Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια γιατι σχετικα χρησιμοποιω πολυ τα λεωφωρια για τις δουλειες  η καρτα η μηναια ειναι 20 ευρω για 1 μηνα αλλα ειναι πολυ... επρεπε να τη κανουν ποιο φθηνη αλλα τελος παντων αυτο ειναι αλλο θεμα 

ξερετε μηπως κανενα ποιο οικονομικο τροπο?

(μην πειτε να βγαζω μερα παρα μερα εισητιριο δεν συμφερει)

ξερετε τιποτα καλυτερο?

Δημοσ.

Αν μιλάμε για λογικές αποστάσεις, τότε το ποδήλατο. Το οποίο δεν έχει καθόλου έξοδα και κάνεις και γυμναστική.

Δημοσ.

γεια σας παιδια γιατι σχετικα χρησιμοποιω πολυ τα λεωφωρια για τις δουλειες  η καρτα η μηναια ειναι 20 ευρω για 1 μηνα αλλα ειναι πολυ... επρεπε να τη κανουν ποιο φθηνη αλλα τελος παντων αυτο ειναι αλλο θεμα 

ξερετε μηπως κανενα ποιο οικονομικο τροπο?

(μην πειτε να βγαζω μερα παρα μερα εισητιριο δεν συμφερει)

ξερετε τιποτα καλυτερο?

Σε ποια χώρα μεγάλωσες και ρωτάς αν υπάρχει πιο οικονομικός τρόπος;

Ή μήπως κατέβηκες από κανά βουνό, χρόνια αποξενωμένος από τους πάντες και τα πάντα;

Και για να απαντήσω στην ερώτησή σου, εκτός από ποδήλατο και καλά μου ποδαράκια, ναι, υπάρχει πιο οικονομικός τρόπος...

Το auto-stop.

Δημοσ.

Γεια σου φίλε-φίλη (δεν ξέρω δεν λες :P)...

Κοίταξε εγώ διαφωνώ κάθετα με το ότι 20€ είναι πολλά για να χρησιμοποιείς κάθε μέρα το λεωφορείο για να πας στην δουλειά σου. Άμα όντος είναι μακριά με ένα αμάξι για να χαλάσεις 20€ πρέπει να έχεις autobianchi και πολλά λέω. Άμα τα υπολογίσεις η κάρτα όντος συμφέρει.

Ένας άλλος τρόπος είναι με συνεννόηση με κάποιον που πάει προς τα εκεί να σε παίρνει μαζί του όταν πάει και άμα σχολάσετε μαζί να σε γυρνάει πληρώνοντας βέβαια την μισή βενζίνη. Υπάρχει ένα site για αυτήν την δουλειά αλλά δεν θυμάμαι όνομα τώρα.

Αν πάλι δεν συμφωνείς με αυτά υπάρχει και η λύση με το μηχανάκι. Με 10€ τον μήνα με ένα 50cc νομίζω θα σε βγάλει.

Αυτά...

Δημοσ.

χμ, η καρτα των 20 ευρω ειναι πολλα;; για 20 εργάσιμες 1€ την ημέρα, με το αυτοκίνητο εγω που κανω 10+10 χλμ την ημέρα περνώντας ολο το κεντρο κ ολη την κηφισίας θέλω περίπου 60 - 80 ευρω το μηνα βενζίνη... Αν δε βαριομουν να ξυπνάω νωρίτερα και να στριμώχνομαι με τους Φιλιππινέζους του 550 σα σαρδέλα ακόμα με το λεωφορείο θα πηγαινα...

Δημοσ.

χμ, η καρτα των 20 ευρω ειναι πολλα;; για 20 εργάσιμες 1€ την ημέρα, με το αυτοκίνητο εγω που κανω 10+10 χλμ την ημέρα περνώντας ολο το κεντρο κ ολη την κηφισίας θέλω περίπου 60 - 80 ευρω το μηνα βενζίνη... Αν δε βαριομουν να ξυπνάω νωρίτερα και να στριμώχνομαι με τους Φιλιππινέζους του 550 σα σαρδέλα ακόμα με το λεωφορείο θα πηγαινα...

αμα παιρνεις 250 ευρω το μηνα ειναι πολλα δυστυχως.

Δημοσ.

αμα παιρνεις 250 ευρω το μηνα ειναι πολλα δυστυχως.

αμα παιρνεις 250 το μηνα ουτε ποδηλατο και μηχανακι μπορεις να αγοράσεις όπως προαναφέρθηκε οποτε και πάλι τα 20€ της καρτας ειναι τα ελάχιστα...

Δημοσ.

Ειναι δυσκολο για καποιους ολο να δινουν καθε μηνα 20 ευρω πιστευω .κατι μου ειχανε πει κατι για εισιτιρια εβδομαδιαια αλλα μπορει να καταλαβα λαθος η να μου ειπαν λαθος

Δημοσ.

Ειναι δυσκολο για καποιους ολο να δινουν καθε μηνα 20 ευρω πιστευω .κατι μου ειχανε πει κατι για εισιτιρια εβδομαδιαια αλλα μπορει να καταλαβα λαθος η να μου ειπαν λαθος

Ναι υπάρχουν.Μια φορά μου είχε δώσει ένας ένα τέτοιο που έληγε την άλλη μέρα το πρωί αλλά βγαίνει ττο ίδιο με το να αγόραζες τα εισητήρια της εβδομάδας. 14 ευρώ κάνει αν θυμάμαι καλά.

Το πιό φθηνό - συμφέρον είναι η ετήσια κάρτα και μετά η μηνιαία κάρτα. Αλλιώς το τολμάς και πας τζαμπέ ολέ και όπου πας χώνεσε μαζί με τα μπουλούκια του κόσμου για να μην σε πιάσουν οι ελεγκτές.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι υπάρχουν.Μια φορά μου είχε δώσει ένας ένα τέτοιο που έληγε την άλλη μέρα το πρωί αλλά βγαίνει ττο ίδιο με το να αγόραζες τα εισητήρια της εβδομάδας. 14 ευρώ κάνει αν θυμάμαι καλά.

Το πιό φθηνό - συμφέρον είναι η ετήσια κάρτα και μετά η μηνιαία κάρτα. αλλιώς το τολμάς και πας τζαμπέ ολέ  και όπου πας χώνεσε μαζί με τα μπουλούκια του κόσμου για να μην σε πιάσουν οι ελεγκτές.

Όντως 14 κάνει..  

Με τα μπουλούκια τζαμπέ ε?  :-D  Ψαγμένος είσαι.  :-D  :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...