Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Δεν βοηθάει και πολύ ο τίτλος και για αυτό συγνώμη όσους σας έκανα να μπείτε άδικα.

Λοιπό να μπω στο θέμα. Σήμερα όπως και άλλες μέρες είχα πολύ δύσκολο πρόγραμμα ξεκινώντας από τις 7,30 μέχρι τις 9 το βράδυ να είμαι στο πόδι. Ξέρω αυτό για μερικούς ακούγετε εύκολο αλλά πραγματικά δεν είναι ιδικά άμα δεν το κάνεις καθημερινά ή έστω να είσαι συνηθισμένος. Ας πούμε παλευόταν αλλά την άλλη Τετάρτη θα είναι πολύ χειρότερα. Μπορεί να τελειώσω και 12,30 το βράδυ. Αυτό που θέλω να ρωτήσω, κλασικά για να αντέξεις πίνεις έναν καφέ. Ενεργητικό ποτό προτείνετε σε τέτοιες περιπτώσεις? δεν έχω ξανά πιει για να ξέρω πως αντιδράει ο οργανισμός μου σε αυτά, πάντως στον μέτριο καφέ με πιάνει υπερένταση. Ποιο ενεργητικό ποτό θα συνιστούσατε? Ξέρω αυτά δεν είναι καλά για τον οργανισμό αλλά τώρα για 1 φορά δεν νομίζω να πάθω και κάτι.

Ευχαριστώ...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εκτός και αν έχεις θέμα υγείας, απλά φρόντησε να τρως σωστά στην ώρα σου. τι @@ριές είναι αυτες μωρέ. πιο πολύ ψυχικό είναι το θέμα παρά σωματικό

• Like 2
Δημοσ.

Όχι θέμα υγείας δεν έχω τίποτα. Απλά λέω αφού με τον μέτριο καφέ με πιάνει υπερένταση με αυτό τι? θα χορεύω στον δρόμο? :P

Είναι φίλε... 5 ώρες περπάτημα και άλλες δεν ξέρω πόσες παρακολούθηση μαθημάτων.

@giorgos147 Όχι... Πρωί σχολείο και μετά σεμινάρια αλλά ενδιάμεσα πολύ περπάτημα :/

Δημοσ.

Έχει ναι (και εκεί ακόμα όρθιος κάθομαι ποιο πολύ λόγο σεβασμού) αλλά και πάλι έχει και πολύ περπάτημα...

Δημοσ.

1) Δεν παίζει αυτό που λες..!

2) Μα με λεωφορείο πάω απλά δεν έχει γραμμή που να είναι ποιο κοντά.

Δημοσ.

Ρε παιδιά άλλο ρώτησα.! Πως να πας Κηφισιά-Άνοιξη με ποδήλατο.!? Για σκουτεράκι άμα είχα δίπλωμα λες να μην το έπαιρνα?

Δημοσ.

1) Δεν παίζει αυτό που λες..!

2) Μα με λεωφορείο πάω απλά δεν έχει γραμμή που να είναι ποιο κοντά.

1) Πως δεν παίζει, από αυτό που διπλώνει και το κρεμάς στον ώμο σαν τσαντάκι!

2) Πατίνια, τα σκέφτηκες;

Δημοσ.

Πιες χυμο πορτοκακι το ορωι και θα δεις πως θα τρεχεις... Το περπατημα απο 5 ωρο θα γινει μια ωρα... Απο το κοψιμο που θα σε πιασει...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...