Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το '13 νομίζω ;;;

Απομονωμένη φυλή στο Περού μέσα στο δάσος του Αμαζονίου , δεν έχει έρθει σε επαφή ποτέ με τον σύγχρονο πολιτισμό.

Οι συγκεκριμένοι, είδαν το ελικόπτερο που είχε αγρο-τουρίστες και του επιτίθενται με τόξα .

braz-unc-gm-10_screen.jpg

έντιτ και άσχετο , 

επειδή φημίζομαι για τους συνειρμούς μου και επειδη είμαι star wars fan , μόλις θυμήθηκα οτι με θυμίζουν τον Darth Maul

20150416221348!Darth_Maul.png

Επεξ/σία από Adon1s
  • Like 8
Δημοσ.

Δλδ πανε για ενα 3ωρο-4ωρο, πηδιουνται σε σεντονια που θα αλλαζουν μια φορα τη βδομαδα και δεν εχει ουτε μπανιο μετα;ιιιιου

Δημοσ.

'Aσχημη, χοντρή ή πολύ σπαστική, δεν εξηγείται αλλιώς...

Μια χαρά εξηγείται

• Like 1
Δημοσ.

bnizshgaljn4ubasbomu.png

Έχουνε φύγει πληκτρολόγια, καφέδες, η κοιλιά έχει πονέσει από το γέλιο.

Ειδικά αν τα μεταφράσεις στα Ελληνικά:

- Είναι ένα γαμημένο αλτερνέιτορ (γεννήτρια ρεύματος οχήματος) . Είναι αστείο. Φαντάσου να ζητάς τούρμπο και να σου δίνουν αλτερνέιτορ. Ζήτα τα λεφτά σου πίσω , πούστρα. ( η πόυστρα μάλλον είναι όπως το "μαλάκα" για το 4chan)

Εκτός από κάγκουρας,άσχετος κ μαλάκας. Το σχέδιο είναι ωραίο πάντος άλλα όχι για τατουάζ.

Δλδ πανε για ενα 3ωρο-4ωρο, πηδιουνται σε σεντονια που θα αλλαζουν μια φορα τη βδομαδα και δεν εχει ουτε μπανιο μετα;ιιιιου

Ένα μπρελόκ με led blacklight δυνατό μαζί, και αν πας εκεί δε πρόκειται να ξαναπατήσεις... Καλύτερα απλό ξενοδοχειάκι καθαρό, αν τη γουστάρεις τη γκόμενα δε χρειάζεσαι ούτε τους καθρέφτες, όυτε τα γαμημένα fake μετάξια που γλιστράνε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...