Προς το περιεχόμενο

Moto G από τη Motorola στα $179 και σύντομα με Ευρωπαϊκή παρουσία


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η αναμενόμενη ανακοίνωση του Moto G, έγινε σήμερα από τη Motorola με μια παρουσίαση η οποία μεταδόθηκε ζωντανά μέσω livestreaming.Το Moto G αποτελεί τη φθηνή έκδοση του Moto X το οποίο είδαμε τον Αύγουστο φέρνοντας ενδιαφέροντα νέα χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα του Android σε μια αρκετά ελκυστική τιμή.

 

Με οθόνη 4.5 ιντσών η οποία προστατεύεται από Gorilla Glass 3 και με ανάλυση 720p (329ppi), το Moto G διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 400 με τετραπύρηνο επεξεργαστή Cortex A7 στο 1.2 GHz και 1GB RAM. Η Motorola υποστηρίζει ότι η συσκευή δεν έχει πρόβλημα στο να συμπληρώσει μία μέρα αυτονομίας με τη μπαταρία των 1950 mAh με 30% περισσότερο χρόνο ομιλίας από το iPhone 5s.

 

Βλέπουμε ακόμα την παρουσία δύο καμερών, η μία στα 5mp με LED flash, ικανή για εγγραφή 720p video, και μια δεύτερη στο 1.3mp για βιντεοκλήσεις.

 

Περιέργως, αν και το τμήμα συσκευών της Motorola ανήκει στη Google, το Moto G δεν ενσωματώνει την τελευταία έκδοση του Android, την 4.4 KitKat αλλά την έκδοση 4.3 Jelly Bean, με την αναβάθμιση σε KitKat να είναι προγραμματισμένη για τον Ιανουάριο του 2014.

 

H Motorola υποστηρίζει επιπλέον ότι σε καθημερινές εργασίες, το Moto Q είναι πιο γρήγορο από το Galaxy S4, ενώ το πίσω κάλυμμα είναι αφαιρούμενο, με το χρήση να μπορεί να επιλέξει μεταξύ διαφόρων χρωμάτων.

 

Αντίθετα με το Moto X και την περιορισμένη διαθεσιμότητα του εκτός Ηνωμένων Πολιτειών, το Moto G θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2014 σε 30 χώρες μεταξύ των οποίων και αρκετές Ευρωπαϊκές, με τιμή αγοράς $179 για το μοντέλο των 8GB και $199 για το μοντέλο των 16 GB χωρίς την ανάγκη σύναψης συμβολαίου.

 

Link.png Site: Motorola Blog

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο Αμερικάνος & ο Ευρωπαιος με μισθο 1500> το αγοραζει  179 και ο Ελληνας με 500 ΘΑ το αγοραζει με <300. Οντως ξεφτιλα καταντησαμε οπως προανεφερε ο συμφορουμιτης. Οπότε, παραγγέλνουμε τούμπανα κινεζικα τηλεφωνα απο Hong Kong και μην τον ειδατε τον Παναή!

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...