akisbalanos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα οπως ξερουμε ολοι πριν καμια βδομαδα η vodafone ειχε βγαλει προσφορα το lg sta 129ευρω και χαθηκε στο λεπτο...την επομενη μερα λοιπον κατεκλησαν το site σφραγισμενα κινητα κατα τυχη ζητωντας τα διπλα λεφτα!! ετσι πετυχα και εγω εναν και του προσφερα ενα iphone 4 για ανταλλαγη η να του δωσω 240 μετρητα αφου του λεω πως δεν προλαβα να το παρω και πως ηξερα οτι απο κει το πηρε οποτε παλι κερδισμενος 110 ευρω θα ηταν...αφου ανταλλαξαμε αρκετα μηνυματα μεχρι να το παραδεχτει και να με βριζει ταυτοχρονα το τελευταιο του μηνυμα σας το παραθετω..α ρε λαμογιο Ελληνα παλι νικησες..δεν αποκαλυπτω στοιχεια ''Aκου φιλαράκο τον πανέξυπνο ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗ για να μαθαίνεις και να ξυπνάς ποίος είναι το στόχος μου για το lg,το lg όπως ξέρεις το αγόρασα 129 ευρώ και θα το πουλήσω 330 ευρώ άρα 330-129=201 και μετά θα περιμένω να πέσει το κινητό αυτό στα 200 και θα το αγοράσω χωρίς να μου στοιχείσει μία αδελφέ αφού θα έχω πάρει πίσω τα 129 ευρώ της αρχικής μου αγοράς και αφού σου αποκάλυψα τον στόχο μου καταλαβαίνεις ότι καμία πρόταση δεν με ενδιαφέρει κάτω από 330 ευρώ και αν δεν το καταφέρω τι έγινε στα ΠΑΠΑΡΙΑ μου θα μου έχει στοιχείσει η ΚΙΝΗΤΑΡΑ 129 ευρώ,όπως βλέπεις είτε έτσι είτε αλλιώς είμαι κερδισμένος και σιγά μην πουλησω το κινητό 200 ευρώ?τότε γιατί το αγόρασα για αν βγάλω 70 ευρώ?φίλε δεν είμαι ακόμα τόσο πεινασμένος.Αυτά και το κλείνουμε το θέμα εδώ για το καταντήσαμε ΚΑΤΗΝΑΡΙΟ φίλε μου με όλη αυτή την ανταλλαγή μηνυμάτων ΟΚ?''
DrLo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δε βλέπω κάτι κακό σε αυτό που θέλει να κάνει πέρα από το ότι το παίζει έξυπνος. Θα μπορούσε απλά να σου πει "sorry φίλε, η κατώτερη τιμή μου είναι Χ, take it or leave it" και τελειώνει εκεί το θέμα. 4
lary7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Ελευθερη αγορα εχουμε , οσο θελει σου το πουλαει ο καθενας. Οταν το Iphone5s κοστιζει στην Apple 200Ε και σου πουλαει 750 ή ενα επωνυμο μπλουζακι φιρμα το αγοραζει ενα μαγαζι 18Ε και στο πουλαει 70Ε εκει δεν υπαρχει λαμογια; Αμα δεν σου αρεσει η προσφορα του την γραφεις στα παλια σου τα παπουτσια και πας αλλου, ηδη καποιοι το δινουν 290Ε, οσοι προλαβαν και το πηραν μαγκια τους να βγαλουν κερδος. 1
παπι Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Ε τωρα, αν σου ζηταει τα διπλα... τραβα στο στο καταστημα να το παρεις στα μισα. χαχαχαχαχαχα
saks80 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα οπως ξερουμε ολοι πριν καμια βδομαδα η vodafone ειχε βγαλει προσφορα το lg sta 129ευρω και χαθηκε στο λεπτο...την επομενη μερα λοιπον κατεκλησαν το site σφραγισμενα κινητα κατα τυχη ζητωντας τα διπλα λεφτα!! ετσι πετυχα και εγω εναν και του προσφερα ενα iphone 4 για ανταλλαγη η να του δωσω 240 μετρητα αφου του λεω πως δεν προλαβα να το παρω και πως ηξερα οτι απο κει το πηρε οποτε παλι κερδισμενος 110 ευρω θα ηταν...αφου ανταλλαξαμε αρκετα μηνυματα μεχρι να το παραδεχτει και να με βριζει ταυτοχρονα το τελευταιο του μηνυμα σας το παραθετω..α ρε λαμογιο Ελληνα παλι νικησες..δεν αποκαλυπτω στοιχεια ''Aκου φιλαράκο τον πανέξυπνο ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗ για να μαθαίνεις και να ξυπνάς ποίος είναι το στόχος μου για το lg,το lg όπως ξέρεις το αγόρασα 129 ευρώ και θα το πουλήσω 330 ευρώ άρα 330-129=201 και μετά θα περιμένω να πέσει το κινητό αυτό στα 200 και θα το αγοράσω χωρίς να μου στοιχείσει μία αδελφέ αφού θα έχω πάρει πίσω τα 129 ευρώ της αρχικής μου αγοράς και αφού σου αποκάλυψα τον στόχο μου καταλαβαίνεις ότι καμία πρόταση δεν με ενδιαφέρει κάτω από 330 ευρώ και αν δεν το καταφέρω τι έγινε στα ΠΑΠΑΡΙΑ μου θα μου έχει στοιχείσει η ΚΙΝΗΤΑΡΑ 129 ευρώ,όπως βλέπεις είτε έτσι είτε αλλιώς είμαι κερδισμένος και σιγά μην πουλησω το κινητό 200 ευρώ?τότε γιατί το αγόρασα για αν βγάλω 70 ευρώ?φίλε δεν είμαι ακόμα τόσο πεινασμένος.Αυτά και το κλείνουμε το θέμα εδώ για το καταντήσαμε ΚΑΤΗΝΑΡΙΟ φίλε μου με όλη αυτή την ανταλλαγή μηνυμάτων ΟΚ?'' με βαση αυτα που λεει ειναι πανιβλακας οχι πανεξυπνος.πρωτον πηρε μια μονο συσκευη και δεν προκειτε να πουληθει 330 ευρω.οι πραγματικα εξυπνοι πηραν 5 συσκευες κρατησαν την μια για παρτυ τους πουλησαν τις αλλες 4 στα 240 ευρω και εφυγαν αμεσως βγαζωντας 300 ευρω και την δικια τους συσκευη δωρεαν.
akisbalanos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 δεν το εβγαλα ουτε για να δειξω την εξυπναδα του ουτε για την κουτοπονηρια του...απλα για να δεις ποσο μαλακας ειναι ο Ελληνας τελικα...δεν πειναω, δεν ειμαι απελπισμενος αλλα να παρω και τα τριπλα απ τους αλλους!! μας εχει μεινει η μαυραγορα απ τους Γερμανους στην κατοχη τοτε που στα παιρναν ολα ενα κομματι ψωμι και μετα τα μοσχοπουλουσαν....ασε ο αλλος χτες εβγαλε 14 κινητα και καλα επιδοτηση σφραγισμενα optimus g xaxaxaxxaxaxa και λεει πως ειναι και απο cosmote ταχα αλλα δεν εχει αποδειξη για να μην δουμε το ποσο!!!ελεος 1
saks80 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 δεν το εβγαλα ουτε για να δειξω την εξυπναδα του ουτε για την κουτοπονηρια του...απλα για να δεις ποσο μαλακας ειναι ο Ελληνας τελικα...δεν πειναω, δεν ειμαι απελπισμενος αλλα να παρω και τα τριπλα απ τους αλλους!! μας εχει μεινει η μαυραγορα απ τους Γερμανους στην κατοχη τοτε που στα παιρναν ολα ενα κομματι ψωμι και μετα τα μοσχοπουλουσαν....ασε ο αλλος χτες εβγαλε 14 κινητα και καλα επιδοτηση σφραγισμενα optimus g xaxaxaxxaxaxa και λεει πως ειναι και απο cosmote ταχα αλλα δεν εχει αποδειξη για να μην δουμε το ποσο!!!ελεος αυτος ειναι μαγκας και θα γινει μεγαλος εμπορος.πηρε 14 συσκευες για να βγαλει καλο κερδος απο το τιποτα.ο αλλος με την μια συσκευη που παει.αν κανεις την γυφτια πρεπει να την κανεις καλα οχι με μια μονο συσκευη
akisbalanos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 αυτος ειναι μαγκας και θα γινει μεγαλος εμπορος.πηρε 14 συσκευες για να βγαλει καλο κερδος απο το τιποτα.ο αλλος με την μια συσκευη που παει.αν κανεις την γυφτια πρεπει να την κανεις καλα οχι με μια μονο συσκευη ε μετα που να προλαβουμε να παρουμε εμεις αν ο αλλος πηρε 14 συσκευες...και ξερεις ποσα τηλεφωνα επεσαν οταν βγηκε η προσφορα απο μεσα για να τα παρουν συγκεκριμενα ατομα...μεχρι και αυτοι που δουλευουν στην vodafone θα εξαφανισαν τα μισα
saks80 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 ε μετα που να προλαβουμε να παρουμε εμεις αν ο αλλος πηρε 14 συσκευες...και ξερεις ποσα τηλεφωνα επεσαν οταν βγηκε η προσφορα απο μεσα για να τα παρουν συγκεκριμενα ατομα...μεχρι και αυτοι που δουλευουν στην vodafone θα εξαφανισαν τα μισα λογικο αυτο.και γω αν δουλευα θα καβατζωνα κανα 2 για μενα και 2-3 για γνωστους.
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 μαυραγορα απ τους Γερμανους στην κατοχη τοτε που στα παιρναν ολα ενα κομματι ψωμι και μετα τα μοσχοπουλουσαν....ασε ο αλλος χτες εβγαλε 14 κινητα και καλα επιδοτηση σφραγισμενα optimus g xaxaxaxxaxaxa και λεει πως ειναι και απο cosmote ταχα αλλα δεν εχει αποδειξη για να μην δουμε το ποσο!!!ελεος Wait, μολις συνεκρινες τη μαυρη αγορα οπου καποιοι αγοραζαν οικοπεδα για ΨΩΜΙ (κυριολεκτικα ε, σε φαση που αυτος που το επαιρνε μπορουσε να παρατεινει την επιβιωση του και αυτος που το πουλουσε πατουσε στην αναγκη του για επιβιωση σε βιολογικο επιπεδο) με την αγοραπωλησια ενος ειδους πολυτελειας οπως ειναι ενα κινητο τηλεφωνο? Επισης, η προσφορα ηταν open για ολους νομιζω, εκεινος προλαβε και πηρε 14, εγω δεν πηρα κανενα, δεν καταλαβαινω πιο ειναι το προβλημα περαν του οτι αν ηθελε η Voda θα μπορουσε να βαλει μεγιστο αριθμο κομματιων. Διεθετε Χ ευρω και αγορασε οσα κομματια του επετρεπαν τα Χ ευρω του σε τιμη λιανικης τη δεδομενη στιγμη. Ειναι καθαρα εμποριο η φαση και ετσι λειτουργει. Ο εμπορος (στην προκειμενη περιπτωση το μελος εδω) κοιτα να αγορασει με το μικροτερο δυνατο κοστος και να πουλησει με το μεγαλυτερο δυνατο κερδος. Και βασικα οπως ειπε ο DrLo ο τροπος του ειναι οντως αγενης και υπεροπτικος, αλλα μονο αυτο μπορω να του καταλογισω. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Κρινετε το υφος του υποτιθεμενου πωλητη, αλλα κι εγω το υφος του "θυματος" δε το βλεπω και πολυ διαφορετικο. Εκανε thread για να τον κριτικαρει, παρεθεσε μερος των απαντησεων του πωλητη, τον στολισε και με μερικους χαρακτηρισμους***, δε θελω να φανταζομαι τι ακριβως εγινε στα pm, ουτε και να υποθεσω ποιος προκαλεσε το υπεροπτικο υφος του πωλητη επειδη αρνηθηκε να ανταλλαξει ενα καινουργιο κινητο (και σαν μοντελο και σαν κατασταση) με ενα μεταχειρισμενο κινητο 3ετιας. *** πχ απλα για να δεις ποσο μαλακας ειναι ο Ελληνας τελικα... 2
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Σχολιασμός αγγελιών απαγορεύεται. Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης για τις Αγγελίες στο insomnia.gr. Τέρμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις