Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σασ παιδια δεν ξερω κατα ποσον σωστοσ ειναι ο τιτλοσ του θεματοσ αλλα τελοσπαντων.

λοιπον εχω προβλημα εγγραφησ βιντεο απο το pc εν ωρα gameplay το προβλημα μου ειναι οτι με το frap μολισ ξεκινησω την εγγραφη μου κατεβαζει παρα πολυ το fps δηλαδη στο lol απο 40 - 50 fps που εχω μου το κατεβαζει στο 15 μηπωσ ξερει καποιοσ κανενα αλλο προγραμμα που να μην μου κατεβαζει τοσο το fps εκτοσ απο το fraps. !!!!!!

ευχαριστω εκ τον προτερων

Δημοσ.

δεν ξερω ρε παιδια παντωσ το fraps μου κατεβαζει το fps παρα πολυ αν ξερει καποιοσ κανενα αλλο προγραμμα ασ μου το πει να το δοκιμασω

Δημοσ.

δεν ξερω ρε παιδια παντωσ το fraps μου κατεβαζει το fps παρα πολυ αν ξερει καποιοσ κανενα αλλο προγραμμα ασ μου το πει να το δοκιμασω

Το fraps και όλα τα άλλα προγράμματα του τύπου γράφουν πολλά gb στον σκληρό,οπότε ξεκίνα με το να δεις σε τι κατάσταση είναι ο δίσκος σου,πόσα gb έχει ελεύθερα και αν χρειάζεται defrag π.χ. με το MyDefrag ,data disk monthly.

Κατά τα άλλα, τρέξε το speccy,περίμενε να βγάλει της πληροφορίες,τα βγάζει σαν κείμενο οπότε επέλεξε τα όλα  και κάνε αντιγραφή επικόλληση εδώ να δούμε τι Η/Υ έχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...