SR20DET Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ψάχνω εδώ και 2 βδομάδες σπίτι για να νοικιάσω κοιτώντας κυρίως ηλεκτρονικές αγγελίες. Η πλειοψηφία αυτών είναι καταχωρημένες από μεσιτικά γραφεία που έχουν αναλάβει να τα ενοικιάσουν. Έχω πάρει πάνω απο 20-30 τηλέφωνα για να δω κάποια και είτε δεν τα σηκώνουν, είτε μου λένε θα με ξαναπάρουν και δεν παίρνουν ποτέ είτε ώ του θαύματος μόλις ενοικιάστηκε ενώ η αγγελία είχε ηλικία 5 μηνών... Δεν πιστεύω ότι ειναι τυχαίες καταστάσεις αυτά. Θέλουν με το ζόρι να σε σπρώξουν να σκάσεις το μηνιάτικο (ενοίκιο) στον μεσιτη που υποτίθεται θα σου βρει το σπίτι;; Έχετε παρατηρήσει κ άλλοι το φαινόμενο; Εντωμεταξύ, εκτιμώ, πως οι άνθρωποι που τα νοικιάζουν μπορεί να μην έχουν ιδέα γιατι παίρνει τόσο καιρό να ενοικιαστούν.
mary Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Φίλε, ο απλος και χωρις νταβατζιλικι τροπος ειναι να πας στη γειτονια που θες και να κοιτας μια-μια τις πολυκατοικιες. Αν σαρεσει μπαινεις και βλεπεις αν εχει ανοικιαστο κανενα διαμερισμα... Υπαρχουν και ιδιοκτητες που δε τα δινουν στα μεσιτικά... Να ξες πως το μεσιτικο θελει 1-2 νοικια "χαρτζιλικι"...
kirileman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Τώρα, αναζήτηση στο xe.gr, Ηλιούπολη, από 50 έως 80τμ,. Αγγελίες από μεσίτες. (10 σελίδες) Αγγελίες από ιδιώτες. (10 σελίδες) So? Επίσης, τα περισσότερα μεσιτικά παίρνουν 1/2 νοίκι + ΦΠΑ και κάποια 1+ΦΠΑ. 2 ποτέ!
mary Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 So? Επίσης, τα περισσότερα μεσιτικά παίρνουν 1/2 νοίκι + ΦΠΑ και κάποια 1+ΦΠΑ. 2 ποτέ! Ναι, sorry. 2 νοικια μπροστα περναν τις καλες εποχες οι ιδιοκτητες....
barbas22 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Η πρώτη πρόταση δείχνει το fail. Η Μαιρούλα από κάτω δίνει τη λύση.
Iris_89 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Υπάρχουν και μεσίτες που παίρνουν μισό νοίκι, ή παίρνουν μόνο από τον ιδιοκτήτη. Αλλά εσύ μάλλον θες και να σου βρει ο μεσίτης σπίτι, αλλά και να μην τον πληρώσεις?
kirileman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ο TS ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν αγγελίες στο διαδίκτυο από ιδιώτες, μόνο από μεσίτες. Αυτό είναι ανακριβές.
Iris_89 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ο TS ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν αγγελίες στο διαδίκτυο από ιδιώτες, μόνο από μεσίτες. Αυτό είναι ανακριβές. Υπάρχουν, αν ψάξει.
SR20DET Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Απο που συμπεράνατε ότι πήγα σε μεσίτη; Αγγελίες έγραψα ότι κοιτάω αλλά τα τηλέφωνα σε όποιες με ενδιαφέρουν αντιστοιχούν στους μεσίτες και όχι στους ιδιοκτήτες. Από την άλλη πρέπει να έχεις πολύ χρόνο για να πιάσεις να περπατάς γειτονιές ολόκληρες με κίνδυνο να χάνεις την ώρα σου κοιτώντας διαμερίσματα που δεν αξίζουν ενώ μπορούσαν να αποκλειστούν από φωτογραφίες που βλέπεις online.
pournaras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Απο που συμπεράνατε ότι πήγα σε μεσίτη; Αγγελίες έγραψα ότι κοιτάω αλλά τα τηλέφωνα σε όποιες με ενδιαφέρουν αντιστοιχούν στους μεσίτες και όχι στους ιδιοκτήτες. Από την άλλη πρέπει να έχεις πολύ χρόνο για να πιάσεις να περπατάς γειτονιές ολόκληρες με κίνδυνο να χάνεις την ώρα σου κοιτώντας διαμερίσματα που δεν αξίζουν ενώ μπορούσαν να αποκλειστούν από φωτογραφίες που βλέπεις online. Αρα λοιπον, αφου ο χρονος ειναι χρημα, και αφου καποιος θα σπαταλησει το χρονο του, ειτε εισαι εσυ και τρως το δικο σου χρονο, ειτε ειναι ο μεσιτης, και του πληρωνεις το δικο του το χρονο. 5
SR20DET Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Αρα λοιπον, αφου ο χρονος ειναι χρημα, και αφου καποιος θα σπαταλησει το χρονο του, ειτε εισαι εσυ και τρως το δικο σου χρονο, ειτε ειναι ο μεσιτης, και του πληρωνεις το δικο του το χρονο. Δίκιο έχεις, αλλά στη περίπτωσή μου έχω βρει σπίτια που με ενδιαφέρουν απο τις αγγελίες αλλά οι μεσίτες δεν επιτρέπουν να επικοινωνήσεις απευθείας με τον ιδιοκτήτη. Θα δεχόμουν να τους πληρώσω όταν θα έψαχνα κάτι πολύ συγκεκριμένο και μου το έβρισκαν αυτοί.
pournaras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δίκιο έχεις, αλλά στη περίπτωσή μου έχω βρει σπίτια που με ενδιαφέρουν απο τις αγγελίες αλλά οι μεσίτες δεν επιτρέπουν να επικοινωνήσεις απευθείας με τον ιδιοκτήτη. Θα δεχόμουν να τους πληρώσω όταν θα έψαχνα κάτι πολύ συγκεκριμένο και μου το έβρισκαν αυτοί. Εχουμε κανει δεκαδες φορες αυτη την κουβεντα... για να βρεις εσυ αυτα τα σπιτια (με περιγραφη, ισως φωτογραφιες κλπ), και για να πας να τα δεις, αλλα ειναι μεσω γραφειου, σημαινει οτι καποιος εκατσε και εβαλε εκει. επισης σημαινει οτι ειτε ο ιδιοκτητης βαριεται ή δεν θελει να ασχοληθει, ειτε λειπει απο την περιοχη του ακινητου. Αρα παλι ο μεσιτης θα σε παει να το δεις. 1
gatokoritso Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ψάχνω εδώ και 2 βδομάδες σπίτι για να νοικιάσω κοιτώντας κυρίως ηλεκτρονικές αγγελίες. Η πλειοψηφία αυτών είναι καταχωρημένες από μεσιτικά γραφεία που έχουν αναλάβει να τα ενοικιάσουν. Έχω πάρει πάνω απο 20-30 τηλέφωνα για να δω κάποια και είτε δεν τα σηκώνουν, είτε μου λένε θα με ξαναπάρουν και δεν παίρνουν ποτέ είτε ώ του θαύματος μόλις ενοικιάστηκε ενώ η αγγελία είχε ηλικία 5 μηνών... Δεν πιστεύω ότι ειναι τυχαίες καταστάσεις αυτά. Θέλουν με το ζόρι να σε σπρώξουν να σκάσεις το μηνιάτικο (ενοίκιο) στον μεσιτη που υποτίθεται θα σου βρει το σπίτι;; Έχετε παρατηρήσει κ άλλοι το φαινόμενο; Εντωμεταξύ, εκτιμώ, πως οι άνθρωποι που τα νοικιάζουν μπορεί να μην έχουν ιδέα γιατι παίρνει τόσο καιρό να ενοικιαστούν. πηγαινε στο xe.gr και βαλε να σου βγαλει αγγελιες μονο απο ιδιωτες.υπαρχουν αρκετοι που εχουν δωσει αγγελια στο μεσιτικο αλλα εχουν βαλει και μονοι τους. μην ανησυχείς θα βρεις.
paylidis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 κοιταξε οτι βρωμαει ο τοπος απο τα λαμογια τους μεσιτες ειναι γεγονός αλλα και εσυ ψαξτο, δες τα τηλεφωνα που αντιστοιχουν και μην ασχολεισαι καν... Εψαχνα σπιτι, ειχα βάλει επιλογή μονο ιδιώτες και ήταν μεσίτης ο μαγκας, μου εδειξε το σπιτι λεω "ωραια το νοικιάζουμε"-μου απανταει το παραμυθι ξερετε προμηθεια-του λεω ουτε ενα ευρω απο μενα αν θελει να στα δώσει ο ιδιοκτητης οκ αλλιως εφυγα... ε, εφυγα και βρηκα μονος μου 2 μερες μετα φθηνότερο και καλύτερο κανοντας βόλτες στην γειτονια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα