Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι φυσιολογική τιμή 90 ευρώ μια μετάφραση απο ελληνικά σε αγγλικά μιας αναλυτικής 3 σελίδων και ενός πιστοποιητικού φοιτιτικής ιδιότητας?

υγ η αναλυτική δεν είναι καν 3 σελίδες, 2,5 και με το ζόρι , ενώ τα 90 ευρώ είναι χωρίς το φπα :X

• Super Moderators
Δημοσ.

Δύο παράμετροι έχουν σημασία:

Ο αριθμός των λέξεων (όχι οι σελίδες) και ο ζητούμενος χρόνος παράδοσης.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι φυσιολογική τιμή 90 ευρώ μια μετάφραση απο ελληνικά σε αγγλικά μιας αναλυτικής 3 σελίδων και ενός πιστοποιητικού φοιτιτικής ιδιότητας?

υγ η αναλυτική δεν είναι καν 3 σελίδες, 2,5 και με το ζόρι , ενώ τα 90 ευρώ είναι χωρίς το φπα :X

σκεφτηκες να πας στο μεταφραστικο του υπουργειου εξωτερικων; Ειχα παει για να μου μεταφρασουν το απολυτηριο λυκειου και δεν μου πηραν τοσα. εδωσα πολυ πιο λιγα ευρω.

Δημοσ.

Σε μεταφραστή.

Για να κάνω αίτηση για μεταπτυχιακό....

Ρώτα στη μεταφραστική υπηρεσία του υπουργείου εξωτερικών.

Και δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να μην σου δεχτούν τις μεταφράσεις ως έγκυρες.

Δεν ξέρω τι γίνεται με αγγλικές μεταφράσεις, εγώ όταν χρειάζομαι γαλλικές πάω είτε εκεί είτε σε μεταφραστή του Βελγιου, γιατί από έλληνες μεταφραστές και δικηγόρους μου τα βγάζουν άκυρα οι βέλγοι.

Αν είναι 2,5 σελίδες + πιστοποιητικό, μου φαίνεται ακριβά.

Αν μιλάμε για φύλλα όμως και όχι για σελίδες, αν έχουν σφραγίδες πάνω αρκετές, σφραγίδα Χάγης κτλ, τότε το θέμα αλλάζει.

Δημοσ.

θα το ψάξω για μεταφραστική υπηρεσία αν και είναι κάπως πιο δύσκολο καιθώς είμαι επαρχία.... είναι πάρα πολλά τα 90 ευρώ και μάλιστα χωρίς φπα

Δημοσ.

μεταφραστική υπηρεσία του υπουργείου, κάπου στο Μοναστηράκι... όσο πιο φθηνά και επίσημα γίνεται.

Δημοσ.

αυτα κανονικα υποχρεούνται να στα δώσουν μεταφρασμένα οι γραμματείες της σχολής :X

Ελα ντε εγω πηρα πτυχιο 11 δεν πηρα ενας φιλος φετος το Μαιο στην ιδια του εδωσαν  :mad:

• Super Moderators
Δημοσ.

ρωτα και σε κανενα δικηγορο με αδεια για μεταφρασεις

Δεν υπάρχουν δικηγόροι "με άδεια για μεταφράσεις".

Σύμφωνα με το νόμο, όλοι οι δικηγόροι έχουν το δικαίωμα να μεταφράσουν έγγραφα από μία γλώσσα που γνωρίζουν στα ελληνικά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...