TheGhost1992 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας παιδιά Λοιπόν για να μπαίνω στο θέμα σκοπεύω να κάνω κάποιες αναβαθμίσεις στο PC μου Το Τρέχον Σύστημα μου: CPU: Intel Core 2 Quad Q8300 @ 2.50GHz | | Mobo: MB MS-7504PV | | RAM: Kingston Hyper X DDR2 800 mhz (timings: 5-5-5-15) 2x 2gb | | GPU: Sapphire HD 6750 1GB GDDR5 PSU: Delta Electronics input:220-240v~ /5A 47-63H z output: +5V === /22A, +3.3V === / 17A +5VSB=== / 2A, 400W MAX +12V1 === /16A, -12V === / 0.3A, +12V2===/ 15A Το κουτί μου είναι αυτό : http://pdfs.icecat.biz/pdf/22295781-9871.pdf δεν θα ήθελα να πάω σε αλλαγή κουτιού θα ήθελα να αλλάξω CPUxMOBOxRAMxPSU Και θα ήθελα να μου πείτε εάν θα μπορούσα να πουλήσω τα κομμάτια που θα μου μείνουν και τι τιμές παίζουν ! Το νεο PC θέλω να είναι για gaming δλδ να παίζει το GTA V ( με το καλο οταν βγει )σε καλά γραφικά τo budget ξεκινάει από 500 κατοστάρικα και αν είναι MUST (πολύ must όμως) μπορεί να πάει και 700 ! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Καλό μήνα πρώτα απ όλα! Και να έχετε μια υπεροχή εβδομάδα ! - - - Updated - - - Να προσθέσω ότι σε αλλαγή κουτιού μπορούμε να πάμε μόνο αν είναι πολύ αναγκαίο Ευχαριστώ πολύ!
TheELF Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Αφού το θες για gaming άλλαξε μόνο την κάρτα γραφικών για αρχή και βάλε μια δυνατή,μετά αναλόγως πως θα σου φανεί στα νέα παιχνίδια το σκέφτεσαι για αλλαγή και σε cpu/mobo/ram. Πάνε μια από της αγγελίες εδώ στο insomnia και δες πόσο πάνε τα αντίστοιχα με το δικό σου υλικό,δεν είναι τίποτα δύσκολο.
TheGhost1992 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 ευχαριστώ για την απάντηση σου άλλα την GPU την έχω μόνο 2 χρόνια περίπου η 1μιση είναι κρίμα να την δώσω ! α και το PSU μεχρι τετοια καρτα αντεχει !
TheELF Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 ευχαριστώ για την απάντηση σου άλλα την GPU την έχω μόνο 2 χρόνια περίπου η 1μιση είναι κρίμα να την δώσω ! α και το PSU μεχρι τετοια καρτα αντεχει ! Είναι κρίμα αλλά αυτή είναι που θα σε περιορίσει περισσότερο από ότι άλλο,και όλα τα άλλα να αλλάξεις αν μείνεις με την 6750 θα πρέπει να κάνεις αρκετές αποχωρίσεις στην ποιότητα για να παίξεις νέα παιχνίδια.
Millennium Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Να ξανακοιτάξεις όταν είναι να βγουν τα παιχνίδια για τα οποία ενδιαφέρεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα