βοηθεια ειδικου. Καλη δυναμη να εχεις
Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Εδώ είναι τεχνολογικό φόρουμ. Οι απαντήσεις που θα πάρεις θα είναι το λιγότερο ανεπαρκής , και στο χειρότερο τρολοαπαντησεις. Google --> Ψυχιατρος στην Αθηνα,Θεσσαλονικη , όπου είσαι ρε οχι φαρμακα.. εδω το κεφαλι μου ποναει κ δν παιρνω ασπιρινη.. την εχουμε δει ολοι με τα φαρμακα και τις μ@λ@κιες.. επειδη ρε swimmer εσυ δεν παιρνεις ασπιρινη όταν έχεις πονοκεφαλο, βγάλαμε αχρηστα τα ψύχοφαρμακα; 2
pournaras Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μόλις έχασα ένα άτομο της οικογένειας μου και δεν μπορώ να διαχειριστώ το πένθος. Πονάω πολύ και έχω πάθει τεράστιο σοκ. Έχει βιώσει κανείς κάτι παρόμοιο;Πώς το αντιμετωπίσατε; Ησουν συγγενης με το Νικο Φωσκολο; 9
revolver1990 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μόλις έχασα ένα άτομο της οικογένειας μου και δεν μπορώ να διαχειριστώ το πένθος. Πονάω πολύ και έχω πάθει τεράστιο σοκ. Έχει βιώσει κανείς κάτι παρόμοιο;Πώς το αντιμετωπίσατε; Μίλησε με κάποιο κοντινό σου πρόσωπο που νιώθεις ότι μπορείς να του πεις πράγματα(φίλος,γονέας,αδερφός/η) θα σου φύγει ένα μεγάλο βάρος και θα σε συμβουλέψει/συμπαρασταθεί κατάλληλα διότι σε γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλο...η επόμενη λύση είναι να πας σε κάποιον ψυχολόγο ο οποίος θα σε συμβουλέψει πιο στοχευμένα και εξειδικευμένα.Αν αυτός δει ότι έχεις χοντρό θέμα τότε ίσως σου γράψει κάποια αντικαταθλιπτικά. Εμένα πέθαναν πριν κάμποσα χρόνια 3 παππούδες/γιαγιάδες σε διάστημα 3 μηνών από το σοκ έβαλα ένα όριο/τείχος στα συναισθήματα μου για να μπορέσω να ελέγξω την κατάσταση.Προσωρινά λειτούργησε και έτσι ασυνείδητα έγινε τρόπος ζωής με άσχημα αποτελέσματα στην καθημερινότητα μου.Άρχισα σιγά σιγά να αποστασιοποιούμαι από τα προβλήματα των άλλων και να γίνομαι αναίσθητος.Τώρα πια,τα συναισθήματα μου είναι πολύ δύσκολο να εξωτερικευτούν σε σημείο όπου γελάω και κλαίω σπανίως (1 φορά τον χρόνο or something),μεγάλες χαρές ή μεγάλες λύπες μου φαίνονται σαν άλλο ένα κομμάτι της καθημερινότητας. Τι άνθρωπος είσαι δίχως τα συναισθήματα σου?. Καληνύχτα φίλε.....
Anorymous Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μόλις έχασα ένα άτομο της οικογένειας μου και δεν μπορώ να διαχειριστώ το πένθος. Πονάω πολύ και έχω πάθει τεράστιο σοκ. Έχει βιώσει κανείς κάτι παρόμοιο;Πώς το αντιμετωπίσατε; Εγω χασει δυο πολυ κοντινα προσωπα μεσα στον ιδιο χρονο, αν εχεις αδερφια κοιτα να εισθε μαζι να μην μαλωνετε και να κανετε πραγματα μικρα και ευχαριστα για να ξεχνιεσαι πχ να πατε για ψωνια, για ενα καφε, μια εκδρομη ισως. Επισης αμα θες να κλαψεις κλαψε μην το κρατας μεσα σου γιατι μεγαλυτερο κακο κανεις. Συλληπτηρια και ευχομαι απο την καρδια μου να το ξεπερασεις.
deesnider Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Ησουν συγγενης με το Νικο Φωσκολο; ...Τι εννοείς Πουρνάρα;...Μίλα ξεκάθαρα!...Συνέβη κάτι στο Νίκο Φώσκολο; 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 ...Τι εννοείς Πουρνάρα;...Μίλα ξεκάθαρα!...Συνέβη κάτι στο Νίκο Φώσκολο; -Πέθανε ο Νίκος Φώσκολος... -Τι εννοείς Μidi_MIiz; Πέθανε ο Νίκος Φώσκολος; -Αυτό ακριβώς Γιάγκο. Πέθανε ο Φώσκολος. -Δηλαδή πέθανε ο Νίκος Φώσκολος; -Nαι πέθανε ο Νίκος Φωσκολος -θες να πεις οτι ο Νίκος Φώσκολος δεν είναι στην Ζωή? -Ετσι όπως το λες Γιάγκο εφυγε ο Νίκος Φώσκολος -Εφυγε ή πέθανε Midi, μίλα μου καθαρά. Συνεχεια στο επόμενο 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις