Προς το περιεχόμενο

Μικραίνει η λίστα υποψηφίων για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Microsoft


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Microsoft ετοιμάζεται για μια από τις σημαντικότερες αλλαγές στην ιστορία της, με την αναζήτηση νέου προσώπου για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, μια θέση από την οποία θα αποχωρήσει ο Steve Ballmer μετά από 13 χρόνια.Αποκλειστικές πληροφορίες του ειδησεογραφικού δικτύου Reuters αναφέρουν ότι η λίστα υποψηφίων για τη συγκεκριμένη θέση έχει μειωθεί σημαντικά, με το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft να έχει καταλήξει σε 5 εξωτερικούς υποψηφίους αλλά και σε τρία εσωτερικά στελέχη της εταιρείας.

 

Από τα εσωτερικά στελέχη, υποψήφιοι είναι ο Tony Bates, πρώην πρόεδρος του Skype και νυν αντιπρόεδρος του Business Development group της Microsoft, αλλά και ο Satya Nadella που ηγείται των προσπαθειών της Microsoft στο Cloud με το Azure.

 

Από τα εξωτερικά στελέχη, το Reuters αναφέρει ότι εξετάζεται η περίπτωση του Alan Mulally της Ford καθώς και του Stephen Elop της Nokia. Ο Mulally έχει ήδη προχωρήσει στο να δηλώσει πιστός στη Ford έως το τέλος του 2014, μια απόφαση που πιθανόν όμως να αναιρέσει με τα κατάλληλα ανταλλάγματα.

 

Στο δημοσίευμα του Reuters εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν αναφέρεται το τρίτο υποψήφιο στέλεχος για τη θέση από τη Microsoft, με τον Stephen Elop να μη θεωρείται εσωτερικός υποψήφιος αν και θα αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου στο τμήμα συσκευών της Microsoft μετά την επικείμενη εξαγορά του τμήματος συσκευών της Nokia.

 

Link.png Site: Reuters

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θέλω να θέσω υποψηφιότητα οπότε που θα υποβάλω αίτηση και με ποιά δικαιολογητικά? Μπορώ να έχω όραμα για την τεχνολογία, που να τους κεντρίσει το ενδιαφέρον...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εμείς τι ζόρι τραβάμε ποιος θα είναι ο επόμενος CEO της Microfoft . Αν μας ρωτούσαν τότε να απαντούσαμε . Αλλά τώρα είναι περιττό να ασχολούμαστε με το θέμα. Για μένα το άρθρο θα έπρεπε να περιορίζεται σε τρεις σειρές το πολύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου είπαν να αναλάβω αλλά δεν έχω χρόνο για τέτοιες μαλακίες... Έτσι αποφάσισα να πάω σε 5μηνα κοινωφελούς εργασίας :P Για αυτούς που αναρωτιούνται πως μικραίνει η λίστα!!!!!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...