Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 ειπα εγω οτι δεν εχει ? ειπα οτι εχει ελαχιστα!(το κοτοπουλο και το ψαρι ειδικα) προφανως εγω,εσυ και οποιος αλλος θες δεν εχουμε τις ιδιες αναγκες γιατι ειμαστε διαφορετικοι οργανισμοι και εχουμε διαφορετικη καθημερινοτητα! αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να τρως παραπανω θερμιδες απο οσες χρειαζεται ο οργανισμος σου οτι θερμιδες και αν ειναι αυτες!! αν δεν αποφευγεις να πεις κατι πες μου τοτε ποια ειναι αυτα τα συστατικα που εχει το κρεας οχι μια χορτοφαγικη διατροφη! το μπροκολο εχει καποια πραγματα καλα που δεν εχει το κοτοπουλο οπως και το αναποδο!! οσο για τις πατατες οχι δεν το ειπα για πλακα! το μεγαλυτερο μερος των ανθρωπων επιλεγουν τα φαγητα με βαση την ευχαριστηση και οχι την επιβιωση! ενα μεσο ανθρωπο αν ρωτησεις η πιο πιθανη απαντηση αναμεσα σε πατατες και μπροκολο ειναι οι πατατες!
johnbond Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δεν έχω το χρονο να γράψω τη διατροφή μου ουτε θα εξυπηρετήσει σε τίποτα τη συζήτηση. Το θέμα είναι απο τη διατροφή να παίρνεις τις κατάλληλες ποσότητες μακροθρεπτικων (πρωτεΐνες,υδατάνθρακες,λίπη) και μικροθρεπτικων (βιταμίνες,μέταλλα,ιχνοστοιχεία). Για το κάθε στοιχειο υπάρχει συγκεκριμένη ποσότητα για κάθε ανθρωπο. Αν το πετύχεις αυτό και ταυτόχρονα μειώσεις την τοξινωση στο ελάχιστο εχεις την τέλεια διατροφή ασχέτως αν είναι φυτική η ζωική. That simple. 2
walkerr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 ειπα εγω οτι δεν εχει ? ειπα οτι εχει ελαχιστα!(το κοτοπουλο και το ψαρι ειδικα) προφανως εγω,εσυ και οποιος αλλος θες δεν εχουμε τις ιδιες αναγκες γιατι ειμαστε διαφορετικοι οργανισμοι και εχουμε διαφορετικη καθημερινοτητα! αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να τρως παραπανω θερμιδες απο οσες χρειαζεται ο οργανισμος σου οτι θερμιδες και αν ειναι αυτες!! αν δεν αποφευγεις να πεις κατι πες μου τοτε ποια ειναι αυτα τα συστατικα που εχει το κρεας οχι μια χορτοφαγικη διατροφη! το μπροκολο εχει καποια πραγματα καλα που δεν εχει το κοτοπουλο οπως και το αναποδο!! οσο για τις πατατες οχι δεν το ειπα για πλακα! το μεγαλυτερο μερος των ανθρωπων επιλεγουν τα φαγητα με βαση την ευχαριστηση και οχι την επιβιωση! ενα μεσο ανθρωπο αν ρωτησεις η πιο πιθανη απαντηση αναμεσα σε πατατες και μπροκολο ειναι οι πατατες! Το ψαρι εχει "καλα" λιπαρα(ω3 κλπ) Οταν ακουω ατομα να ασχολουνται με τις... θερμιδες τους ενω δε ξερουν και πολλα απο υγιεινη διατροφη, οπως καταλάβαινεις μειδιω. Τα συστατικα του κρεατος δε χρειαζεσαι εμενα γα να τα μαθεις, υπαρχει το ιντερνετ. Μεταξυ ενος μπροκολου και μπουτιου κοτοπουλου, το μπροκολο κερδιζει! Κι επειδη ο πολυς κοσμος θα προτιμησει τηγανητες πατατες λογω γευσης αυτο σημαινει οτι ειναι σωστο για την υγεια του?? Η επιβιωση ειναι αλλο πραγμα, αν τιθεται θεμα επιβιωσης θα φας και τηγανητες πατατες και χαμπουργκερ.
vk13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ρε μάγκες πρέπει λίγο να σταματήσουμε με την παραμικρή ευκαιρία να προτείνουμε στον άλλο να αρχίζει τα βάρη. Πραγματικά με το παραμικρό θέμα διατροφής/υγείας αυτό γίνεται...Τεσπα. Επί του θέματος τώρα καταρχάς διάβασε εδώ ίδιο πρόβλημα με εσένα http://www.insomnia.gr/topic/501727-%CE%B1%CF%8D%CE%BE%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%82/ Βάρος με light φαγητό δλδ ψάρια, σαλάτες, τόνους cottage δεν παίζει να δεις, οπότε πας στα βαριά: Δλδ κρέας μοσχαρίσιο ή κοτόπουλο (καλές μερίδες ποσοτικά) πάντα μαζί με μακαρόνια ή πατάτες ή ρύζι, 1 φέτα ψωμί έστω μαζί με κυρίως γεύματα. ... A επίσης και τυρί φέτα βάλε στο τραπέζι. Για πρωινό χτύπα βρώμη με γάλα και καμιά κουταλιά μέλι, αν σε παίρνει χτυπάς και τπτ άλλο μετά. Για δεκατιανό χτύπα καμιά τυρόπιτα ή κάνα κρουσάν να σε κρατάει... Για ενδιάμεσα γέυματα βάλε κάνα γιαούρτι με ξηρούς καρπούς (καρύδια αμύγδαλα φουντούκια) και μέλι ή γάλα με λίγο ψωμί ή ταχίνι ή κάνα κρουασάν ή μπισκότα ή γλυκό με μέτρο βέβαια τα 2 τελευταία αλλά αν σε παίρνει (δεν ξέρω ακριβώς βάρος/ύψος και τι ανάγκες έχεις) μην κάνεις υποχωρήσεις ειδικά αν είσαι πολύ αδύνατος, τρώγε και απέξω αν χρειαστεί και μη σε νοιάζει.5-6 γέυματα ημερησίως ανά 3 ώρες είναι καλά νομίζω. Συμβουλέψου και κάνα διατροφολόγο. Στα ρούχα ειδικά θα δεις διαφορά αν βάλεις κιλά. Σχεδόν όλα τα αντρικά ρούχα σήμερα είναι l και xl μεγέθη, στα γυναικεία είναι τα ακριβώς αντίθετα s και xs. small σε αντρικό θα μοιάζεις με 15χρονο με φάτσα 30αρη εκτός και αν είσαι baby face που μπορεί να σου πάνε...
walkerr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Το θέμα είναι απο τη διατροφή να παίρνεις τις κατάλληλες ποσότητες μακροθρεπτικων (πρωτεΐνες,υδατάνθρακες,λίπη) και μικροθρεπτικων (βιταμίνες,μέταλλα,ιχνοστοιχεία). Για το κάθε στοιχειο υπάρχει συγκεκριμένη ποσότητα για κάθε ανθρωπο. Αν το πετύχεις αυτό και ταυτόχρονα μειώσεις την τοξινωση στο ελάχιστο εχεις την τέλεια διατροφή ασχέτως αν είναι φυτική η ζωική. That simple. Σε γενικες γραμμες ναι, να παιρνεις ομως ωφελιμες ουσιες, οχι βλαβερες. Να ξερεις να τις ξεχωριζεις. Ρε μάγκες πρέπει λίγο να σταματήσουμε με την παραμικρή ευκαιρία να προτείνουμε στον άλλο να αρχίζει τα βάρη. Πραγματικά με το παραμικρό θέμα διατροφής/υγείας αυτό γίνεται...Τεσπα. Εγω σε παρομοιο θεμα δεν προτεινα βαρη αλλα αεροβια, με αποτελεσμα να μου τη πεσουν οι μποντιμπιλντερς
vk13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 @ walker Βασικά και η αερόβια μπορεί να είναι καταστροφική για κάποιον πολύ αδύνατο, στο θέμα αύξηση βάρους. Εξαρτάται από το βάρος του, τους στόχους του και την ένταση που θα την κάνει...
walkerr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Καταστροφικα θα ειναι τα βαρη που θα βαλεις να σηκωνει ο σκελετος, λες και το θεμα του ειναι τα ποντικια.
PhonEee Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 παιδια λογω νυστειας τωρα θελω να μου πειτε νυστησιμες τροφες παρακαλω εκτος απο αυτες που εχω σκευτει φρουτα μαρμελαδες φυστικοβουτηρο ταχινι ξηροι καρποι κατι αλλο σνακ που να εχει και θερμιδες και παρακαλω εξηγειστε μου κατι αμα παρω και κανω μονοζυγο η αρχισω γυμναστηριο αυτο θα ειναι κακο εννοω για ενα ατομο που θελει να βαλει κιλλα η δεν υπαρχει κανα θεμα?
vk13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Α καλά νηστήσιμα και κιλά δεν πάνε μαζί. Εκτός και αν τρως μισό κιλό χόρτα και μια ψαροκασέλα γαρίδες ημερησίως. να σου πει κάποιος άλλος βέβαια...
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Καταστροφικα θα ειναι τα βαρη που θα βαλεις να σηκωνει ο σκελετος, λες και το θεμα του ειναι τα ποντικια. Ναι γιατί τα κόκκαλα σπάνε έτσι , με 5κιλα και 4 κιλα , και εξάδες νερού. Άπειρα τα θύματα έξω από σούπερμαρκετ, γιαγιές με σακούλες πάνω των 5 κιλών, ξεκολλάνε χέρια και έτσι. Φυστικοβούτυρο με ψωμί και μαρμελάδα πάνε μια χαρά για νηστεία. Και κιλά. Πολλά κιλά.
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Walker με επιχειρήματα δεν μιλάς γιατί σε ερώτηση που σου έκανα 4φορες μέχρι τώρα δεν απάντησες απλά λες διάφορα του τύπου τα ξέρεις, υπάρχουν στο ίντερνετ κτλ.. Η αερόβια άσκηση είναι για να καις λίπος.. (αν ξέρεις πως δουλεύει ο οργανισμός για την καύση) Προτείνουμε βάρη σε όποιον θέλει να πάρει ή να χάσει κιλά γιατί βοηθάνε στην αλλαγή του μεταβολισμου.. Και όταν λέμε βάρη δεν εννοούμε κάποιος που δεν έχει πάει ξανά γυμναστήριο να πάει να σηκώσει 100 squat αλλά τόσα στήθος και δεν ξέρω τι άλλο.. Αλλά να ξεκινήσει σιγά σιγά.. Με σκέτη μπάρα στην αρχή με 4κιλα για χέρια κτλ.. Ούτε εμείς που τώρα κάνουμε ότι κάνουμε ξεκινήσαμε και τα σηκωναμε όλα.. Από τα 4κιλα ξεκινήσαμε και μεις.. Για ακόμη μια φορά θα σου ζητήσω να μου απαντήσεις στην προηγούμενη ερώτησή που σου έκανα.. Όσο για το μπρόκολο και το κοτόπουλο αν θες πχ πρωτεινη δεν κερδίζει το μπρόκολο αλλά το κοτόπουλο ;-)
PhonEee Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 παιδια ηρεμα... μην τσακωνεστε για το τιποτα keep calm για να νιωθετε ηρεμει νηστεψτε θα δειτε και αλλα ωφελεοιμα πραγματα για τον ευατο σας !!! που παιζει να βρω το ποιο φθηνο φοιστικοβουτηρο αλλα και καλη ποιοτητα? ευχαριστω για απαντησεις μεχρι τωρα
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 φτηνο και καλη ποιοτητα μονο αν το φτιαξεις μονος σου!! (αν εχεις μπλντερ/μιξερ μπορεις να το κανεις) εγω παιρνω απο ενα βιολογικο εδω γυρω στα 4-5 τα 300γρ νομιζω! αλλα ειναι πολυ καλο! + οτι δεν τρωω και παρα πολυ οποτε κραταει
walkerr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Walker με επιχειρήματα δεν μιλάς γιατί σε ερώτηση που σου έκανα 4φορες μέχρι τώρα δεν απάντησες απλά λες διάφορα του τύπου τα ξέρεις, υπάρχουν στο ίντερνετ κτλ.. Η αερόβια άσκηση είναι για να καις λίπος.. (αν ξέρεις πως δουλεύει ο οργανισμός για την καύση) Προτείνουμε βάρη σε όποιον θέλει να πάρει ή να χάσει κιλά γιατί βοηθάνε στην αλλαγή του μεταβολισμου.. Και όταν λέμε βάρη δεν εννοούμε κάποιος που δεν έχει πάει ξανά γυμναστήριο να πάει να σηκώσει 100 squat αλλά τόσα στήθος και δεν ξέρω τι άλλο.. Αλλά να ξεκινήσει σιγά σιγά.. Με σκέτη μπάρα στην αρχή με 4κιλα για χέρια κτλ.. Ούτε εμείς που τώρα κάνουμε ότι κάνουμε ξεκινήσαμε και τα σηκωναμε όλα.. Από τα 4κιλα ξεκινήσαμε και μεις.. Για ακόμη μια φορά θα σου ζητήσω να μου απαντήσεις στην προηγούμενη ερώτησή που σου έκανα.. Όσο για το μπρόκολο και το κοτόπουλο αν θες πχ πρωτεινη δεν κερδίζει το μπρόκολο αλλά το κοτόπουλο ;-) Για ερωτησεις οπως 'γιατι ειναι βλαβερα τα κορεσμενα λιπαρα' ή τι 'συστατικα εχει το κρεας' μπορεις να μαθεις απ το ιντερνετ, δε συνηθιζω να κανω copy paste και μαλιστα σε τοσο γνωστα ζητηματα. Προφανως ολοι εσεις του μποντι μπιλντιγκ προτεινετε στο καθενα να κανει μποντι μπιλντιγκ δια πασα νοσο... Τα πραγματα βεβαια δεν ειναι τοσο απλα. Απο ενεσεις πως πας? Στη συγκριση μπροκολου-κοτοπουλου κερδιζει γενικα το μπροκολο, εχει τοσες ιδιοτητες που το κανουν να ξεχωριζει αναμεσα στα λαχανικα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 δεν πειραζει που δεν συνηθιζεις κανε μια εξαιρεση γιατι εγω αδυνατο να βρω κατι που να εχει το κρεας και οχι μια χορτοφαγικη διατροφη!! εσυ υποστηριζεις το αντιθετο χωρις επιχειρηματα πολυ καλα παω απο ενεσεις οσο ειναι μακρια μου!! ουτε καν σκονη πρωτεινης δεν παιρνω και αν μπεις και διαβασεις ποστ μου στο αλλο τοπικ(official fitness thread) θα δεις οτι ειμαι κατα ολων!!(το μονο που δικαιολογο ειναι πρωτεινη σαν συμπληρωμα διατροφης και τιποτα παραπανω)!!! και σου ξαναλεω οτι αν θες πρωτεινη το μπροκολο δεν κερδιζει το κοτοπουλο!!! σε καποια το μπροκολο ειανι καλυτερο σε αλλα το κοτοπουλο ειναι καλυτερο!! μαθε οταν μιλας να μιλας με επιχειρηματα που στεκουν!το οτι υπαρχουν στο ιντερνετ δεν ειναι επιχειρημα!!εγω θα περιμενω να δω ποτε και αν θα αποφασισεις να υποστηριξεις τα οσα λες! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα