rezoma Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 ... εφημεριδας του Θεμου Αναστ. ;;;; Το εχω απορια εδω και πολυ καιρο.
Porg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 ναι γιατί όσοι ενημερώνονται απο τα άλλα ΜΜΕ είναι σαίνια! 2
rezoma Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Σε αυτο το θεμα, ας μιλησουμε για τους συγκεκριμενους.
Porg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 90% απο αυτούς που αγοράζουν την εφημερίδα κρατάνε τις προσφορές και δεν τη διαβάζουν ποτέ! Για πες, τι σε πείραξε 1
rezoma Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ξερω οτι αρκετοι την αγοραζουν για τα εκπτωτικα κουπονια, αλλα οι αλλοι; Καλα δεν νομιζω το 90% να την αγοραζει για αυτα μονο. Αν ηταν ετσι, ολο και καποιος θα ειχε βγαλει μια "εφημεριδα" μονο με προσφορες και εκπτωτικα κουπονια!
Gtr34 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Με ποια κριτηρια αποκαλεις μια ομαδα ανθρωπων ηλιθιους; Ποιοι δεν ειναι για εσενα ηλιθιοι ; Ποια εφημεριδα προτεινεις για εμας του ηλιθιους ωστε να παψουμε να ειμαστε ; Γιατι η γη γυριζει ; Γιατι εβαλε γκολ ο Μητρογλου; 7
Ntinaras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 ... εφημεριδας του Θεμου Αναστ. ;;;; Το εχω απορια εδω και πολυ καιρο. δοκιμασε να διαβασεις κατι σε downtown nitro cosmopolitan το ποπαυ ειναι κλασεις ανωτερο.
gatokoritso Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ξερω οτι αρκετοι την αγοραζουν για τα εκπτωτικα κουπονια, αλλα οι αλλοι; Καλα δεν νομιζω το 90% να την αγοραζει για αυτα μονο. Αν ηταν ετσι, ολο και καποιος θα ειχε βγαλει μια "εφημεριδα" μονο με προσφορες και εκπτωτικα κουπονια! φυσικα και της ριχνουν μια ματια αλλα βασικα η πλειοψηφια τη περνει για τα κουπονια. πιστεψε το ειναι η αληθεια.αν απο βδομαδα κοψουν ολες τις προσφορες θα τη φαει το μαυρο το σκοταδι.οχι μονο αυτη αλλα και αλλες. 2
deesnider Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 δοκιμασε να διαβασεις κατι σε downtown nitro cosmopolitan το ποπαυ ειναι κλασεις ανωτερο. Λίγα για το cosmopolitan, μην αρπαχτούμε, έτσι; Μέχρι να το γνωρίσω, απλώς έκανα sex. Από τη μέρα που το πρωτοδιάβασα, άρχισα να προσφέρω και να λαμβάνω σωματικές και πνευματικές ερωτικές εμπειρίες... 7
DrLo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Αν ηταν ετσι, ολο και καποιος θα ειχε βγαλει μια "εφημεριδα" μονο με προσφορες και εκπτωτικα κουπονια! Groupon
Elena16 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Εγω προσωπικά την αγοράζω μονο για τα κουπόνια. Κανένας στο σπιτι δεν την διαβάζει. Όταν κανει 2ε και σου δίνει κουπόνι 5ε απο σουπερμάρκετ έχεις κέρδος 3 ευρώ! Sent from my iPhone using Insomnia 1
Ntinaras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Εγω προσωπικά την αγοράζω μονο για τα κουπόνια. Κανένας στο σπιτι δεν την διαβάζει. Όταν κανει 2ε και σου δίνει κουπόνι 5ε απο σουπερμάρκετ έχεις κέρδος 3 ευρώ! Sent from my iPhone using Insomnia και το συγκεκριμενο σουπερμαρκετ εχει τα προιοντα πιο ακριβα (?) εκτος κι αν νομιζεις οτι ειναι χαζοι και μοιραζουν λεφτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις