Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε πιστεύω, αλήθεια.

Αυτό που έχεις παραλείψει να μας πεις όμως είναι το πόση κόκα έχεις σνιφάρει πριν τα 4ωρα που φτάνουν και 6ωρα με ρεκόρ το 8ωρο. Τα ξέρουμε κι εμείς τα κολπάκια, δεν είσαι ο μόνος.

Σιγά μη πίνω κ πρέζα να πούμε ,δεν είμαστε όλοι το ίδιο.Τα 4ωρα είναι legit όσο είμαι νηφάλιος κ δεν έχω ανάγκη ξύδια,ντρόγκια κ λοιπά κοινόθνητα κ μπασκλας καψίματα για να βγάλω την επίδοση.Λυσάξτε μάγκες αλλά ο Τόξος δε τρολάρει με αυτό.
  • Like 1
Δημοσ.

Σιγά μη πίνω κ πρέζα να πούμε ,δεν είμαστε όλοι το ίδιο.Τα 4ωρα είναι legit όσο είμαι νηφάλιος κ δεν έχω ανάγκη ξύδια,ντρόγκια κ λοιπά κοινόθνητα κ μπασκλας καψίματα για να βγάλω την επίδοση.Λυσάξτε μάγκες αλλά ο Τόξος δε τρολάρει με αυτό.

Καλά, σε πιστέψαμε. 4ωρα και 6ωρα χωρίς καθόλου σνίφα, νηφάλιος πλήρως. Και μετά ξύπνησες.

Αν μία στο εκατομμύριο είναι αλήθεια, σόρι που θα σε ενημερώσω και θα σου πω πρωί πρωί τα κακά νέα, ΔΕΝ είναι φυσιολογικό και κάποιο πρόβλημα υγείας υπάρχει, να πας σε ουρολόγο επειγόντως. Αν θες να τον χαίρεσαι για πολλά χρόνια ακόμα, αλλιώς τζάμπα τα face lifting του καμαριού σου του 20ποντου, θα τον παρακαλάς να βγει έξω για κατούρημα....

• Super Moderators
Δημοσ.

Και από το πόσο στοιχίζει μία περιτομή, φτάσαμε στο πόσο αντέχει ο Τοξοβόλος σε στύση...

Καλά.

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...