Προς το περιεχόμενο

Το Sony SmartWatch 2 έφτασε στην Ελλάδα


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η δεύτερη απόπειρα της Sony στα έξυπνα ρολόγια, το SmartWatch 2, φτάνει από σήμερα και στα ελληνικά καταστήματα.Στην ουσία το SmartWatch 2 λειτουργεί ως μια δεύτερη οθόνη για μια μεγάλη ποικιλία android smartphones χωρίς να περιορίζεται σε συγκεκριμένα μοντέλα όπως το Galaxy Gear αν και με τις δυνατότητες των δύο μοντέλων να διαφέρουν σημαντικά. Ο χρήστης ακόμα μπορεί να χειριστεί τις τηλεφωνικές του κλήσεις, με ένα απλό άγγιγμα στον καρπό του ενώ μπορεί να κάνει λήψη φωτογραφίας με την εφαρμογή smart camera.

 

Με όμορφο σχεδιασμό, και εύκολο τρόπο σύνδεσης με το smartphone μέσω NFC, το SmartWatch 2 διαθέτει όπως αναφέρει η Sony περισσότερες εφαρμογές από οποιοδήποτε άλλο smartwatch, ενώ μπορείτε να ελέγχετε όλες τις ειδοποιήσεις που λαμβάνετε όπως μηνύματα, κλήσεις, email, ειδοποιήσεις Facebook/Twitter και ημερολόγιο. Επιπλέον είναι δυνατή η χρήση του και ως τηλεχειριστήριο για τα Walkman της εταιρείας ή κάποιο άλλο digital media player.

 

Τα βασικά χαρακτηριστικά του SmartWatch 2 σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Sony είναι τα εξής

 

• Φωτεινότητα οθόνης (ορατή υπό το φώς του ήλιου)

• Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας από κάθε άλλο smartwatch* (η ένδειξη επιπέδου μπαταρίας εμφανίζει ειδοποιήσεις για χαμηλή μπαταρία)

• Ανθεκτικό στο νερό (IP57)

• Ευκολία ρύθμισης και σύνδεσης (συνδεσιμότητα με NFC pairing)

• Αυτόνομη λειτουργία ψηφιακού ρολογιού

• Φόρτιση μέσω συμβατικού καλωδίου micro USB

• Εύληπτο περιβάλλον χρήσης, εμπνευσμένο από το Android UI

• Μεγαλύτερη οθόνη με υψηλότερη ανάλυση (1.6 ίντσες, 220 x 176 pixels)

• Υψηλή ποιότητα υλικών (πλαίσιο από αλουμίνιο και μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι)

• Εκτεταμένη συμβατότητα (συμβατό με τις περισσότερες συσκευές Android)

• Εναλλασσόμενα μπρασελέ – προσαρμόζεται με οποιοδήποτε λουράκι 24 χιλιοστών

• Υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα

 

Το SmartWatch 2 είναι ήδη διαθέσιμο και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο σχέδια: με λουράκι καουτσούκ ή με μεταλλικό bracelet. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης ξεκινά από 175 ευρώ.

 

Link.png Site: Sony SmartWatch 2

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε δε γινεται να φορτιζουμε μεχρι και τα ρολογια... Εχω ξεμεινει απο μπριζες... Εμ το λαπτοπ, εμ το κινητο, εμ τα ακουστικα... Δε μπορεις πιστευω να σκεφτεσαι οτι ξεμενει απο μπαταρια και το ρολοι σου...

Οποτε για εμενα αποτελει αλλο ενα ανουσιο και καθολου πρακτικο γκατζετακι...

Εαν διαβασα σωστα ουτε η αυτονομια του δεν α ναφερεται...

Τα λεμε παλι το 2024 με μπαταριες που θα κρατανε μηνα και θα χωρανε σε τετοια ρολογια... Ως τοτε CASIO...

  • Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ρολοι το αγορασα πριν απο 5 ημερες, sta 174E, ημουν αναμεσα σε αυτο και το SAMSUNG, βεβαια μολις μου ειπαν οτι δεν συνδεεται με ολα τα android phones αλλα και την τιμη του SAMSUNG "κατεληξα" οτι καλο ειναι και το SONY ελα ομως που εδω παιρνει σαρκα και οστα το "οτι πληρωσεις παιρνεις".....

Loipon.......απο μπαταρια, με μετρια χρηση (που σημαινει χειριστηριο για τον Music player και οθονη για να βλεπω ποιος με καλει) κρατησε μαξιμουμ 2 ημερες, πριν τη δευτερη φορτιση.

Απο εκει και περα, δε νομιζω οτι θα σας ικανοποιησει σαν ρολογοκινητο tongue.gif ή καμεροκινητο οπως το λεει η κορη μου smile.gif (λογω του app για την καμερα), εαν μαλιστα εχετε μεγαλα δαχτυλα τοτε οχι μονο νουμερο δεν θα μπορειτε να καλεσετε αλλα ουτε καν πραξεις σαν αριθμομηχανη δεν θα μπορεσετε να πραγματοποιησετε,

Επισης αλλο ενα αρνητικο οτι εαν θελετε να το χρησιμοποιησετε σαν "δευτερη" οθονη για την εφαρμογη runtastic (κατι σαν τα ΝΙΚΕ και adidas apps για τζοκινγκ, ποδηλατο κλπ) τοτε ΑΤΥΧΗΣΑΤΕ, η οθονη μετα την παροδο ουτε πεντε δευτερολεπτων "σβηνει" επιστρεφει στο ρολοι και πρεπει να "μπειτε" στην διαδικασια Power-->home-->app για να ξανα"ανοιξει"....ενω εαν ολα αυτα προσπαθησετε να τα κανετε εν κινησει σε ενα ποδηλατο το ποιο πιθανο ειναι να πεσετε.....τουλαχιστον εαν ζουσαμε Αμερικη θα μπορουσαμε να διεκδικησουμε και τρεεεεελλλλεεες αποζημιωσεις smile.gif ομως στο μπανανισταν που ζουμε τζιφος... lipssealed.gif
 

Αλλο "κακο", χανει αρκετα ευκολα την "συνδεση" με το κινητο και μιλαμε για αποσταση μερικων εκατοστων....(ποση δηλ μπορει να ειναι η "αποσταση" απο τον καρπο του χεριου μεχρι την τσαντα ωμου.....)

Tο δοκιμασα με δυο κινητα ενα nexus s και ενα s3, Και με τα δυο ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, τη μια δεν εδειχνε ποιος καλει, την αλλη εδειχνε ποιος καλει αλλα στις αναπαντητες η λιστα παρεμενε μηδεν, το NEXUS S μαλιστα το "γονατισε" απο μπαταρια, ενω "ετρωγε" και τρεεεεεεεεεεεελλλλλααααα κολλλλημμμμματττα εν αντιθεση με το S3, εαν μαλιστα χρησιμοποιουσα και την εφαρμογη custom watch η οποια παρεπιμντοντως προσθετει πολυ ομορφα watchfaces τοτε και κινητα και ρολοι αποτελειωνοντουσαν, τα μεν κολλλλλλουσαν το δε λειτουργουσε απλα σαν ρολοι και τιποτε παραπανω.

Γενικοτερα το smartwatch 2 το θεωρω μια απογοητευση και ειλικρινα ειχα παααααααρα πολυ καιρο να στεναχωρηθω και να "κλαψω" λεφτα για gadget.

 

Κατι ακομα...στην Ελλαδα λιγο δυσκολα να βρειτε το ρολοι με τον μεταλλικο μπρασελε, τα μονα που κυκλοφορουν ειναι τα σιλικονατα σε διαφορα χρωματα, ενω αυτο με το δερματινο ή μεταλλικο μπρασελε μονο με παραγγελια απο την ιδια τη SONY οπως μου ειπαν.

H συμβουλη μου ειναι μια.........ΜΑΚΡΙΑ!!!!! Ή προτιμηστε το αντιστοιχο της SAMSUNG (αν και αυτο "τρωει" τα κολλημμματτακια του) το οποιο εχει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ και λιγο που το "επαιξα" δειχνει σαφως ποιο ανωτερο απο το SONY!!  το μονο προβλημα ειναι οτι προς στιγμην συγχρονιζει μονο με το ΝΟΤΕ3 και η μικρη διαρκεια της μπαταριας του.....(σχεδον 20 κατι ωρες και αυτο με παααρα πολυ "νορμαλ" χρηση.)

  • Like 18
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επιστροφή στα μικρά σιγά σιγά;;; αυτο με τις μπαταρίες καταντάει γελοίο. Ασε που κάθε χρόνο ακούμε για μπαταρίες που θα κρατάνε μήνες ή και χρόνο και κάθε φορά τα ίδια. Σαν τις φήμες με το ιφον που λένε ότι το επόμενο θα έιναι γυάλινο και δε συμμαζεύεται ένα πράγμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το οτι υπαρχουμε ακομα "θυματα" της μανιας για νεα τεχνολογια, υπαρχουμε :)  πχ απο το καταστημα που το πηρα ειχαν φερει 8 και οταν αγορασα και εγω εμεινε 1, απο την ιδια αλυσιδα σε αλλη περιοχη ειχαν φερει 6 και την επομενη ημερα (Σαββατο) ειχε μεινει ενα το οποιο δεν μπορουσαν να μου δωσουν γιατι ηταν κρατημενο, βεβαια αυτα τα νουμερα μπορει να μην "λενε" τιποτα μπορει ομως να "λενε" και πολλα για το "μεγεθος" της ελληνικης αγορας.....

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προσωπική μου άποψη, να καταργηθούν γενικά τα ρολόγια χειρός, στο έτος 2013 είναι άχρηστα παντελώς, μάλιστα θα συμφωνούσα να καταργηθούνε διά νόμου παγκοσμίως για να σταματήσουν να τα φοράνε οι καθυστερημένοι άνθρωποι, έχουμε 1000000 ψηφιακές συσκευές πάνω μας και στην εργασία μας, τα ρολόγια χειρός γενικά είναι σαν να θες να πεις οτι το πέτρινο σφυρί κάνει καλύτερη δουλειά απο κάποιο σύγχρονο τρυπάνι με φορητή μπαταρία και ατσαλένια βίδα, έλεος

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να καταργηθούνε "δια νόμου παγκοσμίως" τα ρολόγια χειρός?  :huh: 
Ορισμένα ρολόγια έχουν μεγαλύτερη αξία κι απ'τα πιο ακριβά κινητά που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά!
Ένα ρολόι δε το φοράς μόνο για να σου δείχνει την ώρα, αλλά και για λόγους αισθητικής.
Γιατί να θεωρείσαι καθυστερημένος?

Δε μπορώ άλλο μ'αυτά που διαβάζω...

  • Like 16
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...