rowain Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Hi guys Όπως λέει και ο τίτλος είμαι σε δίλημμα για το ποιο θα πάρω..Έχω αποφασίσει πως θα είναι ένα από τα δύο..Το πρόβλημα μου όμως δεν είναι ποιο να διαλέξω από άποψη wattage και από άποψη αν μπορεί να σηκώσει το σύστημά μου κτλ...Αυτό το ξέρω και τα έχω λάβει όλα υπόψη..Το πρόβλημα μου λοιπόν για να μην τα πολυλογώ είναι ότι έχω διαβάσει πολλά αρνητικά σχόλια για coil whine στη συγκεκριμένη σειρά corsair καθώς επίσης για θεματάκια με τους ανεμιστήρες γενικώς στα XFX (ADDA fan).. Θα με βοηθούσατε πολύ αν ήταν δυνατόν να απαντήσετε στα εξής ερωτήματα: 1) Έχει κάποιος από εσάς ή κάποιος γνωστός σας αγοράσει πρόσφατα το ax760 ( ή και το ax860 μιας και είναι ίδια κατασκευή) ; Αν ναι πως συμποεριφέρεται απο άποψη θορύβου στα coils; Γιατί υποτίθεται πως το θέμα αυτό έχει λυθεί, άρα οι καινούργιες παρτίδες θα είναι ok θεωρητικά... 2) Σχετικά με το XFX, ξέρετε αν όντως υπάρχουν προβλήματα με θόρυβο στον ανεμιστήρα του; Το έχει κάποιος απο εσάς; Πολλά user reviews που διάβασα αναφέρουν ένα κλικ που παράγει ο ανεμιστήρας, πράγμα που πιθανόν να οφείλεται στο bearing του ανεμιστήρα.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για τα πολλά λόγια. Υ.Γ. : Για όσους αναρρωτηθούν γιατι δεν είμαι ανάμεσα σε τροφοδοτικά με ίδιο wattage, αυτό οφείλεται στο ότι η διαφορά των 2 βρίσκεται στα ~80 watt και η τιμή τους είναι παρόμοια..
Orpheas1992 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Διαφορα σε θορυβο τα συγκεκριμενα δε νομιζω να εχουν, οποτε προτιμησε το corsair για τα 7 χρονια εγγυηση και το platinum efficiency.Για ενα κλικ παραπανω σε ποιοτητα και σε ησυχια πας εδω https://coolbytes.gr/%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/8378-seasonic-x-750-gold.html
rowain Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 ok ίσως όντως να μην έχουν σημαντική διαφορά σε θόρυβο, απλώς το ένα έχει πιό έντονο coil whine (αν είσαι άτυχος) και το άλλο λιγότερο ποιοτικό ανεμιστήρα..ευχαριστώ πάντως για την ανταπόκριση, έτσι λέω και εγώ να πάω με το corsair..θα το σκεφτώ λιγάκι ακόμα όμως... Όσο για το seasonic δεν παίζει να το ακουμπήσω, καθώς διαθέτω μόνο μέχρι 150ευρώ για αγορά..Άλλωστε σε αυτό το unit είναι βασισμένο και το xfx pro series black edition, οπότε θα έχει περίπου την ίδια απόκριση..
Spira Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Ως κάτοχος του Corsair Ax750 θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα το corsair μιας και έχω μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος!!! 1
rowain Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Ως κάτοχος του Corsair Ax750 θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα το corsair μιας και έχω μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος!!! Ναι κατα βάση η corsair είναι πολύ καλή εταιρία..το τροφοδοτικό που χρησιμοποιώ τώρα είναι corsair gs600 και είμαι και εγώ υπερευχαριστημένος..2 χρόνια το έχω και δεν έχει εμφανίσει το παραμικρό πρόβλημα..
Palp Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Έχω το ΑΧ760 εδώ και μερικούς μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ήσυχο και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο coil whine.
rowain Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Έχω το ΑΧ760 εδώ και μερικούς μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ήσυχο και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο coil whine. Ωραία χαίρομαι! Σου είναι εύκολο να μου πεις τι κάρτα γραφικών τροφοδοτεί; και αν έχεις κάνει oc σε κάτι;
rowain Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μόνο αυτές τις 2 επιλογές κοιτάς; Ναι..Έχω καταλήξει σε αυτά τα 2 μετά από πολύ ψάξιμο και ''διάβασμα''...και κυρίως λόγω τιμής καθώς και καταστήματος..έχω δει και ψάξει τα πάντα απο αξιόπιστες εταιρίες, αλλά είναι πολύ πιο ακριβά και η διαφορά τους μηδενική..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Ειχα AX750, αριστο, αθορυβο και μικρο σε διαστασεις. Μεχρι και στα πλαστικα βισματα των καλωδιων εβλεπες την ποιοτητα. Αλλα με 2xHD5850 overclocked (4x6pin Pci-e φις πιασμενα), μαζι με overclocked 2500K, απο την πριζα ειδα μαξ 380 βατ καταναλωση με μετρητη σε ζορικο load... Αρα το PC το πολυ 350 καταναλωνε. Χρειαζεσαι λοιπον πραγματικα 750-850 βατ? Δεν λεω να πας σε καποιο Deer 650W με 40 ευρω φυσικα, αυτο ειναι το αλλο ακρο Οσο για την εγγυηση, προσεξε απο ποιο καταστημα θα τα αγορασεις, αλλιως ειναι σα να μην εχεις (ή εστω να εχεις με χρεωση μεταφορικων προς μαμα Corsair).
rowain Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Πιο πολύ για λόγους ασφαλείας θέλω το AX760 με το οποίο τελικά θα πάω..θέλω να αποδίδει γύρω στο 50% στο gaming για να έχει και την καλύτερη απόδοση, αλλά περισσότερο το θέλω για μελλοντικές αναβαθμίσεις, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.
Millennium Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Εγώ στο XFX θα πήγαινα.Περισσότερα A/Watt,Αθόρυβο.Στο Corsair πληρώνεις και μια κάποια υπεραξία.
Millennium Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 7 χρόνια εγγύηση έχει και το OCZ Silencer Mk III 850 (Super Flower) σε αυτά τα λεφτά που είναι ποιοτικότατο,αθόρυβο και δυνατό http://www.skroutz.gr/s/3340923/OCZ-Silencer-Mk-III-850W.html 1
Fulgore1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 7 χρόνια εγγύηση έχει και το OCZ Silencer Mk III 850 (Super Flower) σε αυτά τα λεφτά που είναι ποιοτικότατο,αθόρυβο και δυνατό http://www.skroutz.gr/s/3340923/OCZ-Silencer-Mk-III-850W.html Δεν μπορω να διαφωνησω σε αυτο (να το εφερνε και κανενα αλλο καταστημα ομως καλα θα ηταν ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα