Alithinos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά τελικά ψυχολογικό είναι (κρίση άγχους - πανικού) που με έπιασε για πρώτη φορά στη ζωή μου όταν πήρα ginseng. Πήγα στο νοσοκομείο και μου πήραν αίμα, και κάναν καρδιογράφημα, και μου είπαν ότι ήταν καλά, και πως ήταν ψυχιατρικό / ψυχολογικό. Από τότε νιώθω κάπως καλύτερα, δε με χει πιάσει τέτοιας έντασης πράγμα, αλλά συνεχίζω να μην είμαι καλά. Έκλεισα ραντεβού σε ψυχολόγο για τη Πέμπτη. Το πρόβλημα μου όμως τώρα είναι ότι με πειράζει και ο καφές ή το τσάι. Απ' τη μια άμα δε πιω το πρωί, νιώθω πως είμαι κοιμισμένος. Απ την άλλη και λίγες γουλιές τσάι να πιω, νιώθω πως με χαλάει, πως με αγχώνει. Τι έπαθα ο κακομοίρης στα (σχεδόν) καλά καθούμενα! Ναι έχω διάφορες στεναχώριες και άγχη, αλλά τέτοιο πράμα όπως αυτό που με πιασε τη Παρασκευή δεν είχα πάθει ποτέ ξανά.
xifiassamsung Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 το ginseng αποτι εχω ακουσει κ γω οντως μπορει να κανει ταχυκαρδιες κ γιατι οχι κ συμπτωματα οπως αυτα που περασες.δεν ειναι ολοι οι οργανισμοι το ιδιο. ξερεις τι γινεται?καμια φορα οταν ξερεις 5 πραγματα απο κατι πχ ιατρικη,το μυαλο σου φτιαχνει καταστασεις κ "διαγνωσεις" κ αγχωνεσαι ακομα περισσοτερο κ πεφτεις σε φαυλο κυκλο.πχ πηρες τη καψουλα κ σου εκανε "παρενεργειες" κ στην ουσια το μυαλο σου περιμενε καποια αλλαγη,οποτε το μετεφρασε ετσι. επισης ο πολυς ελευθερος χρονος μπορει να φερει τετοια συμπτωματα,δηλ το μυαλο παλι επειδη δεν εχει ερεθισματα υπερευαισθητοποιηται κ αντιδρα υπερβολικα στο καθε τι. πχ πιες ενα φραπε στη δουλεια (υποθετουμε βαρυα απαιτητικη δουλεια με τρεξιμο κλπ) κ πιες φραπε οταν καθεσαι στο πισι 12 το βραδυ. στη πρωτη περιπτωση ειναι must ενω στη δευτερη θαρχισεις να κανεις σαν κομπρεσερ ταχυκαρδιες κλπ. πάρολα αυτα οι ειδικοι θα σε κατευθυνουν.
johnbond Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά τελικά ψυχολογικό είναι (κρίση άγχους - πανικού) που με έπιασε για πρώτη φορά στη ζωή μου όταν πήρα ginseng. Πήγα στο νοσοκομείο και μου πήραν αίμα, και κάναν καρδιογράφημα, και μου είπαν ότι ήταν καλά, και πως ήταν ψυχιατρικό / ψυχολογικό. Από τότε νιώθω κάπως καλύτερα, δε με χει πιάσει τέτοιας έντασης πράγμα, αλλά συνεχίζω να μην είμαι καλά. Έκλεισα ραντεβού σε ψυχολόγο για τη Πέμπτη. Το πρόβλημα μου όμως τώρα είναι ότι με πειράζει και ο καφές ή το τσάι. Απ' τη μια άμα δε πιω το πρωί, νιώθω πως είμαι κοιμισμένος. Απ την άλλη και λίγες γουλιές τσάι να πιω, νιώθω πως με χαλάει, πως με αγχώνει. Τι έπαθα ο κακομοίρης στα (σχεδόν) καλά καθούμενα! Ναι έχω διάφορες στεναχώριες και άγχη, αλλά τέτοιο πράμα όπως αυτό που με πιασε τη Παρασκευή δεν είχα πάθει ποτέ ξανά. Το οτι σου έκαναν εξετάσεις εκ των υστέρων και ήταν καλές δεν αποκλείει να σε πείραξε το ginseng ούτε είναι απόδειξη οτι ήταν καθαρά ψυχολογικό..Σε καμία περίπτωση μην το λαμβάνεις ως δεδομένο οτι δεν έφταιγε το ginseng.. Η εκτίμηση μου είναι οτι παίρνωντας το ginseng σου προκάλεσε κάποια ελαφρά υπερδιέγερση η οποία σε τρόμαξε,και στη συνέχεια μετατράπηκε σε πανικό.. Πλέον όταν πιείς τσάι ή καφέ η παραμικρή υπερδιέγερση που σου προκαλέι, σου υπενθυμίζει τον τρόμο που πέρασες με αποτέλεσμα να πανικοβάλεσαι εκ νέου.. Η γνώμη μου είναι να προσπαθήσεις να το ξεχάσεις και να μη δώσεις μεγάλη σημασία προσπαθώντας να το αναλύσεις.Συμβαίνουν αυτά.. Αν τελικά πας στον ψυχολόγο ,λογικά θα σε βοηθήσει ωστόσο όλοι αυτοί έχουν την τάση να υπερβάλουν και να μεγαλοποιούν τις καταστάσεις πολλές φορές μάλιστα έχοντας και ιδιοτελείς προθέσεις..Αν δεις και στα λέει πολύ τραγικά τα πράγματα ή περίεργα να ζητήσεις και δεύτερη και τρίτη γνώμη αν χρειαστεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα