Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μα η στρατονομια ειναι για τους στρατευμενους, ο φιλος μας ειναι πολιτης.

Και αν κάνει μαλακία (πχ πάνω στα νευρα του) στο στρατόπεδο ποιος θα τον μαζέψει ?

Θα πάνε να τον μπουζουριάσουν και θα τους πει ... "είμαι πολίτης" ?

Δημοσ.

εδω σταματησα να διαβαζω !

ετσι εγινε η δουλεια .. αν δεν ειναι στο κολπο καποιος απο αυτους ουτε ταχυδακτυλουργος δε μπορει να αλλαξει το τηλ !

οτι και να κανεις δε βγαζεις ακρη ,γιατι ολοι θα ισχυριστουν πως αυτο που παρελαβες πισω ειχες βαλει μεσα ! 

ειτε ειναι στο κολπο , ειτε δεν ειναι για να μη χασουν την δουλεια τους !

τσαμπα χρονο χανεις οσο ασχολησε..

Για να ζητάει επίμονα γενική και όχι acs... κάτι παίζει. 

θα το ρισκαρω αν και δυσκολο.....δν εχει τα @@ να το κανει....δν θα αφησω 500 ευρω να τα χαρησω με πεταγμενη πετσετα...

Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλεις να επιτύχεις μπαίνοντας στο στρατόπεδο. Θα τον βρεις και θα το κλέψεις πίσω μέσα στη Θήβα με 300 μάρτυρες μπροστά του; Τα πάντα είναι εναντίον σου. Δεν έχεις καμία απόδειξη και μπορεί τελικά να βγεις μπλεγμένος και από πάνω. 

Βάλε τον γνωστό σου να τον τρελάνει στο καψόνι και να τον στείλει μετάθεση σε φυλάκιο  :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Προσφατα γνωστος μου απο κρητη αντιμετωπισε προβλημα με το galaxy S4 (sudden death για οποιον γνωριζει).Με τα πολλα του λεει η αντιπροσωπια/μαγαζι δεν θυμαμαι ποιος, στειλτο με κουριερ και συγκεκριμενα με γνωστη εταιρεια μεταφορων.Το στελνει,του το φτιαχνουν και του το ξαναστελνουν πισω.

Στην πορεια ξεκιναει ο γολγοθας:

καμια ειδοποιηση απο την εταιρεια ,και το κινητο πουθενα μεσω tracking number

δεμα δεν παρελαβε ποτε,

και τελικα το κινητο φαινεται να εχει ξαφνικα εξαφανιστει.

Επικοινωνησε με την αντιπροσωπια και του εστειλαν βεβαιωσεις οτι το κινητο εφυγε απο αυτους μεσω της μεταφορικης. Η μεταφορικη απο την μερια της δεν αναγνωριζει καμια ευθυνη και τον αποζημιωνει μονο με 200 ευρω,για το δεμα που εκεινη εχασε διοτι σε περιπτωση απωλειας αποζημιωνει μονο μεχρι 200 ευρω,εκτος και αν εχεις πληρωσει ενα κομιστρο αξιας 5 ευρω πριν το στειλεις ωστε σε περιπτωση απωλειας να αποζημιωθεις με την πληρη αξια του απολεσθεντος.1 μηνα παλευει να βγαλει ακρη.....

Πες του φίλου σου να τα βάλει με την εταιρία αν χανόταν κατά την διαδικασία αποστολής ΑΠΟ τον φίλο σου ΣΤΗΝ εταιρία τότε ναι έτσι είναι ..

αλλα εδώ χάθηκε κατά την διάρκεια αποστολής από ΤΗΝ εταιρία ΣΤΟΝ φίλο σου οποτε είχε ευθύνη να στο ασφαλίσει.

Οποτε αφού χάθηκε πρέπει να τον αποζημιώσουν(η αντιπροσωπεία της samsung όχι η ταχυδρομική)..

Αλλιώς τι? εδώ είναι τα κακά νέα αλλιώς μήνυση... που δεν ξέρω αν συμφέρει... αλλα και ο άγιος φοβερα θέλει μπορεί κάτι να γίνει.

Δημοσ.

Φιλε μου αρχικα κανε μηνυση κατα παντός υπευθυνου .Δευτερον επικοινωνησε με καποιον υπευθυνο αξιωματικό στο στρατοπεδο η με την στρατονομια και θεσε το θεμα σου.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω οτι πρεπει να κινηθεις εναντιον της γενικής ταχυδρομικής. Τον αν δεν κανανε σωστο ελέγχο κατα τη δόκιμη και τους έκλεψε το κινητό είναι δική τους ευθύνη και πρεπει να σε αποζημιώσουν.

Μέσω του βάρους του πακέτου δεν μπορείς να αποδείξεις ότι άλλαξε το κινητό; υποθέτω ότι το ψεύτικο θα είναι πιο ελαφρύ.

Επίσης μην είσαι τόσο σίγουρος ότι το κινητό το πήρε το παιδί. Πολλές φορές οι ενδείξεις ξεγελούν. Μπορεί να το πήρε κάποιος μέσα στο κούριερ. Οπότε αν τελικά πας στο στρατόπεδο να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί σε κάθε περίπτωση είσαι ένας εισβολεας που απειλεί ένα φαντάρο, και μπορεί να μπλεξεις.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω οτι πρεπει να κινηθεις εναντιον της γενικής ταχυδρομικής. Τον αν δεν κανανε σωστο ελέγχο κατα τη δόκιμη και τους έκλεψε το κινητό είναι δική τους ευθύνη και πρεπει να σε αποζημιώσουν.

Μέσω του βάρους του πακέτου δεν μπορείς να αποδείξεις ότι άλλαξε το κινητό; υποθέτω ότι το ψεύτικο θα είναι πιο ελαφρύ.

Επίσης μην είσαι τόσο σίγουρος ότι το κινητό το πήρε το παιδί. Πολλές φορές οι ενδείξεις ξεγελούν. Μπορεί να το πήρε κάποιος μέσα στο κούριερ. Οπότε αν τελικά πας στο στρατόπεδο να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί σε κάθε περίπτωση είσαι ένας εισβολεας που απειλεί ένα φαντάρο, και μπορεί να μπλεξεις.

Μάλλον όχι νομίζω ότι είναι απλά σε κατηγοριες το βάρος δηλαδή από-έως ... οποτε μερικά γραμμάρια διαφορα δεν θα αποδείξουν τίποτα γιατί το πακέτο έτσι και αλλιώς θα ανήκε στην ίδια κατηγορια και το κόστος αποστολής θα ήταν το ίδιο..

Εκτος και αν είναι τυχερός και η διαφορα του βάρους θέτει το πακέτο (με το ελαφρύτερο πλαστικό iphone) σε πιο φτηνή κατηγορια αποστολής... τότε ναι αποδεικνύεται αναμφισβήτητα...

Αν και μου φαίνεται δύσκολο να είναι δύσκολο να μην μπορείς να κανεις tracking το κινητό σου με το imei ζήτα από την αστυνομία να το κάνει αυτό.

πήγαινε αν θες κιόλας σε άλλο τμήμα και πες τους ότι σου κλέψανε το κινητό στην καφετερια ας πούμε και ζητα τους να μιλήσουν με τους παρόχους κινητής για να το ψάξουνε..

φαντάζομαι όμως χρειάζεσαι απόδειξη αγοράς του κινητού στο όνομα σου...

Η apple δεν προσφέρει όμως GPS tracking έτσι και αλλιώς? αν το GPS tracking δείχνει το κινητό στο πατρικό του τύπου ή στο στρατόπεδο σε συνδυασμό με το θέμα της αποστολής κάτι μπορεί να κάνει η αστυνομία... βεβαια πάλι θα χρειαστείς να αποδείξεις ότι το κινητό με το συγκεκριμένο imei ήταν δικό σου γιατί αυτός μπορεί να ισχυριστεί ότι το αγόρασε από άλλων.... εκτος (δεν έχω iphone δεν ξέρω πως πάνε αυτά ) αν έχεις κάποιο account στο itunes και είχες δηλώσει(register) μέσα στο account αυτό το κινητό σου... τότε αποδεικνύεται μάλλον ότι είσαι ιδιοκτητης...

καθαρά θεωρητικά νομίζω ότι έχεις ελπίδες και σίγουρα θα δικαιωθείς αν το πας δικαστικά (δεν ξέρω αν συμφέρει οικονομικά όμως αυτό)

αλλα είμαστε ελλάδα οποτε για να κάνουν λιγότερη δουλειά οι δημόσιοι υπάλληλοι (αστυνομικοί κτλ) και για να μην πάρει κανένας την ευθύνη μάλλον παίζει να τα έχασες τα λεφτά.

Δημοσ.

για μένα αρχικα εκανες λαλακια που εμπιστευθηκες κουριερ για τοσα χρήματα... Εγω εχω κοψει τις αντικαταβολές ακόμα και για 30€...

Η μονη ελπίδα σου ειναι να πας μεσα και ως ψαρας που ειναι με κανεναν γνωστο σου αξιωματικο να τον ψαρώσετε με στρατονομιες, φυλακες κλπ και να σου δώσει τα φράγκα πίσω ή εστω το κινητό (αν το εχει ακόμα)...

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά τότε ο έλεγχος έγινε στο γραφείο της μεταφορικής

α) άλλαξε το κινητό ο υποψήφιος αγοραστής

ή

β) Το τζούρνεψαν απο το γραφείο εφόσον είδαν τι είχε μέσα.

ή

γ) μας τρολάρεις

α) Να το αλλάξει το κινητό ο αγοραστής είναι η μεγαλύτερη πιθανότητα. Το βλέπει και σε τσακ μπαμ κίνηση το βάζει στο μπουφάν του και αφήνει άλλο. Αν μπορούσε να το κάνει, μαγκιά του που το έκανε. Δεν είχε να χάσει και τίποτα. Άσχετα με το σωστό ή λάθος της φάσης (εξηγούμε παρακάτω).

β) Αρκετός κόσμος ζει απλά για να πάρει I Phone και να αυτοπραγματωθεί και έχω γνωρίσει αρκετούς. Ίσως κάποιος υπάλληλος της εταιρίας να το είδε και να σκέφτηκε να τα τζουρνέψει. Δεν θα πάθει και κάτι αν δεν υπάρξει άλλο περιστατικό στο μέλλον

Οπότε? ΔΕΝ μπορείς να βρεις σίγουρα το δίκιο σου. Και στις 2 περιπτώσεις φταίει η εταιρία και μόνο . Στο α) γιατί δεν πρόσεχαν τον υποψήφιο αγοραστή σωστά και δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Στο Β) για το προφανές. Και στις 2 περιπτώσεις ΔΕΝ πρόκειται όμως η εταιρία να το παραδεχθεί γιατί μετά κάποιος θα χάσει τη δουλειά του.

Οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το καταγγείλεις, όπως το περιγράφω παραπάνω, ώστε αν γίνει κάτι παρόμοιο στο μέλλον να γνωρίζουν πως φταίει κάποιος υπάλληλος. ΑΝ η εταιρία είναι σωστή και γίνουν παρόμοιο σκηνικά, τότε ίσως σε αποζημιώσουν χαριν καλης πίστης, δύσκολο όμως γιατί είναι δυσφήμιση.

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά τότε ο έλεγχος έγινε στο γραφείο της μεταφορικής

α) άλλαξε το κινητό ο υποψήφιος αγοραστής

ή

β) Το τζούρνεψαν απο το γραφείο εφόσον είδαν τι είχε μέσα.

ή

γ) μας τρολάρεις

α) Να το αλλάξει το κινητό ο αγοραστής είναι η μεγαλύτερη πιθανότητα. Το βλέπει και σε τσακ μπαμ κίνηση το βάζει στο μπουφάν του και αφήνει άλλο. Αν μπορούσε να το κάνει, μαγκιά του που το έκανε. Δεν είχε να χάσει και τίποτα. Άσχετα με το σωστό ή λάθος της φάσης (εξηγούμε παρακάτω).

β) Αρκετός κόσμος ζει απλά για να πάρει I Phone και να αυτοπραγματωθεί και έχω γνωρίσει αρκετούς. Ίσως κάποιος υπάλληλος της εταιρίας να το είδε και να σκέφτηκε να τα τζουρνέψει. Δεν θα πάθει και κάτι αν δεν υπάρξει άλλο περιστατικό στο μέλλον

Οπότε? ΔΕΝ μπορείς να βρεις σίγουρα το δίκιο σου. Και στις 2 περιπτώσεις φταίει η εταιρία και μόνο . Στο α) γιατί δεν πρόσεχαν τον υποψήφιο αγοραστή σωστά και δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Στο Β) για το προφανές. Και στις 2 περιπτώσεις ΔΕΝ πρόκειται όμως η εταιρία να το παραδεχθεί γιατί μετά κάποιος θα χάσει τη δουλειά του.

Οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το καταγγείλεις, όπως το περιγράφω παραπάνω, ώστε αν γίνει κάτι παρόμοιο στο μέλλον να γνωρίζουν πως φταίει κάποιος υπάλληλος. ΑΝ η εταιρία είναι σωστή και γίνουν παρόμοιο σκηνικά, τότε ίσως σε αποζημιώσουν χαριν καλης πίστης, δύσκολο όμως γιατί είναι δυσφήμιση.

Δεν το λες και δυσφήμιση γιατί αποζημιώνουν αυτό είναι θετικό δείχνει ότι η εταιρία αναλαμβάνει τις ευθύνες της και το πως ό,τι και να γίνει έχεις ήσυχο το κεφάλι σου.

Το θέμα είναι ότι θα γίνουν ρόμπα (αν το έκλεψε ή βοηθησε στο να κλαπεί κάποιος από την εταιρία και όχι ο παραλήπτης) αφού δεν θέλουν να αναλάβουν ευθύνη. τότε ναι είναι δυσφήμιση.

Δημοσ.

Σε Κέντρο ούτε καν κινητό με απαρχαιωμένη κάμερα δεν παίρνεις γιατί αν σ'το βρουν σ'το κρατάνε, πόσο μάλλον iphone 5. Αν το κλέψουν εκεί μέσα δε θα είσαι καλυμμένος από πουθενά ούτε θα βρεις το δίκιο σου επειδή απαγορεύονται. Έχουν συμβεί πολλά τέτοια περιστατικά. Γι' αυτό παίρνουμε μητσοκινητά αξίας 10 ευρώ για να επικοινωνούμε απλά με συγγενείς & φίλους, στη μονάδα θα το πάρεις το καλό. Μάλλον δεν έχεις πάει ποτέ στρατό για να το 'χεις σίγουρο ότι το πήρε μαζί του, αλλά δε χρειάζεται να 'χεις πάει για να καταλάβεις ότι δε γίνεται να είναι τόσο στόκος να περάσει μέσα πανάκριβο κινητό που έκλεψε λίγες μέρες πριν.

Λες ότι βρήκες το προφίλ του στο fb και διαπίστωσες ότι πήγε φαντάρος, στο καπάκι βρίσκεις φίλο που παρουσιάστηκε μαζί του και μάλιστα μέσον για να σε βάλει στο συγκεκριμένο στρατόπεδο? Επίσης, ο αποστράτηγος τι είναι καινούργιο αξίωμα μεταξύ αντιστράτηγου και υποστράτηγου, ή απόστρατος στρατηγός?

Τέλος πάντων, αν δεν τρολλάρεις σού εύχομαι καλά ξεμπερδέματα αν και πιθανότατα τα έχεις χάσει τα λεφτά.

Δημοσ.

Λες ότι βρήκες το προφίλ του στο fb και διαπίστωσες ότι πήγε φαντάρος, στο καπάκι βρίσκεις φίλο που παρουσιάστηκε μαζί του και μάλιστα μέσον για να σε βάλει στο συγκεκριμένο στρατόπεδο? Επίσης, ο αποστράτηγος τι είναι καινούργιο αξίωμα μεταξύ αντιστράτηγου και υποστράτηγου, ή απόστρατος στρατηγός?

Εντάξει ρε φίλε το "α" σε χάλασε ... υπάρχουν και typos ...

Άλλωστε και εγώ αν ήμουν Υποστράτηγος αυτό πουθα με έκαιγε όλη μέρα είναι αν έκλεψε κάποιο φάνταρο ένα κινητο. Γιατί σου φαίνεται περίεργο ?

• Like 1
Δημοσ.

<p>φιλε μου και να την κανω την ερωτηση και στους 3...και να μ πουν και οι 3 ναι τον εβλεπαν...τι αλλαζει??δν μπορω να καταλαβω...</p>

Αστο ρε φίλε. Οτσν δεν θες να καταλάβεις κατι κανε οτι νομίζεις εσυ. Δεν θα κατσω να σου πω κσνε αυτό με το ζόρι. Μια συμβουλή σ έδωσα. Αν θες την κάνεις, αν οχι δν με ενδιαφέρει. Δικο σου το μαχαίρι, δικο σ και το καρπούζι. Παίρνοντας τηλ και μιλώντας και με τους 3 σου ειπα σε προηγούμενο ποστ τι αλλαζει. Αν θελεις το ακους, αν οχι σου ειπα, δικαιωμα σου. Ανοιγεις ένα θεμα ζητώντας συμβουλες τις οποίες σ δινουμε. Ακολούθησε κ καμια δν χάνεις τπτ.

Υ.Γ Βλέπεις πιο ευκολο να φυγεις απο Αθήνα για Θήβα μην ξέροντας καν αν το κινητό το εχει μαζί του και αν θα βγαλεις ακρη και κανεις ολοκληρο θεμα ενα τηλεφώνημα που σ ειπα να παρεις για να κανεις 1-2 κινήσεις για το προβλημα σου.

Και να πω επίσης οτι μπλεγμένος μπορεί να βγει ο ίδιος με όλο αυτο. Ειδικα αν ο άλλος θελησει να το τραβήξει το θεμα...

Δημοσ.

Διαβάζω τόση ώρα το θέμα και μου γεννιούνται απορίες...

Υπάρχει περίπτωση ποτέ να ασχοληθεί ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ, ή ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ, ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ για να βρει κάποιον που ΜΑΛΛΟΝ (δεν υπάρχουν αποδείξεις για την απάτη, ούτε για το αν ο φαντάρος είναι ο δράστης) του έπαιξε πουστιά κάνοντας μια επισφαλή συναλλαγή και να λύσουν τη διαφορά τους μέσα στο στρατόπεδο;;; Ο άλλος του δίνει και συμβουλή να πάρει έναν αξιωματικό μαζί του για να τον ψαρώσουν και είναι λέει καλύτερα να πάει μεσημέρι που οι φαντάροι κάθονται;;; ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ή είστε όλοι κάτω από 15 ετών οπότε δικαιολογείστε;

• Like 12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

-gps tracking εχει?σου τον εμφανισε στην θηβα?

-αν ναι πηγαινε οπωσδηποτε.μπορεις να τον φωναξεις για "κατι οικογενειακο" στην πυλη...

-Σιγα ρε μαγκες με τον στρατο.ναι αν τον εβαλε στην λιστα καποιος οτι παει για επισκεψη σε καποιον ανωτερο μπαινει κανονικα.Μπαινει και τον φωναζει στο γραφειο δεν τον ψαχνει...

-περνας οτι θες αν το χεις πανω σου...

-πες να κοιταξουν την καμερα δεν ΠΑΙΖΕΙ κουριερ να μην εχει καμερες στο γκισε.πες δεν ειναι μικροποσο εστω να σου στειλουν το dvd.ξερουν την ωρα και μερα απο τα παραστατικα που εκοψαν.

Επεξ/σία από kage
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...